- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 125
Koi igraci utre nema da igraat protiv Bregalnica?
Bojovic,Petrovic,Stojkov,Georgiev , drugi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koi igraci utre nema da igraat protiv Bregalnica?
Не знам колку можеме да го сметаме Деспотовски како засилување. Репрезентативните настапи не значат ништо, Стојков беше поуспешен репрезентативец од него, па видовме што може. Во Тетекс реално немаше некој разлика меѓу него и Јовановски, не очекувам да има и кај нас.
И мене ми е помило да го гледам него во наш дрес него ли Петровиќ и Темелков, али Филип не е она што му треба на Вардар. Можеа и мораа да донесат поквалитетни засилувања.
Коњаникот Сабја mozhesh li ti da mi kazhesh koi nema da igra poshto gledam imas dosta informacii
Захов
Релиќ Таневски Лазаревски Цикарски
Деспотовски Темелков
Хименез Петровиќ Петров
Адемовиќ
Вака нешто би требало...нека ме исправи некој слободно
Димитровски на таа пзоиција може да игра и Стојчевски не верувам дека Боби може вака да се избламира со тој потег.
Ќе ни го земете изгледа Бујчевски,кој не го знае станува збор за одличен фудбалер иначе има официјална потврда или уште не ?
Па и не би се согласил баш, Деспотовски баш е играч каков што ни треба. Играч кој ќе прими топка и веднаш ќе даде некој добар пас. Е сега кој ќе го искористи пасот тоа е друга работа, пошто и утре со Адемовиќ ќе бидеме во нападот...