Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде заебано у Штип, слугите ќе играат за Чеченија, и плус ако врне у тоа ебаното мочуриште тешко дека ќе тепаме со мртвилото од игра шо ја иаме

Zavrsna prikazna e , tepate 10000% ako saka i sneg neka padne, moj tip 1-2 ili 0-1 moze i 1/2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka ne glumirat, ccc ni 10 den ne im davale Shkendija na Bregalnica da znaete sigurno od mene go imate, tepate utre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Фала друже, ова нема да ти го заборавиме. :)

И Глигоров .. колку е паметно за него незнам, некој знае ли каква форма има, за резерви би бил топ како и да е

Глигоров има десетина натпревари одиграно ,така што мислам дека ќе нема проблем со формата ,значи одиграл доста .... да , веќе е во залез на кариера ,но мислам колку толку добро дојден е како некое ниво на квалитет да внесе во тимот ....

SfbIgsD.png

Одлично, баш играчот што го посакував уште во зимскиот преоден рок, да беа неколку години помлади и со подобар памет, он и Деспотовски би растурале во Вардар.

За денеска сум песимист, па ќе видиме...[DOUBLEPOST=1400425602][/DOUBLEPOST]
Одлично, баш играчот што го посакував уште во зимскиот преоден рок, да беа неколку години помлади и со подобар памет, он и Деспотовски би растурале во Вардар.

За денеска сум песимист, па ќе видиме...
Тоа е тоа, цела полусезона играме како умрени, само ќе кажам браво за Ловренчиќ, дечкото игра со срце и има знаење, другите џабе ќе ги споменувам.

Последно уредено:
:facepalm::tapp:
Манекени. 90% треба да си одат на чело со Андреев.
Може и добро е што не одиме во Европа, за да знае Самс дека треба да го одврзе ќесето.
Следната сезона се враќаме посилни. Напред Вардар!

Не заслужија да идат у европа, ама неможам да ги разберам бе овие од Штип, да се ситиш што македонски тим нема да отиде, да навиваш за шиiптарски...не им требаа бодовите, и играа како да им е финале, ќе умреа ако треба на терен само Вардар да не искочи во европа...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom