Доаѓа некој Шеик да инвестира во Вардар![]()
хахаххаххаа, А камо среќа да имаше нешто таквоАааааа сте ја ебале работата чим не кажувате
Ми доаѓаат најразни идеи, само да не е тоа што мислам![]()
Кажувај почитувам твое мислење
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доаѓа некој Шеик да инвестира во Вардар![]()
хахаххаххаа, А камо среќа да имаше нешто таквоАааааа сте ја ебале работата чим не кажувате
Ми доаѓаат најразни идеи, само да не е тоа што мислам![]()
Прво што ми се врти во глава е дека сте го шитнале клубов на некои Албански спонзориКажи што мислиш...
Не сме јебале ништоне се грижи, ја така малку неофицијално ептен одамна не сум искоменирал
), спортски директор Гзим Острени, претседарел Али Ахмети, шеф на стручен штаб Исмаил Крифца.

Артан Груби го заборави. Тој може најистурен напаѓач, нешто ко Инзаги, цел живот во офсајд.Прво што ми се врти во глава е дека сте го шитнале клубов на некои Албански спонзори
Генераален секретар Ермира Мехмети (прифаќам), спортски директор Гзим Острени, претседарел Али Ахмети, шеф на стручен штаб Исмаил Крифца.
Сите фудбалери продадени во Шкендија, или во новиот клуб Шкупи од Чаир
Целосно нов состав, на голот Фазли Велиу, во одбраната никој (не ни треба одбрана, нападот е најдобра одбрана), средина Хисни Шакири, Џезаир Шакири, Џеват Адеми, Талад Џафери и Семи Хабиби потенцијалниот атентатор на Киро Глигоров
и секако во нападот, Агрон Буџаку, Тахир Хани, Изет Меџити, Теута Арифи и најдоброто засилување Иснифарис Џемаили.

Прво што ми се врти во глава е дека сте го шитнале клубов на некои Албански спонзори
Генераален секретар Ермира Мехмети (прифаќам), спортски директор Гзим Острени, претседарел Али Ахмети, шеф на стручен штаб Исмаил Крифца.
Сите фудбалери продадени во Шкендија, или во новиот клуб Шкупи од Чаир
Целосно нов состав, на голот Фазли Велиу, во одбраната никој (не ни треба одбрана, нападот е најдобра одбрана), средина Хисни Шакири, Џезаир Шакири, Џеват Адеми, Талад Џафери и Семи Хабиби потенцијалниот атентатор на Киро Глигоров
и секако во нападот, Агрон Буџаку, Тахир Хани, Изет Меџити, Теута Арифи и најдоброто засилување Иснифарис Џемаили.
Резерва, ќе грее клупа со побратимот од ЧаирАртан Груби го заборави. Тој може најистурен напаѓач, нешто ко Инзаги, цел живот во офсајд.![]()

не бе брат ја не верувам дека ова ќе се случи не вервуам и да има албанец заинтересиран за да вложува у Вардар нешто друго е работава ај ќе почекаме да видиме штое тоаРезерва, ќе грее клупа со побратимот од Чаир
Не озбилно, прво што ми се врти во глава е дека тимот е шитнат на Албанци кои би вложувале многу
Сигурен сум дека станува збор за некој газда. Некој шти ќе дава многу пари, ама па не е посакуван меѓу Комити. Пример, Минчо
Или па продажба на некој фудбалер во ривалски клуб. Али пошто реално ниту еден играч на Вардар не би отишол во некој ривалски клуб во МК (ради финансии), и да е проададен во странство за добра сума, не би гледал зошто би бил толкав бум...

Резерва, ќе грее клупа со побратимот од Чаир
Не озбилно, прво што ми се врти во глава е дека тимот е шитнат на Албанци кои би вложувале многу
Сигурен сум дека станува збор за некој газда. Некој шти ќе дава многу пари, ама па не е посакуван меѓу Комити. Пример, Минчо
Или па продажба на некој фудбалер во ривалски клуб. Али пошто реално ниту еден играч на Вардар не би отишол во некој ривалски клуб во МК (ради финансии), и да е проададен во странство за добра сума, не би гледал зошто би бил толкав бум...
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:31 ---
Ми текна да го ебам ФАКИНГ КАМЧЕВ?![]()
Што знам...не бе брат ја не верувам дека ова ќе се случи не вервуам и да има албанец заинтересиран за да вложува у Вардар нешто друго е работава ај ќе почекаме да видиме штое тоа

А нови спонзори?Прво не се грижи за првиот дел батали тоа Васко Ефтов и новинарски сензационализам без аргументи и со извртување на факти.
Второ, нема нови газди се знае кој е газда на Вардар сега за сега а и ваљда за во иднина.
Трето, со право почитувам твое мислење бидејќи стварно нема фудбалер бар од тие подобрите што би отишол во ривалски клуб, а за другото ќе збориме понатаму пошто искрено може и јас пренагласувам ама за мене лично е поголема работа

Што знам...
Мислам дека станува очигледно дека се врти околу тоа кој ќе биде нов газда на клубот
Дали во вид на претседател на клубот или како некој кој што целосно го зима од општината
Мислам дека општината нема да си дозволи да го даде на некој пред избори, али осеќам ќе го постават некој во стил на Камчев за претседател
Ама па не гледам ништо радосно во оваа вест
Затоа моја претпоставка доаѓа некој ултра богат газда, али од националност која не ни се допаѓа и против која реално се бориме
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:39 ---
А нови спонзори?
Скрати ни маките, кажи дека не е тоа што мислам![]()

Доколку се само спонзори, не е толкав проблем. Освен да не треба да носиме албански спонзор на дресотА нови спонзори?
Скрати ни маките, кажи дека не е тоа што мислам![]()

Аман брат ептен предалеку отиде не е тоа што мислиш. Од почит кон сите а и намалување на стрес и повишен притисок веќе нема предвреме да најавувам ништо.
Јас како малку да разбијам монотонија на форум мислам дека одамна немало вакви позитивни работи тука ама ептен се вознемиривте. Еве отсега само ќе објаснувам и ќе одговарам на прашања како досега
ПС. Играчка работа е да ти скратам маки и уште не е официјално се завршено...... немој некој инфаркт да ми добие тука![]()

Може да е ова, т.е. се посигурен сумЗначи некој ќе си замине? Како што претпоставуваме сите, само дали Ивановски или некој друг, ќе видиме![]()

За нешто повеќе од 2часа е нов ден.Ќе може тогаш да кажеш што е.Сепак е друго дено ноќиеАман брат ептен предалеку отиде не е тоа што мислиш. Од почит кон сите а и намалување на стрес и повишен притисок веќе нема предвреме да најавувам ништо.
Јас како малку да разбијам монотонија на форум мислам дека одамна немало вакви позитивни работи тука ама ептен се вознемиривте. Еве отсега само ќе објаснувам и ќе одговарам на прашања како досега
ПС. Играчка работа е да ти скратам маки и уште не е официјално се завршено...... немој некој инфаркт да ми добие тука![]()

Можеше Манчестер да го шитне Роналдо, ние да не можеме да шитнеме играчДобро е, па ти рече дека ќе биде бум
Ми затрепери срцево у пм, сега сум подготвен за утрешниот бум. Чим не е ова, немаме гајле
Не ми текнуваат други работи, освен дека на пример ќе градиме нов стадион
Или се откажуваме од првенството и почнуваме борба против Хари
Ај да не трипам, ќе почекаме до утре
Убаво не размрда во секој случај
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:53 ---
Може да е ова, т.е. се посигурен сум
Затоа и се осгиуравме со повеќе напаѓачи.
Народот ќе прашува зошто го шитнавте најдобриот, каде ни се амбициите, а радосната вест ќе биде дека ќе лапнеме пари од некој јак клуб на пример![]()