Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кој беше овој Мицевски? Дај ми слика и која генерација е?

Што го здрви израмнувачкиот со Шкендија во финалето...

Абе пун е он ко брод , ке го прашам дали ке донира за сиротињи ко мене :D :pos:
Ќути му ги измрда сите планови за одмор утакмицава... вика немало више место каде да му се удри печат кога ќе помине граница и страв му е да не не го пуштат во Романија :pos:

Лелеле како ќе го папаме :confused:
Официјално:
• Steaua are not eligible to participate in one UEFA club competition for which the club would otherwise qualify. This sanction is deferred for a probationary period of five years.

Лелеле како ќе го папаме :confused:
Официјално:
• Steaua are not eligible to participate in one UEFA club competition for which the club would otherwise qualify. This sanction is deferred for a probationary period of five years.

Како што разбрав јас , значи циганиве ке играат ама не смеат да им се случи ништо слично во период од 5 години така?

Како што разбрав јас , значи циганиве ке играат ама не смеат да им се случи ништо слично во период од 5 години така?
Во превод условна казна, ако го повторат истото во следните 5 години ќе бидат суспендирани...

Дај бе јас , ја ја неам парата ама иам нешто друго за нејзе :sneaky:

Што ќе ти пара го имаш @Mr.X за другар он ќе подмири :pos: Стеауа е небитна во муабетов на темава. :D

993765_205444662939513_322236598_n.jpg

Креативно:pos:

Брдаровски го земале :unsure:
Работнички го зема Силјановски на истата позиција, што според мене ќе беше многу подобро решение за нас...
Од екипа.мк најавуваат и заминување на Костовски.
Се надевам дека ќе остане барем за Европскиве мечеви.
Ќе видиме кого ќе го донесат за во средината на теренот, пошто немаме ниту еден креативец.
Мислам дека треба да му се даде шанса на Ацевски и обавезно барем уште двајца да се донесат .
Од нашава лига можеби Деспотовски е најсоодветен за ова место.
Толку време не може да најдеме предводник на играта, не ми е јасно...

Не идете оф топик бе па и вие :D

Да им ебам газ мајчин на управа ако ништо друго секогаш се имал било каква надеж сега знаеме дека играме руски рулет ама наместо со еден куршум во цело буренце у ситуацијава во буренцето фали само еден куршум :) Тука резултат вадење само од страв друг начин не гледам...

Ај управава што не ја бива ама и педерчињава што ни глумат лојалност а уствари едвај чекаа прва шанса да му ја киднат... подеднакво ме нервираат како и мисирине во управа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom