Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во ПЕТОК на 6-ти Јуни тема во МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ШОУ ќе биде:
Ф У Д Б А Л

Ексклузивни гости ќе се: Илчо Георгиевски и Ѓоко Хаџиевски

Очекувам многу работи на мегдан!

Jas ocekuvam da se iznaplukaat po Vardar i posle Sams da im pokaze deka nisto ustvari ne se u pravo. Lesno e da jades gomna koga ne se tvoj pari vo prasanje. Vo sekoj slucaj dobro ke bide, ke go ubrza ona put your money where your mouth is, pa ako saka Sams da go zadrzi ugledot i kredibilitetot ke mora da pocne i so FK raboti. Eve go Sterbik neka donesat uste edna bomba nedelava vo RK i posle na red e vistinski zasiluvanja za vo FK...

Jas ocekuvam da se iznaplukaat po Vardar i posle Sams da im pokaze deka nisto ustvari ne se u pravo. Lesno e da jades gomna koga ne se tvoj pari vo prasanje. Vo sekoj slucaj dobro ke bide, ke go ubrza ona put your money where your mouth is, pa ako saka Sams da go zadrzi ugledot i kredibilitetot ke mora da pocne i so FK raboti. Eve go Sterbik neka donesat uste edna bomba nedelava vo RK i posle na red e vistinski zasiluvanja za vo FK...
http://ekipa.mk/bomba-od-tetovo-na-shkendija-za-trener-i-e-ponuden-dhimi-flojd-haselbenk/

Камо ние ваква шпекулација да имавме, немора вистина само шпекулација!

http://ekipa.mk/bomba-od-tetovo-na-shkendija-za-trener-i-e-ponuden-dhimi-flojd-haselbenk/

Камо ние ваква шпекулација да имавме, немора вистина само шпекулација!
Не дај боже само вакви бомби да има кај нас, па Ванче Шиков е по бобматичен трансфер него ли овој кај нив што ќе дојде да ги тренира. Само името му е останато, ова исто како на Вардар коа му го нудеа Ривалдо лани.
Ајде ваљда ќе му ги дадат тие 20 000 евра месечно шт оги бара Шиков, па ќе имаме ѕид во одбраната, плус Лазевски и уште едно десно бекче некое циганче од Африка ил бразилче некое и одбранта ќе ни биде решена.

Не дај боже само вакви бомби да има кај нас, па Ванче Шиков е по бобматичен трансфер него ли овој кај нив што ќе дојде да ги тренира. Само името му е останато, ова исто како на Вардар коа му го нудеа Ривалдо лани.
Ајде ваљда ќе му ги дадат тие 20 000 евра месечно шт оги бара Шиков, па ќе имаме ѕид во одбраната, плус Лазевски и уште едно десно бекче некое циганче од Африка ил бразилче некое и одбранта ќе ни биде решена.
Кој кур е Ванче Шиков за да бара толкава плата? Јакиот играч, со јаката кариера ќе барал 20 илјади евра месечна плата.
Грнчаров - Таневски, Стојчевски ако остане, и уште еден да има за ротација и доста се

Лазевски уште не знае да трча, не за џабе клубот во кој игра се избори за опстанок мислам и сака да го даде на позајмица. Треба да му е срам на Лазевски реално :D

Кој кур е Ванче Шиков за да бара толкава плата? Јакиот играч, со јаката кариера ќе барал 20 илјади евра месечна плата.
Грнчаров - Таневски, Стојчевски ако остане, и уште еден да има за ротација и доста се

Лазевски уште не знае да трча, не за џабе клубот во кој игра се избори за опстанок мислам и сака да го даде на позајмица. Треба да му е срам на Лазевски реално :D

Лазевски за Цикарски и Рибарот е Роберто Карлос реално, многу не залажува ракометов и си правиме филмови ама во фудбал е друга приказна. Условите се никакви, стадиони нема, квалитет исто така, пари нема, никој нема да ти дојде тука у моментов. Мора од некаде да се почне, а Лазевски, Глигоров, Грнчаров, Шиков се екстра засилувања за нас реално.. Ако успееме да земеме вакви повремени репрезентативци и уште некој квалитетен од лигава со плус некој странец евентуално, би имале тим кој би ја освоил лигава. За Европа не се надевајте во наредниве 3-4 години минимум, треба многу работа во фудбалот.. Се со тек на време, со надеж дека лигава ќе се оправи малце и дека ќе извадиме квалитетни деца од школата. Единствениот проблем во моментов според мене е Сергеј Андреев, потребно ни е подобро решение на таа позиција

Зашто така збориш па Шиков е најдобриот дефанзивец шт ого има репрезентацијата на Макеоднија, зашто да не го земеме.
Лазевски играше во Рад, и не се спасија испаднаа, а беше таму на позајмица од екипа од Украина. Али за разлика од другиве што ни играат овој е класа за нив. :)

@Mr.X ќе ти одговорам тука да не ја усеруваме темата за РК.

Да се слагам, не е професијонално да се кријат мада што фајде од таа конференција? Јас не ја гледам поентата... Еве ајде кажи што ќе смени тоа што има или нема конференција?

За играчи од 50 000е реално далеку сме... тоа е веќе буџет од 8-10 мил евра годишно што јас не очекувам да го видиме за долго време. Ако се направи асална лига ко што е сеха тогаш да, може и да биде ама вака нема потреба. Ќе се иде со ловење репрезентативци кој неможат да најдат странски клуб, бркање асални странци кој ќе се согласат да играат по ниви и правење наши играчи.... Далеку сме од тоа брат, за тоа да биде многу работи во Мак фудбалот треба да се сменат, и да сака да донесе сега некој таков нема да прифатат, кој е будала да ти дојде во лига со криви стативи, шајки во соблекувална место закачалки, пола лига нема топла вода во соблекувалните бе.... Реално треба ффм да се стегне и да почне да ги лиценцира клубовите во прва лига ако сакаме напредок па после се друго.

Се слагам за легендите, колку и да ги сакаме до сега аир од нив не видовме. Така да незнам зошто толку плачеме по нив, нека донесе све странци ако треба... Јас да сум прво тоа би средил, донеси бе менаџери од русија, србија, хрватска па после се друго. Ќе му фати време ама мислам и тоа ќе биде

Па ќе смени, прво ќе знаеме на што сме, какви им се плановите, до каде се со подготовките за тренинг кампот, дали нашле земјиште, последен пат само кажаа дека им имаат на неколку места понудено парцели, се мислеле која да ја одберат. Да дадат јавно извинување на таа прес кон навивчите, сепак колку и да се вадат имаат тим што го презедоа на лидерска позиција, да го бутнат 4 места подоле, и да не играме во Европа.
За плата што знам јас не верувам дека им е проблем сепак кога веќе РК со буџетот сигруно сезонава шт оследи надминува над 4 милиони евра, па и во фудбал беа толкави најавите, дека првите години ќе биде, шт означи плата од 600 000 евра годишно за играч не им е проблем ете не мора од 600 000 евра годишно, нека донесат до 300 000 евра највеќе што ќе зима, пак тоа ќе бидат одлични засилвуања што сигруно би ни гарантирале освоена титула. Спеак за 30 000 евра сигурен сум дека и прва лгиа од Бразил или аргетина ќе најдеш супер играчи, па и од втора шпанска лига би нашле некој играч. Така да не верувам дека коа ќе му ги дадеш ти тие пари на тој, дека ќе ги гледа условите.
Ајде се андевам уште од неделава ќе почнат со засилувањата за 12 дена е зкажана прозивката па веќе костурат на тимот треба да го формираат, па во ткеот на летото само да дополнуваат што фали.

Абе ајде, Шиков 20.000 евра, тоа се 240.000 евра годишно, годишно, ГОДИШНО???!!!

Ало бе, 1000 холанѓанки ќе донесеме за тие пари, па ваљда ќе се роди некој Снајдер или Ванперси...

И Снајдер и Ван Перси да се роделе во Македонија сега ќе лепеле плакати за ВМРО и СДС, и рекреативно ќе играле фудбал во тим од средина на табелата во општинска лига на Валандово, пиејќи по 5 литра пиво за време на секој меч.

Лазевски за Цикарски и Рибарот е Роберто Карлос реално, многу не залажува ракометов и си правиме филмови ама во фудбал е друга приказна. Условите се никакви, стадиони нема, квалитет исто така, пари нема, никој нема да ти дојде тука у моментов. Мора од некаде да се почне, а Лазевски, Глигоров, Грнчаров, Шиков се екстра засилувања за нас реално.. Ако успееме да земеме вакви повремени репрезентативци и уште некој квалитетен од лигава со плус некој странец евентуално, би имале тим кој би ја освоил лигава. За Европа не се надевајте во наредниве 3-4 години минимум, треба многу работа во фудбалот.. Се со тек на време, со надеж дека лигава ќе се оправи малце и дека ќе извадиме квалитетни деца од школата. Единствениот проблем во моментов според мене е Сергеј Андреев, потребно ни е подобро решение на таа позиција
Кажи ми ти на колку утакмици си го гледал Лазевски? Ако ми наброиш три негови добро изиграни утакмици ќе потврдам дека е и боље од Карлос :)
Играл у ЛШ со Паартизан, ја не знам со кој памет го држеа, буквално дечкото не знае да трча. Нека дојде ша ќе правиме муабет, не за џабе го шуткаат на позајмици од еден во друг клуб.
Клуб што се спасува од испаѓање во Србија сака да ни позајми играч и ние го величиме ко да доаѓа Попов. Ништо подобар од овие што ги имаме
Зашто така збориш па Шиков е најдобриот дефанзивец шт ого има репрезентацијата на Макеоднија, зашто да не го земеме.
Лазевски играше во Рад, и не се спасија испаднаа, а беше таму на позајмица од екипа од Украина. Али за разлика од другиве што ни играат овој е класа за нив. :)
Не ме дупи, ако му дадат плата на Ванче Шиков 20 илјади евра, е тек тогаш стварно не се фолираат овие од управа, туку се стварно блесави
Не може Грнчаров да има договор за упола од на Шиков, која црна математика е тоа

Кажи ми ти на колку утакмици си го гледал Лазевски? Ако ми наброиш три негови добро изиграни утакмици ќе потврдам дека е и боље од Карлос :)
Играл у ЛШ со Паартизан, ја не знам со кој памет го држеа, буквално дечкото не знае да трча. Нека дојде ша ќе правиме муабет, не за џабе го шуткаат на позајмици од еден во друг клуб.
Клуб што се спасува од испаѓање во Србија сака да ни позајми играч и ние го величиме ко да доаѓа Попов. Ништо подобар од овие што ги имаме

Не ме дупи, ако му дадат плата на Ванче Шиков 20 илјади евра, е тек тогаш стварно не се фолираат овие од управа, туку се стварно блесави
Не може Грнчаров да има договор за упола од на Шиков, која црна математика е тоа
Шиков е доста помлад од Грнчаров, па и би рекол дека е подобар. па ако земал во украјна 15 000 нормално е за да дојде во Макеоднија каде каде послаба лига да бара 20 000, и вие сеа се правите луди. :)

Мециновиќ отишол во Турново, што значи не доаѓа кај нас, што е одлична вест :noze:[DOUBLEPOST=1401894423][/DOUBLEPOST]Стојков е ослободен од Бототашни, не треба ни да има дилеми дали треба да го контактираме или не :)

Последно уредено:
Шиков е доста помлад од Грнчаров, па и би рекол дека е подобар. па ако земал во украјна 15 000 нормално е за да дојде во Макеоднија каде каде послаба лига да бара 20 000, и вие сеа се правите луди. :)
Влатче за таа плата идеше до Кина, и сеа ние ќе му ја даваме на Ванче Шиков капитенот на пичке си материна екипа од Украина.
Со годишни 240 илјади евра ќе донесеме странец МНОООГУ подобро решение од Шиков
Затоа нема ни да не биде, пари се расфрлаат на непотребни играчи
Ако веќе се решени нека му дадат некоја таква сума на Остоја, според мене најдобриот среден македонски играч, башка на таа позиција сме најсрање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom