Ф
Флеш
Гостин
Да речеме амин шо воопшто има пренос некаков , од порано им зборевме преку некаков сервис да пробаат пренос ,дали Устрим или било шо .... и го направи ја .... јас сум задоволен ...Овие ко со ВГА да снимаат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да речеме амин шо воопшто има пренос некаков , од порано им зборевме преку некаков сервис да пробаат пренос ,дали Устрим или било шо .... и го направи ја .... јас сум задоволен ...Овие ко со ВГА да снимаат

Стрим од Зимбабве со бољи квалитет глеам ебате...[DOUBLEPOST=1407690438][/DOUBLEPOST]Па нели најавија прошла недела дека ќе ја даваат утакмицава?
Дегени...
Да речеме амин шо воопшто има пренос некаков , од порано им зборевме преку некаков сервис да пробаат пренос ,дали Устрим или било шо .... и го направи ја .... јас сум задоволен ...![]()
постирав видео,или директен линк не е важно ,добиваат директен премин до преносот,а МТВ,еве ќе врши пренос од кошарка Македонија , не може сто настани да ти вршат, кај ти се Телма или Сител да извршат барем пренос , на МТВ со сите напори , не ми е гајле ,барем се обидуваат дали кошарка или фудбал,се обидуваат ....Stavi LINK za tie sto ne mozat da gledaat na TV i so toa kazuvas deka ima nekade na TV Vardar. Preprocituvaj si gi nekad postovite.
постирав видео,или директен линк не е важно ,добиваат директен премин до преносот,а МТВ,еве ќе врши пренос од кошарка Македонија , не може сто настани да ти вршат, кај ти се Телма или Сител да извршат барем пренос , на МТВ со сите напори , не ми е гајле ,барем се обидуваат дали кошарка или фудбал,се обидуваат ....
Jас само ги поздравувам и подржувам што барем со некакви напори прават да има преноси,сега тебе и тоа не ти е доволно,ни да им речеш браво за тоа,но затоа упатив и негативна критика кон другите телевизии што воопшто ги нема нигде во истава работа , Алфа,Телма,Канал 5,Сител , ама ИЧ не ни прават вакво нешто ... сега Мтв прави колку толку чести преноси ,а другиве телевизии единствено шо имаат и се фалат се турски серии и репризи на СПајдермен и селски продукции со Македонски приказни .... мислам не е добро ...Нели ќе пренесуваат они ПМФЛ? Шо ми е гајле мене дали имаат доволно камери или не?
Или пренесувај ко шо треба или воопшто не пренесувај.
Логички би било да ја пренесуваат утакмицава а кошарката да почне на тројка и кога ќе заврши Вардар да ја пребацат кошарката на кец ама ти мора да ги оправдаш ко плата да зимаш од нив.
За тоа дека сум оток,мислам би требало за тебе да е тоа , Клипче отокот ... постирав видео од Вардар Шкендија, се фати на мене зошто сум рекол Вардар на Тв, после зошто линк , па после зошто било најавено па укинале .... Клипче,дај ти си оток чоече,не ме мешај мене што МРТ праело ... толку од мене ... не сакам веќе офф топик ...Препрочитај го постот на ТетексФан и ќути.
Ајде бе учукај им го ајдееееееее
Комити си грмаааааат!

Контрола на топка, пасови, визија...за нашево првенство стварно профи 10ка. Топ трансфер.Ерменецов е Роналдињо у најбољи денови за нашево првенство.![]()