Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Океј де, секој со свое мислење. Јас не би го примил во клуб зошто ќе биде уште еден во низата што ништо нема да направи. Кој може да му каже НЕ на Хаџиевски еве како последен и супер човек во Вардар што помина? Никој, ама ништо не направи и го напушти клубот. Исто ќе биде и со Дарко, кој за разлика од Хаџиевски според МЕНЕ, не му мисли добро. Никој не бараше од Панчев да не однесе во Европа, ама можеше да дојде и со него да донесе некој играчи кој ќе ни помогнеа за опстанокот. Можеше некој спонзор да привлече колку да плаќа гостувања и минимални плати. Тогаш Вардар никој не го сакаше, сега кога има пари сите го сакаат Вардар нели?

Јас би ги примил сите што можат да допринесат. Дарко може. Хаџиевски не се избори за да дојде до израз неговото влијание. Не успеа ни да се сретне со Самс. На крај си отиде во КСА за 10 пати поголема плата. Реално нема што да му се лутиме ни на него ако еден ден се наместат коцките и за него мора да има место во Вардар.

Мразам позери такви, затоа и на хајд ми е Глишиќ.

п. с.

uploadfromtaptalk1405173111508.jpg

:cuc:

Пак ќе се навратам на мојот последен пост во темава. ПАНЧЕВ Е НАЈГОЛЕМИОТ ГРОБАР НА НАШИОТ ВАРДАР! Затоа и никогаш нема да го почитувам, пошто тој беше првиот што си ја свитка опашката кога на Вардар му беше најтешкои го остави да пропаѓа.
Нека не пробува да се умилкува на никој, најмалце на Русинот. Тешко на клубот доколку влезе он или биде инволвиран во ФКВ.
Знаеме колку е лесно да бидеш на водечка позиција во клуб кој е среден поточно го средил некој друг, а он да седне на готово во канцеларија.
ГНИДА!!!

index.php

;)

Панчев кога беше спортски директор или каква и да имаше функција, на прославата на 60 години Вардар и 20 години Комити беше дојден со обележје (капче) на Интер (оставам мала шанса да беше капче од Ѕвезда). После таков чин нема што да бара одново во тимот, а да не коментираме колку работи "направи" за време на функцијата.

Панчев кога беше спортски директор или каква и да имаше функција, на прославата на 60 години Вардар и 20 години Комити беше дојден со обележје (капче) на Интер (оставам мала шанса да беше капче од Ѕвезда). После таков чин нема што да бара одново во тимот, а да не коментираме колку работи "направи" за време на функцијата.
Ти си ненормален какви работи памтиш бе. Кога ме потсети 99% сум сигурен дека беше Интер капче.

Реално Панчев највеќе разбира и за се е во право што кажува, меѓутоа он како толкава ѕвезда, можда и најголемата на ВАрдар, го немаше ниакде кога пропаѓаше клубот, па он на стадион на Вардар не бил може 8-10 години, гарант последен пат бил кога и беше на фунцкија во Вардар. НЕ само он, и со повеќето легенди е ист лсучајот никаде ги нема, едино Ѓоре Јовановски идеше по стадион често и го гледаше Вардар.
Најубаво ќе биде ако успеат да договорат соработка со Липоски како спортск идиректор, може ќе пере пари како менаџер на играчи, ама дефинтивно ќе гледаме квалитетни играчи во Вардар, а и има доста врски па може и тој на Анжи да го привлече да дојде во Вардар па со Сергеј да станат партнери. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom