Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Koi igraci utre nema da igraat protiv Bregalnica?

Bojovic,Petrovic,Stojkov,Georgiev , drugi?

Не знам колку можеме да го сметаме Деспотовски како засилување. Репрезентативните настапи не значат ништо, Стојков беше поуспешен репрезентативец од него, па видовме што може. Во Тетекс реално немаше некој разлика меѓу него и Јовановски, не очекувам да има и кај нас.
И мене ми е помило да го гледам него во наш дрес него ли Петровиќ и Темелков, али Филип не е она што му треба на Вардар. Можеа и мораа да донесат поквалитетни засилувања.

Па и не би се согласил баш, Деспотовски баш е играч каков што ни треба. Играч кој ќе прими топка и веднаш ќе даде некој добар пас. Е сега кој ќе го искористи пасот тоа е друга работа, пошто и утре со Адемовиќ ќе бидеме во нападот...

Захов
Релиќ Таневски Лазаревски Цикарски
Деспотовски Темелков
Хименез Петровиќ Петров
Адемовиќ

Вака нешто би требало...нека ме исправи некој слободно

Захов
Релиќ Таневски Лазаревски Цикарски
Деспотовски Темелков
Хименез Петровиќ Петров
Адемовиќ

Вака нешто би требало...нека ме исправи некој слободно

Димитровски на таа пзоиција може да игра и Стојчевски не верувам дека Боби може вака да се избламира со тој потег.

Димитровски на таа пзоиција може да игра и Стојчевски не верувам дека Боби може вака да се избламира со тој потег.

Ма јас измешав :D

Ќе ни го земете изгледа Бујчевски,кој не го знае станува збор за одличен фудбалер иначе има официјална потврда или уште не ?

Ќе ни го земете изгледа Бујчевски,кој не го знае станува збор за одличен фудбалер иначе има официјална потврда или уште не ?

Уште нема потпишано.

Па и не би се согласил баш, Деспотовски баш е играч каков што ни треба. Играч кој ќе прими топка и веднаш ќе даде некој добар пас. Е сега кој ќе го искористи пасот тоа е друга работа, пошто и утре со Адемовиќ ќе бидеме во нападот...

Далеку е он од адекватна замена за Стјепановиќ/Рангеловиќ. Реков дека во Тетекс не беше ништо подобар од Јовановски, па не очекувам да биде и кај нас. Вардар има буџет за подобри играчи од него и мораше да се потрудат да ги донесат. Точно дека ни требаат играчи од среден ред што ќе ги хранат со топки напаѓачите, али Филип го може тоа со Еуромилк, во Европа тешко нас со таков играч.

Не очекувам и јас многу од Деспотовски, да е квалитетен би идел во странство, кога играл против нас никогаш не се издвоил повеќе од останатите.

Абе ова се сега крпеници.
За ова е крив и Боби не само управата пошто он пред мечот со Стеуа искочи и кажа дека овој состав има квалитет за тројна титула, дека дури може и е подобар од тој што ја освоил титулата. И сега кога изгубивме 7 бода пробуваат нешто да скрпат. Кога веќе сите што зимаа плати над 3000 евра си отидоа не знам зашто не му понудат некоја неверојатна плата на Блажевски за наши услови и да бидеме раат, плус тоа Грозданвоски е слободен играч а и он може да игра во средината 100% подобро би изиграл од тој Петровиќ ама овие шупациве не му нудат договор.
Мора да ги донесат и Спировски и Бујчевски и Ивановски и Грозданвоски е тогаш може да правиме муабет дека ќе иамем надеж дека може да се вратиме во игра за титулата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom