Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne pisuvajte zastareni raboti, odamna se znae deka nema da im igraat ovie. Ke ve karam stw mi gi skokale dolgite postovi :D kazete kolku razlika ke tepame a ne stari vesti da kazuvate :Dnekoj pisal dali ideme na iks, Vardar swkogas ide na pobeda, nema nereseno za nas :P me trese vozbuda AJDE AJDE AJDE VARDARE VARDARE VARDAREEEEE!

Како прваче имам трема хахахаахаа
Toa e rabotata po koja Vardar se razlijuva od najgolemiot broj od mak klubovite. Moze da imaat jaki sostavi, podobri finansii pa i nekogas i poveke obicna publika na evro mec pred se, ama nikogas nema da imaat nekoj sto nespiel cela vecer od vozbuda i da se trese ko prvace pred mecot. Samo da izvadime povolen rezultat i Skopje ke gori. A i od mnogu drugi gradovi se najaveni dosra fanovi.

Уште 5 часа до почеток на утакмицава а официјална потврда за пренос нема! Ја уште од сабајле барам стрим али никако да најдам. Покушав и со едно програмче го најдов Белорусија 2 ама каналот е офлајн. Не би било лошо сите да почнеме да бараме чаре.

Белоруската ТВ без чувство за спорт!!!

Објавено на Среда, 18 Јули 2012 14:09
Посети: 4
mrtv.jpg

Македонскиот национален сервис ги обезбеди телевизиските права за средбата Вардар-БАТЕ Борисов од второто квалификциско коло. Двата клуба покажаа интерес двете средби да бидат пренесувани. Белоруската телевизија по три дневна емајл и телефонска комуниакција,пред неполни двасетина минути и дефинтивно потврди дека нема интерес да и излезе во пресрет на целкупната македонска спортска јавност.
„Дефинтивно нема да има пренос од средбата БАТЕ Борисов-Вардар. По малку е контрадикторен нивниот последен допис до нас. Прво велат дека не можат во толку краток временски период да се организираат, а понатака кажуваат дека не се заинтресирани за вршење на пренос од реванш средбата во Скопје. Направивме се што е во наша моќ, вакво нешто до сега се нема случено. За жал тридневната комуниакција не го даде посакуваниот епилог, по што следуваше нашиот остар одговор како можат да им ја ускратат можноста на белоруските љубители на фудбалот да го следат нивниот тим во реванш средбата, кога веќе друг им ја завршил работата. Во случајот Македонската Телевизија. "-вели уредникот на спортската прoграма на МТВ Горан Милковски.
milkovski%201.jpg

Ова го потврдија и од канцеларијата на Агенцијата за телевизиски права Спорт 5 во Скопје кои исто така изразија изненадување како една сериозна национална телевизија како што е белоруската да отфрли соработка особено кога е во прашање белоруската фудбалска гордост БАТЕ Борисов, екипа која е во огромен подем во фудбалска Европа.

http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-02-55-37/802-2012-07-18-12-09-19

Од кај излезе ова, нели ќе има пренос ???

Што велите за утре момци?
Ќе одите на икс? Се се мислам да ја играм со ситна пара онака по навивачки пред се... иксче фикс :)
Посебно од кога се дозна за 2цата најдобри дека не играат од 15 на 12падна на Вардар коефициент...а од некаде 1.05 на 1.20 за нив растеше а и гледам сеуште расте :)
Со среќа ... и очекувам одма линкови во 17:30 веќе да има од стримови тука ..

Еден другар веќе ја бапна 2 за 1000 :D Му се сањало дека Вардар ќе тепа 2:0 , дури и стрелци ми кажа.. Горгиев и Стојаковиќ:pos::pos::pos:

Ај у пм... Ваљда ќе се изгагаме стрим некаде, иако малце ми е веројатно....

Па пичка им матер..... Све им ебам комунистичко :mad:
Сега уште поголема желба иам да ги посрамотиме таму !

Не ме држи место... а пренос нема да има :mad:

ТЕБЕ ТЕ САКАМЕЕЕЕЕ ТЕБЕ ТЕ БОДРИМЕ СРЦЕВО МОЕ ЗА ТЕБЕ, САМО НАПРЕД ВАРДАРЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom