Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ви кажав јас дека Адемовиќ нема да го биде :D

Не треба и не смее, кривицата да се префрла само на него, ниту па на Боби. Капацитетот е толку, затоа нека се средат џукелине од управа, нека реагираат на време во врска со засилувањата.

п.с. Главата на Боби се крчка на 1ипол :cautious:

Ви кажав јас дека Адемовиќ нема да го биде :D

Не треба и не смее, кривицата да се префрла само на него, ниту па на Боби. Капацитетот е толку, затоа нека се средат џукелине од управа, нека реагираат на време во врска со засилувањата.

п.с. Главата на Боби се крчка на 1ипол :cautious:
Адемовиќ не е физички спремен, нема направено припреми, ќе го биде, не се разочарувај :D
Не залажа тука да веруваме во празно :D

Абе кажав јас од 5 минути од мечот со Ренова одма го оценив шо чоек е :D
Дека од него играч не бидува.

И искрено не верувам дека ова го прават за да го избркаат Боби. Едноставно такви им се можностите. Кондиција за едно полувреме, без НИТУ ЕДЕН ИГРАЧ ВО НАПАДОТ, нормално дека само пораз не очекува.
Рељиќ денес изигра нешто колку толку и Хименез може да добие преодна оценка.
Што е со одбранава човече, Блажевски е 1298732897341289034 пати физички поспремнен, како брз воз ги уриваше ццц
Да не правиме муабет кој им даде гол. Филип Наумчевски алоооооо...
На кое ниво е лигава човече...
Не знам како мислеа дека ќе поминеме без Костовски кој беше алфа и омега во тимот. И пак ќе кажам имбецили над имецилите, имаа каков таков напаѓач (Заревски) и го позајмија :eek:
А средината е волшепство, ЈОВАНОВСКИ, ТЕМЕЛКОВ И ПЕТРОВИЌ кој од кој...
Споредете ги со Оса, Ранѓеловиќ и Стјепановиќ :pos:
Една едина шанса имавме кога Цикарски промаши и едно опасно нафрлување на Хименез...
Али сепак доживљај е форсирањето на Петров како AMC :pos:
А Маневски го дадоа, како вишок, демек многу иограчи имаме па вишок им беше :pos:

Може ли екипа составена од одвај 14 играчи од кои 2 голмани да земе титула? Мало сутра...
Ништо не не спасува по ваков старт, теорија нема да земеме титула годинава а прашање е дали ќе избориме и пласман во Европа.

Не залажа тука да веруваме во празно :D

Абе кажав јас од 5 минути од мечот со Ренова одма го оценив шо чоек е :D
Дека од него играч не бидува.

И искрено не верувам дека ова го прават за да го избркаат Боби. Едноставно такви им се можностите. Кондиција за едно полувреме, без НИТУ ЕДЕН ИГРАЧ ВО НАПАДОТ, нормално дека само пораз не очекува.
Рељиќ денес изигра нешто колку толку и Хименез може да добие преодна оценка.
Што е со одбранава човече, Блажевски е 1298732897341289034 пати физички поспремнен, како брз воз ги уриваше ццц
Да не правиме муабет кој им даде гол. Филип Наумчевски алоооооо...
На кое ниво е лигава човече...
Не знам како мислеа дека ќе поминеме без Костовски кој беше алфа и омега во тимот. И пак ќе кажам имбецили над имецилите, имаа каков таков напаѓач (Заревски) и го позајмија :eek:
А средината е волшепство, ЈОВАНОВСКИ, ТЕМЕЛКОВ И ПЕТРОВИЌ кој од кој...
Споредете ги со Оса, Ранѓеловиќ и Стјепановиќ :pos:
Една едина шанса имавме кога Цикарски промаши и едно опасно нафрлување на Хименез...
Али сепак доживљај е форсирањето на Петров како AMC :pos:
А Маневски го дадоа, како вишок, демек многу иограчи имаме па вишок им беше :pos:

Може ли екипа составена од одвај 14 играчи од кои 2 голмани да земе титула? Мало сутра...
Ништо не не спасува по ваков старт, теорија нема да земеме титула годинава а прашање е дали ќе избориме и пласман во Европа.

пеер се дешавааат и грешки, па људи смо :D
По се изгледа се залажав исто како што се залажав и со Петровиќ, кога го имаше дебито во Скопје против ОФК. Тогаш си мислев дека ќе испадне бољи играч од Стојаковиќ, па после мајки шајки му ебавав :D
Така да Адемовиќ гет аут, Заревски вратии сеее...... плиссссс......

Во врска со форсирањето на Петров како АМС. На таа позиција со Шалке изигра феноменално, па оттаму Боби го форсира на таа позиција. А и он е једини играч моментално што може да изигра таму.

А на досегашниве резултати, се радуват само овие скотовиве од управа на чело со Савиќ. Они сакаат да го тргнат Боби, не играчите :)

Чекај бе Коњаник полека. 4 кола пројдоа само, а ти викаш теорија нема да земеме титула годинава. Па Турново едвај не тепаше со десеткуван тим, без прав напаѓач, а они ни се главни конкуренти за титула. Да видиме што ќе биде нареднава недела, реално ни требаат 2-3 појачања за да се надокнадат загубите на Јове, Остоја и Пеџа, и одма ќе биде друга песна.

Сајбер е увек ваков демотиватор :D

И забораив да напоменам, исто така во очи ми паднаа замките за офсајд. 2/2 за Турново, нашиве тутурутки пробаа два пати, и два пати примија гол :cuc:

Со кој памет испробуваат офсајд стапици, кога за бекови ги имаш несмасните Рибар и Релиќ?

Сајбер е увек ваков демотиватор :D

И забораив да напоменам, исто така во очи ми паднаа замките за офсајд. 2/2 за Турново, нашиве тутурутки пробаа два пати, и два пати примија гол :cuc:

Со кој памет испробуваат офсајд стапици, кога за бекови ги имаш несмасните Рибар и Релиќ?

Хахаха... сум приметил и ја. Дефитивно е највечи демотиватор :D

Па има ли нешто позитивно во ситуацијава за да може да ме мотивира? :icon_mrgr:

Па има ли нешто позитивно во ситуацијава за да може да ме мотивира? :icon_mrgr:

Па еве првиот потег е повлечен. Денес потпишува Деспотовски такозвани Паприк ;) Сеа останува да видиме што ќе биде со Спировски и Фичо. Како знае управата да ги довлечка и двајцата во Вардар :D После ќе си дојдат работите на свое место.

Па еве првиот потег е повлечен. Денес потпишува Деспотовски такозвани Паприк ;) Сеа останува да видиме што ќе биде со Спировски и Фичо. Како знае управата да ги довлечка и двајцата во Вардар :D После ќе си дојдат работите на свое место.
Прво скокни па кажи оп :D
Јас секогаш зборам од сегашна перпсектива, за она со што располагаме во моментов. Прво нека ги донесат сите овие што ги именуваат па ќе правиме муабет.
Реално тимов во моментов е хаварија. Петровиќ и Адемовиќ треба да ги ослободат од обврски. Не да се донесе само еден напаѓач, туку двајца, и Бујчевски и Фичо...
Доста ја тупат таа формацијата со еден напаѓач ццц
И онака немаме класично AMC, пошто господ знае што се случува со Симјановски.
Со средина Спировски и Деспотовски во средина веќе друг е муабетот.
Ете Деспотовски е веќе потпишан, потег кој требаше месеци порано да го направат...
Чекаа да се испосереме па сега ќе закрпуваат. Ја промаши цела пред сезона ќе му треба време да се воигра. Па дур да добие право за настап, ќе ни поминат два меча со Брегалница и Металург кои ни се многу важни...

Им текна дека треба засилувања да донесат....
Иначе Деспотовски уште у среда со Брегалница ќе има право за настап.
http://new.fkvardar.mk/NewsPage.aspx?newsId=337

Не знам колку можеме да го сметаме Деспотовски како засилување. Репрезентативните настапи не значат ништо, Стојков беше поуспешен репрезентативец од него, па видовме што може. Во Тетекс реално немаше некој разлика меѓу него и Јовановски, не очекувам да има и кај нас.
И мене ми е помило да го гледам него во наш дрес него ли Петровиќ и Темелков, али Филип не е она што му треба на Вардар. Можеа и мораа да донесат поквалитетни засилувања.

Да прашам, дали некој може да ми помогне со стари фотографии од натпреварите на Вардар во Европа?

Имам колекција на фудбалски карти од доста натпревари, па сакам да си ставам и една сликичка под нив на ливчето. Претежно, се наоѓаат на нет али слики од Вардар-Бордо, Вардар-Халмстад, Трнава-Вардар и гостувањата пред 2000, тешко се наоѓаат :)

Фала ви!

Да прашам, дали некој може да ми помогне со стари фотографии од натпреварите на Вардар во Европа?

Имам колекција на фудбалски карти од доста натпревари, па сакам да си ставам и една сликичка под нив на ливчето. Претежно, се наоѓаат на нет али слики од Вардар-Бордо, Вардар-Халмстад, Трнава-Вардар и гостувањата пред 2000, тешко се наоѓаат :)

Фала ви!
Еве ти од Вардар-Бордо :)
999770_214510392041137_35145141_n.jpg

Вардар-Самтредија
1149033_213973202094856_528375791_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom