Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
10419413_10152810780024879_6872728384788206553_n.jpg

(y):love:
Сеа да не заебат како лани, и да ги пуштат во продажба па да се подновуваме.

Varcraiovapolvest.jpg

Водиме 2:1 на полувреме, двоен стрелец Фичо во 3та и 38ма минута откако во 2ра повеле Романците. Еве го составот од прво полувреме: На голот е Кобетиќ, во одбраната ќе настапат Хамбарџумијан, Глишиќ, Таневски и Грнчаров, во средината на теренот се Глигоров, Грозданоски, Иванов, Серано и Љамчевски.Во нападот ќе настапи Ивановски.

2-2 Конечен резултат. Сме примиле гол во 90та минута.

Од младинскиот состав. Димитар Иванов, играше за нас во сениорите и на неколку меча во ланската пролетна полусезона, дојде од младинците на Металург.
Паралелно во текот на полусезоната играше и за младинците на Вардар.

Леле зошто се волку грди од назад дресовиве, очекував да грмат, да бидат подобри и од ракометарниве, овие како народна носија се :oops:
Дај нека пуштат оваа сезона оригинални од РК Вардар, зошто од овие ништо не бива :D

Секоја чест како работи Работнички.. Секогаш праваат добри трансфери, со многу помал буџет од нашиот.. Се гледа од авион дека во Вардар уште има преваранти, кои гледат само профит и ништо друго

Не дај боже да бидеме како Работнички во моментов...
Моментално разно разни менаџерчиња кои си ги промовираат своите играчи го држат Работнички. Играчите кои ги носат имаат слободни договори, кога сакаат можат да го напуштат тимот. Затоа и одат кај нив некои подобри играчи, затоа што во било кое време може да си заминат за без оштета.
Сите пари што ги добиваат за трансфери одат во сечии џебови освен во клубот :)
Не дека другите клубови работат поразлично, ама Работнички во моментов е далеку од клуб кој работи правилно.

Секоја чест како работи Работнички.. Секогаш праваат добри трансфери, со многу помал буџет од нашиот.. Се гледа од авион дека во Вардар уште има преваранти, кои гледат само профит и ништо друго
Преваранти и незналици и резулатот е тој, до сеа требаше да потпишат со некој екстра квалитетен играч од средината.[DOUBLEPOST=1403914291][/DOUBLEPOST]
Леле зошто се волку грди од назад дресовиве, очекував да грмат, да бидат подобри и од ракометарниве, овие како народна носија се :oops:
Дај нека пуштат оваа сезона оригинални од РК Вардар, зошто од овие ништо не бива :D
Зашто бе па што им фали, мене ми се свиѓаат не се лоши, мада да беа барем Пума уште подобри ќе беа. Ама и овие се каде каде подобри од тоа ли нингот.

Кој е играчот на 0:42 , каква реакција при првиот гол секоја чест (y)

не можам да видам, и јас го приметив истото кога ги гледав головите, ама добро прва утакмица им е после 3 дена тренинзи, рекоа првите 2 утакмици без резултатски императив, запознавање на играчите.. Силата ќе треба да ја покажат по последните 3 натпревари

Зашто бе па што им фали, мене ми се свиѓаат не се лоши, мада да беа барем Пума уште подобри ќе беа. Ама и овие се каде каде подобри од тоа ли нингот.

Ништо не им фали брат, тоа е лошото, се си имаат... :icon_mrgr: Од напред ми се свиѓа горниот дел, ама од назад... Беливе стрелки уште на чорапиве не ги опнале ама и тие си имаат бели детали...:D Бројкиве од Кале ќе се гледаат...Позади премногу се црни, и кога веќе ги правеле на црно, воопшто да немале црвено-црно доле, види го Таневски како шал од Комити да врзал... :pos: Не ми прават баш мерак, али не е ни битно, само да си газиме :icon_mrgr:

10419413_10152810780024879_6872728384788206553_n.jpg

(y):love:
Сеа да не заебат како лани, и да ги пуштат во продажба па да се подновуваме.

Иначе вакви hummel дресови/тренинг маички продаваат за 15 евра на нивната официјална страна само без амблемот кој изгледа некој само дополнително си го ставил.

Мислам дека ќе бидат малку поразлични. Сепак фали спонзорот на дресот, бројката и уште по некој детал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom