Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓа некој Шеик да инвестира во Вардар :pos:

:pos: хахаххаххаа, А камо среќа да имаше нешто такво

Аааааа сте ја ебале работата чим не кажувате :icon_mrgr:
Ми доаѓаат најразни идеи, само да не е тоа што мислам :icon_lol:

Кажувај почитувам твое мислење

Кажи што мислиш...
Не сме јебале ништо :icon_lol: не се грижи, ја така малку неофицијално ептен одамна не сум искоменирал
Прво што ми се врти во глава е дека сте го шитнале клубов на некои Албански спонзори :icon_lol:
Генераален секретар Ермира Мехмети (прифаќам :D), спортски директор Гзим Острени, претседарел Али Ахмети, шеф на стручен штаб Исмаил Крифца.

Сите фудбалери продадени во Шкендија, или во новиот клуб Шкупи од Чаир :D

Целосно нов состав, на голот Фазли Велиу, во одбраната никој (не ни треба одбрана, нападот е најдобра одбрана), средина Хисни Шакири, Џезаир Шакири, Џеват Адеми, Талад Џафери и Семи Хабиби потенцијалниот атентатор на Киро Глигоров :D
и секако во нападот, Агрон Буџаку, Тахир Хани, Изет Меџити, Теута Арифи и најдоброто засилување Иснифарис Џемаили.

Прво што ми се врти во глава е дека сте го шитнале клубов на некои Албански спонзори :icon_lol:
Генераален секретар Ермира Мехмети (прифаќам :D), спортски директор Гзим Острени, претседарел Али Ахмети, шеф на стручен штаб Исмаил Крифца.

Целосно нов состав, на голот Фазли Велиу, во одбраната никој (не ни треба одбрана, нападот е најдобра одбрана), средина Хисни Шакири, Џезаир Шакири, Џеват Адеми, Талад Џафери и Семи Хабиби потенцијалниот атентатор на Киро Глигоров :D
и секако во нападот, Агрон Буџаку, Тахир Хани, Изет Меџити, Теута Арифи и најдоброто засилување Иснифарис Џемаили.
Артан Груби го заборави. Тој може најистурен напаѓач, нешто ко Инзаги, цел живот во офсајд. :D

I ja go mislam istovo... toa me plasi u kurac, posle emisijata na Vasko Eftov , svativ deka albancive gi drzat najvitalnite biznisi u drzavava potpomognti od turcte pa me plasi ova iskreno, ne daj boze...

Артан Груби го заборави. Тој може најистурен напаѓач, нешто ко Инзаги, цел живот во офсајд. :D
Резерва, ќе грее клупа со побратимот од Чаир :D

Не озбилно, прво што ми се врти во глава е дека тимот е шитнат на Албанци кои би вложувале многу :D

Сигурен сум дека станува збор за некој газда. Некој шти ќе дава многу пари, ама па не е посакуван меѓу Комити. Пример, Минчо :D

Или па продажба на некој фудбалер во ривалски клуб. Али пошто реално ниту еден играч на Вардар не би отишол во некој ривалски клуб во МК (ради финансии), и да е проададен во странство за добра сума, не би гледал зошто би бил толкав бум...
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:31 ---
Ми текна да го ебам ФАКИНГ КАМЧЕВ? :eek:

Не озбилно, прво што ми се врти во глава е дека тимот е шитнат на Албанци кои би вложувале многу :D

Сигурен сум дека станува збор за некој газда. Некој шти ќе дава многу пари, ама па не е посакуван меѓу Комити. Пример, Минчо :D

Или па продажба на некој фудбалер во ривалски клуб. Али пошто реално ниту еден играч на Вардар не би отишол во некој ривалски клуб во МК (ради финансии), и да е проададен во странство за добра сума, не би гледал зошто би бил толкав бум...
не бе брат ја не верувам дека ова ќе се случи не вервуам и да има албанец заинтересиран за да вложува у Вардар нешто друго е работава ај ќе почекаме да видиме штое тоа

па тука си се вртеше он цело време нели:) орка не е негова ?
на крај краева кој и да го преземе,ако работата иде како сеа е добро..

--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:31 ---
Ми текна да го ебам ФАКИНГ КАМЧЕВ? :eek:

Прво не се грижи за првиот дел батали тоа Васко Ефтов и новинарски сензационализам без аргументи и со извртување на факти.

Второ, нема нови газди се знае кој е газда на Вардар сега за сега а и ваљда за во иднина.

Трето, со право почитувам твое мислење бидејќи стварно нема фудбалер бар од тие подобрите што би отишол во ривалски клуб, а за другото ќе збориме понатаму пошто искрено може и јас пренагласувам ама за мене лично е поголема работа

не бе брат ја не верувам дека ова ќе се случи не вервуам и да има албанец заинтересиран за да вложува у Вардар нешто друго е работава ај ќе почекаме да видиме штое тоа
Што знам...

Мислам дека станува очигледно дека се врти околу тоа кој ќе биде нов газда на клубот :D
Дали во вид на претседател на клубот или како некој кој што целосно го зима од општината :eek:
Мислам дека општината нема да си дозволи да го даде на некој пред избори, али осеќам ќе го постават некој во стил на Камчев за претседател :facepalm:
Ама па не гледам ништо радосно во оваа вест :D

Затоа моја претпоставка доаѓа некој ултра богат газда, али од националност која не ни се допаѓа и против која реално се бориме :icon_mrgr:
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:39 ---
Прво не се грижи за првиот дел батали тоа Васко Ефтов и новинарски сензационализам без аргументи и со извртување на факти.

Второ, нема нови газди се знае кој е газда на Вардар сега за сега а и ваљда за во иднина.

Трето, со право почитувам твое мислење бидејќи стварно нема фудбалер бар од тие подобрите што би отишол во ривалски клуб, а за другото ќе збориме понатаму пошто искрено може и јас пренагласувам ама за мене лично е поголема работа
А нови спонзори? :свиркам:
Скрати ни маките, кажи дека не е тоа што мислам :place:

Кој знае што е работава не замисли убаво сега скопјанец сеа мисалм кој играчи наши се без клуб кој би можеле да го засилат Вардар и ми текна на Мирко Ивановски а и на овој сега шипацот на шкендија капитенот може дае земен нз јас све мисалм дека е околу играчкот кадар работава

Што знам...

Мислам дека станува очигледно дека се врти околу тоа кој ќе биде нов газда на клубот :D
Дали во вид на претседател на клубот или како некој кој што целосно го зима од општината :eek:
Мислам дека општината нема да си дозволи да го даде на некој пред избори, али осеќам ќе го постават некој во стил на Камчев за претседател :facepalm:
Ама па не гледам ништо радосно во оваа вест :D

Затоа моја претпоставка доаѓа некој ултра богат газда, али од националност која не ни се допаѓа и против која реално се бориме :icon_mrgr:
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:39 ---

Аман брат ептен предалеку отиде не е тоа што мислиш. Од почит кон сите а и намалување на стрес и повишен притисок веќе нема предвреме да најавувам ништо :icon_lol:.

Јас како малку да разбијам монотонија на форум мислам дека одамна немало вакви позитивни работи тука ама ептен се вознемиривте. Еве отсега само ќе објаснувам и ќе одговарам на прашања како досега

ПС. Играчка работа е да ти скратам маки и уште не е официјално се завршено...... немој некој инфаркт да ми добие тука :)

Доколку се само спонзори, не е толкав проблем. Освен да не треба да носиме албански спонзор на дресот :)
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:50 ---
Значи некој ќе си замине? Како што претпоставуваме сите, само дали Ивановски или некој друг, ќе видиме :)

Аман брат ептен предалеку отиде не е тоа што мислиш. Од почит кон сите а и намалување на стрес и повишен притисок веќе нема предвреме да најавувам ништо :icon_lol:.

Јас како малку да разбијам монотонија на форум мислам дека одамна немало вакви позитивни работи тука ама ептен се вознемиривте. Еве отсега само ќе објаснувам и ќе одговарам на прашања како досега

ПС. Играчка работа е да ти скратам маки и уште не е официјално се завршено...... немој некој инфаркт да ми добие тука :)

Добро е, па ти рече дека ќе биде бум :icon_mrgr:
Ми затрепери срцево у пм, сега сум подготвен за утрешниот бум. Чим не е ова, немаме гајле :icon_mrgr:

Не ми текнуваат други работи, освен дека на пример ќе градиме нов стадион :D
Или се откажуваме од првенството и почнуваме борба против Хари :pos:
Ај да не трипам, ќе почекаме до утре :)

Убаво не размрда во секој случај :D
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:53 ---
Значи некој ќе си замине? Како што претпоставуваме сите, само дали Ивановски или некој друг, ќе видиме :)
Може да е ова, т.е. се посигурен сум :)

Затоа и се осгиуравме со повеќе напаѓачи.

Народот ќе прашува зошто го шитнавте најдобриот, каде ни се амбициите, а радосната вест ќе биде дека ќе лапнеме пари од некој јак клуб на пример :D

За нешто повеќе од 2часа е нов ден.Ќе може тогаш да кажеш што е.Сепак е друго дено ноќие:D

Добро е, па ти рече дека ќе биде бум :icon_mrgr:
Ми затрепери срцево у пм, сега сум подготвен за утрешниот бум. Чим не е ова, немаме гајле :icon_mrgr:

Не ми текнуваат други работи, освен дека на пример ќе градиме нов стадион :D
Или се откажуваме од првенството и почнуваме борба против Хари :pos:
Ај да не трипам, ќе почекаме до утре :)

Убаво не размрда во секој случај :D
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 21:53 ---

Може да е ова, т.е. се посигурен сум :)

Затоа и се осгиуравме со повеќе напаѓачи.

Народот ќе прашува зошто го шитнавте најдобриот, каде ни се амбициите, а радосната вест ќе биде дека ќе лапнеме пари од некој јак клуб на пример :D
Можеше Манчестер да го шитне Роналдо, ние да не можеме да шитнеме играч :)
Реално, за 500-600.000 кој сака нека си оди, бидејќи тимот се прави со колективна игра, не со поединец. Се разбира, ако паметно се инвестираат пари, а не да се враќа Али :D

Back
На врв Bottom