Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од младинскиот состав. Димитар Иванов, играше за нас во сениорите и на неколку меча во ланската пролетна полусезона, дојде од младинците на Металург.
Преваранти и незналици и резулатот е тој, до сеа требаше да потпишат со некој екстра квалитетен играч од средината.[DOUBLEPOST=1403914291][/DOUBLEPOST]Секоја чест како работи Работнички.. Секогаш праваат добри трансфери, со многу помал буџет од нашиот.. Се гледа од авион дека во Вардар уште има преваранти, кои гледат само профит и ништо друго
Зашто бе па што им фали, мене ми се свиѓаат не се лоши, мада да беа барем Пума уште подобри ќе беа. Ама и овие се каде каде подобри од тоа ли нингот.Леле зошто се волку грди од назад дресовиве, очекував да грмат, да бидат подобри и од ракометарниве, овие како народна носија се
Дај нека пуштат оваа сезона оригинални од РК Вардар, зошто од овие ништо не бива![]()
На видеово ги има головите од вчера:
Кој е играчот на 0:42 , каква реакција при првиот гол секоја чест![]()
Зашто бе па што им фали, мене ми се свиѓаат не се лоши, мада да беа барем Пума уште подобри ќе беа. Ама и овие се каде каде подобри од тоа ли нингот.
![]()
Сеа да не заебат како лани, и да ги пуштат во продажба па да се подновуваме.