Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Гроздановски и Ивановски присутни на денешната изложба, се крчка ли нивно враќање во Вардар? :sneaky:
Беа присутни и сите останати од стручниот штаб како и капитенот Мичка. Беше и Васоски :)
Супер ако дојдат, ама според мои прилично релевантни информации, засега нема никаков абер од нивно повторно враќање во Вардар. Особено во ситуација кога не се знае сеуште кој ќе стопанисува со клубот од пролет.

Според Црвено-Црно Семејство нема шанси да дојдат, ќе дошол некој друг :)

Иначе во прилог слики од крводарителската акција и изложбата:
dsc05341js.jpg

dsc05353vl.jpg

dsc05324r.jpg

dsc05292eu.jpg

dsc05347nx.jpg

dsc05246v.jpg

dsc05277aw.jpg

dsc05339rb.jpg

dsc05251n.jpg

dsc05274t.jpg

dsc05355yn.jpg

dsc05357w.jpg

dsc05156z.jpg

dsc05151l.jpg

dsc05152a.jpg

dsc05154m.jpg

Супер ако дојдат, ама според мои прилично релевантни информации, засега нема никаков абер од нивно повторно враќање во Вардар. Особено во ситуација кога не се знае сеуште кој ќе стопанисува со клубот од пролет.
Со Ивановски мисласм дека никакви контакти немаат, така да уште од старт го отпишувам.
За Влатче верувам дека имаат некакви разговори. А мислам дека и самиот сака да дојде.
Сепак осеќам ќе има уште едно сценарио "Ако нема подобра понуда од страство итн..." :)

Везе неам,мислам дека се вика Марјан,не ме држи за збор.
Епа ако се вика Марјан, сигурно е овој Марјан (slika). Ми беше тренер во Цементарница, после отиде во Вардар, лани беше тренер на младинците во Вардар, а ако е точно ете сега е помошник. Мене не ми се допаѓа како тренер.

Епа ако се вика Марјан, сигурно е овој Марјан (slika). Ми беше тренер во Цементарница, после отиде во Вардар, лани беше тренер на младинците во Вардар, а ако е точно ете сега е помошник. Мене не ми се допаѓа како тренер.
Ако станува збор за Марјан Герасимовски, тој подолг период е во школата. Воедно и поранешен играч на Вардар.
Шкендија противник во купот. Првата кај нив, втората кај нас:icon_mrgr:
Ај да не зборам предвреме, ама да не праат повторно рамковна распределба на трофеите, односно Шкендија да е таксана за освојување на Купот. Па ајде сега намести го Вардар во полуфинале за да не го крка срамота во финале. Се некако натака ми тера работава. Се надевам дека нема така да испадне, ама два пати по ред да паѓаме со рамковни во полуфинале?! Крајно сомнително...

Ако станува збор за Марјан Герасимовски, тој подолг период е во школата. Воедно и поранешен играч на Вардар.

Ај да не зборам предвреме, ама да не праат повторно рамковна распределба на трофеите, односно Шкендија да е таксана за освојување на Купот. Па ајде сега намести го Вардар во полуфинале за да не го крка срамота во финале. Се некако натака ми тера работава. Се надевам дека нема така да испадне, ама два пати по ред да паѓаме со рамковни во полуфинале?! Крајно сомнително...

I jas od toa se plasam, zadnjo verme ako si primetil se taka se rasporeduvaat titulite... sramota

И јас се плашам највеќе од тоа да не трампаат првенство за куп...
Се случи ли нешто такво, да видам дека нашиве намерно пуштаат или не се залагаат НЕ СТАПНУВАМ НА ГРАДСКИ дур не се смени управата.

За Стјепанович и уште еден играч имаше шпекулација дека би заминале во Левски мислам за Мите беше..ако ги вратат Влатче и Ивановски со Хименез и Георгиев мислам без конкуренција :)

За Стјепанович и уште еден играч имаше шпекулација дека би заминале во Левски мислам за Мите беше..ако ги вратат Влатче и Ивановски со Хименез и Георгиев мислам без конкуренција :)

Georgiev e drvo treba na klupa odma, ama ne e kriv Milevski sto taka mu e naredeno za Georgiev

Како и што очекував, глава давам дека ждрепката е наместена. Све само за да не дојде до евентуално финале Вардар - Шкендија. Да не праиме муабет за терминот што е дома кога играме. 2 Мај :facepalm:

Ако помине Шкендија, нема никој да ме убеди дека не е наместен купот.

Рано е за купот уште,тек у Април се игра...

Сеа треба да се мисли на Дрита,тежок терен е,а мора да се вратиме со победа.

Како и што очекував, глава давам дека ждрепката е наместена. Све само за да не дојде до евентуално финале Вардар - Шкендија. Да не праиме муабет за терминот што е дома кога играме. 2 Мај :facepalm:
Е, добро де. 2ри Мај е работен ден... башка сред недела.
И јас се плашам највеќе од тоа да не трампаат првенство за куп...
Се случи ли нешто такво, да видам дека нашиве намерно пуштаат или не се залагаат НЕ СТАПНУВАМ НА ГРАДСКИ дур не се смени управата.
Дур е сегде умешана политика, изгледа така ќе биде. Затоа што побрзо луѓе надвор од политиката влезат во фудбалот, тоа подобро. На сите веќе им е преку глава од таа рамковна процентуална застапеност на секое можно поле!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom