- Член од
- 12 мај 2012
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри се, во Скопје имаше забрана за гостински навивачи а господинот се жали дека имало навреди и од гостински навивачи, ајде разбери се. Ова е одличен трик, ФФМ им прогледува низ прсти секој натпревар за тоа што не се прекинуваат утакмици иако така гласеше новиот закон па сеа ајт колку да кажеме нешто.
Според новиот закон ниту една ваша утакмица не треба ни да започне ако има транспарент балисти.
Дај најди го тој дел, ја ќе ти најдам копија од ЦР во врска со НГ "Балисти"
Кико би бил екстра засилување,но ова што му се случи е веќе глупо,Наумовски е добар голман,причина дека давал непродуктивни изјави,но изгледа реалност му е високата плата и од таму отказот.Бугарскиот клуб е во лоша економска состојба,првиот голман му даваат отказ во наводници лоши две катастрофални одбрани на еден натпревар,веднаш отказ . Бугари како Бугари,Балкан како Балкан типична работа.http://ekipa.mk/levski-iznenaduvachki-se-razdeluva-kristijan-naumovski/
Нај вероватно е во лоша форма,али има квалитет и би можел да биде одлично засилување.
Која забрана бе дечко, вашата управа ви забрани да одите на гостување како навивачка група.Добри се, во Скопје имаше забрана за гостински навивачи а господинот се жали дека имало навреди и од гостински навивачи, ајде разбери се. Ова е одличен трик, ФФМ им прогледува низ прсти секој натпревар за тоа што не се прекинуваат утакмици иако така гласеше новиот закон па сеа ајт колку да кажеме нешто.
Со сила се правиш луд а???Добри се, во Скопје имаше забрана за гостински навивачи а господинот се жали дека имало навреди и од гостински навивачи, ајде разбери се. Ова е одличен трик, ФФМ им прогледува низ прсти секој натпревар за тоа што не се прекинуваат утакмици иако така гласеше новиот закон па сеа ајт колку да кажеме нешто.
Кико би бил екстра засилување,но ова што му се случи е веќе глупо,Наумовски е добар голман,причина дека давал непродуктивни изјави,но изгледа реалност му е високата плата и од таму отказот.Бугарскиот клуб е во лоша економска состојба,првиот голман му даваат отказ во наводници лоши две катастрофални одбрани на еден натпревар,веднаш отказ . Бугари како Бугари,Балкан како Балкан типична работа.
Која забрана бе дечко, вашата управа ви забрани да одите на гостување како навивачка група.
Никаква забрана од Вардар не сте добиле, иако треба да добивате се дури не ни дадете простор и на нас за гостување.[DOUBLEPOST=1408631215][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/andreev-barame-samo-sudene-50-50-nishto-poveke/
Алелуја се разбудија нашиве, не дупат судиине секој меч. Не сум видел некој фаворит во една лига да добива полошо судење од нас.
Ти ебам лигата селска да ти ебам...
Сум ја утнал суштината на постот, ама и за остатокот не си во право.Добро де, немаше гостински навивачи ако сакаш да бидам појасен, како и да е му нема логика изјавата пошто ГН немаше. Друг беше муабетот а не кој забранил ГН
Прегледај го приврзокот 100309
Во Скопје скандираа УЧК и Илирида, но казни нема ни на едниот ни на другиот меч.
А ова Штипјаниве нема статија на која не коментирале, на сите можни портали.
Одамна не сум чекал да дојде некој меч како што чекам за Вардар-Брегалница![]()
Сори,праам и јас блуперс,од соодветно сакајќи да објаснам прецизно, хехеfinansiskaima razliak od ekonomija i finansii
![]()
Сум ја утнал суштината на постот, ама и за остатокот не си во право.
Шкендија забрани носење на Балисти ОРГАНИЗИРАНО, ама дозволи кој сака да си оди. Тие што јадеа ќотек и пееа УЧК сигурно не беа Комити![]()