Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
abe ne pisuvajte zastareni raboti, odamna se znae deka nema da im igraat ovie. Ke ve karam stw mi gi skokale dolgite postovi :D kazete kolku razlika ke tepame a ne stari vesti da kazuvate :Dnekoj pisal dali ideme na iks, Vardar swkogas ide na pobeda, nema nereseno za nas :P me trese vozbuda AJDE AJDE AJDE VARDARE VARDARE VARDAREEEEE!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Како прваче имам трема хахахаахаа
Toa e rabotata po koja Vardar se razlijuva od najgolemiot broj od mak klubovite. Moze da imaat jaki sostavi, podobri finansii pa i nekogas i poveke obicna publika na evro mec pred se, ama nikogas nema da imaat nekoj sto nespiel cela vecer od vozbuda i da se trese ko prvace pred mecot. Samo da izvadime povolen rezultat i Skopje ke gori. A i od mnogu drugi gradovi se najaveni dosra fanovi.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Уште 5 часа до почеток на утакмицава а официјална потврда за пренос нема! Ја уште од сабајле барам стрим али никако да најдам. Покушав и со едно програмче го најдов Белорусија 2 ама каналот е офлајн. Не би било лошо сите да почнеме да бараме чаре.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Белоруската ТВ без чувство за спорт!!!

Објавено на Среда, 18 Јули 2012 14:09
Посети: 4

Македонскиот национален сервис ги обезбеди телевизиските права за средбата Вардар-БАТЕ Борисов од второто квалификциско коло. Двата клуба покажаа интерес двете средби да бидат пренесувани. Белоруската телевизија по три дневна емајл и телефонска комуниакција,пред неполни двасетина минути и дефинтивно потврди дека нема интерес да и излезе во пресрет на целкупната македонска спортска јавност.
„Дефинтивно нема да има пренос од средбата БАТЕ Борисов-Вардар. По малку е контрадикторен нивниот последен допис до нас. Прво велат дека не можат во толку краток временски период да се организираат, а понатака кажуваат дека не се заинтресирани за вршење на пренос од реванш средбата во Скопје. Направивме се што е во наша моќ, вакво нешто до сега се нема случено. За жал тридневната комуниакција не го даде посакуваниот епилог, по што следуваше нашиот остар одговор како можат да им ја ускратат можноста на белоруските љубители на фудбалот да го следат нивниот тим во реванш средбата, кога веќе друг им ја завршил работата. Во случајот Македонската Телевизија. "-вели уредникот на спортската прoграма на МТВ Горан Милковски.

Ова го потврдија и од канцеларијата на Агенцијата за телевизиски права Спорт 5 во Скопје кои исто така изразија изненадување како една сериозна национална телевизија како што е белоруската да отфрли соработка особено кога е во прашање белоруската фудбалска гордост БАТЕ Борисов, екипа која е во огромен подем во фудбалска Европа.

http://sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-02-55-37/802-2012-07-18-12-09-19

Од кај излезе ова, нели ќе има пренос ???

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Што велите за утре момци?
Ќе одите на икс? Се се мислам да ја играм со ситна пара онака по навивачки пред се... иксче фикс :)
Посебно од кога се дозна за 2цата најдобри дека не играат од 15 на 12падна на Вардар коефициент...а од некаде 1.05 на 1.20 за нив растеше а и гледам сеуште расте :)
Со среќа ... и очекувам одма линкови во 17:30 веќе да има од стримови тука ..
Еден другар веќе ја бапна 2 за 1000 :D Му се сањало дека Вардар ќе тепа 2:0 , дури и стрелци ми кажа.. Горгиев и Стојаковиќ:pos::pos::pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ај у пм... Ваљда ќе се изгагаме стрим некаде, иако малце ми е веројатно....

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И дефинитинвно ќе немало пренос. :/

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Па пичка им матер..... Све им ебам комунистичко :mad:
Сега уште поголема желба иам да ги посрамотиме таму !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Не ме држи место... а пренос нема да има :mad:

ТЕБЕ ТЕ САКАМЕЕЕЕЕ ТЕБЕ ТЕ БОДРИМЕ СРЦЕВО МОЕ ЗА ТЕБЕ, САМО НАПРЕД ВАРДАРЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom