Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По чист пенал амин, какво морониште
Кога го гледам ова веќе ми станува сонителна утакмицава. Па добро бе, кој НОРМАЛЕН би направил ваков пенал пред очите на судијата???![]()
Ама и они нека не мисалт дека некој ќе ги поштеди, може на крај да завршат и они како Џиџи.Се гледа дека е со намера.Јасно ко ден.Јас незнам полесен начин да се избрка еден тренер од својот клуб од ова сценарио денес што го приредија играчиве.Исцениран пенал,пораз и нормално шут карта на копилето.

па нели добар беше џиџиКонечно добра вест а нема да е лошо и цела управа на Вардар да си поднесе оставка!
Tемелков изгледа, 24.Кој беше играчот шо играње со рака за пеналот?

а Боби прв помошник... 
Не ми ги превртувај зборовите , и поентите еве што точно кажав за Џиџипа нели добар беше џиџи
исто пост од 14 МартЏиџи имаше катастрофални резултати на припремите(ни една не победи) ја гледав утакмицата со ОФК Белград прв пат напуштив стадион порано си заминав 80 минута после 4 гол. Таман се симнував по скали почна публика да пцуе сфатив дека и 5 гол сме примиле. Но после утакмицата на Вардар со Шкендија. Џиџи дефинитувно заслужува шанса во наредните неколку утакмици да видиме Вардар како игра. Навивачите на Вардар, ќе го сменат својот однос кон Џиџи кон подобро ако продолжи Вардар да игра како што играше против Шкендија. Но ако пак влезе во црна серија не му гине отказ. Искрено се надевам дека Вардар ќе продолжи да игра како со Шкендија и дека Џиџи ќе остане. Тоа што го видов во вторникот беше ептен убава игра за око и офанзивен фудбал на Вардар одамна немам гледано таков фудбал од Вардар. Но ако сака Вардар да направи нешто повеќе во Европа со буџет од 1 мил евра ништо не се прави треба миниумум буџет од 5 мил евра. И организација во клубот како што ја има Рк Металург(најдобро организираниот клуб во Македонија). И треба сериозна работа со сериозни тренери до фудбалската школа на Вардар за да искочат таленти. До сега фудбалската школа на Вардар е тапа џонсон.
A ти во Анталија да не беше па да ги гледаше во живо припремите па повеќе утакмици на Џиџи да не си изгледал од мене? Ти го кажав пример со кошаркарите во Литавнија, катастрофи беа на припреми губеа , дури и првата утакмица ја изгубија од ЦГ, и на крај влегоа во серија и освоивме 4 место. За разлика од над Хрватска газаеше на подготовките , а на Еп се посраа не успееја ни во втората фаза да поминат. Што ако и со џиџи истиот случај? Затоа реков треба да се остави време од неколку уткамици не повеќе од 5 да се види во кој правец Вардар ќе игра. Од можни 6 вардар освои 4 бода. Ако не продолжи Вардар со добри игри понатака треба Џиџи да добие отказ. Ако продолжи со добри игри Вардар , Џиџи треба да остане. Тоа е тоа. Ај да не отворам тема за успешните тренери на Вардар да зборам за бисерите на Илчо додека беше на клупа на вардар. Како од 2спрема 1 водство во гости против бате за 5 минути изгуби 3 спрема 2. И да не зборам за тоа колку убав фудбал играше Вардар кога беше Илчо тренери, итн ,итн.
Не ми ги превртувај зборовите , и поентите еве што точно кажав за Џиџи
Доволен ми е овој постСи кажа дека не дал Вардар 6 гола. кажи кога во прво полувреме дал 4 гола од тие утакмици што ги спомна?
џиџи самурај
џиџи лорд оф д рингс 
Колку и да е иронично, најдоброто полувреме на Вардар во последните 2 години го имаше најлошиот тренер на Вардар. Џиџи одамна ќе добиеше клоца да немаше таква убедлива победа против Талибанците. Со таа победа против талибанците многу се понадеваа дека Вардар така ќе продолжи да игра, но се покажа дека таа утакмица била исклучок а не правило во играта на Вардар. А како успеа поранешен селектор на Македонија и тренер во странство , да ја упропасти играта стварно не можам да разберам. Да не знаеш со Вардар да тепаш во македонска лига и да имаш очајна игра. Немам зборови. Дали играчите не го прифатија заради неговата самобендисаност. Или нешто друго не знам. Се надевам дека новиот тренер на Вардар ќе го врати сјајот пред да дојде џиџи.Доволен ми е овој постџиџи самурај
џиџи лорд оф д рингс
![]()

Брат уште поперфектно е што го избркаа Џиџи, остај што загубивме, јас сум многу среќен што се ослободивме од него.Треба и играчите да не поминат неказнети. Играње на ваков курташак на утакмица што ни значи на сите нас треба да се казни! Јас бев против вечера на нив да им се дава аплауз ... А баш можевме да направиме перфект викенд![]()