Goran Bt
локал патриот

Bravo ! ! !
Малку беше што скопје 2014 со наши пари се гради сега уште во клубот миљонче Браво и секоја чест за умро-дпмне !
Само не ми е јасно оти овие од другите градови и клубови ќутат како пички

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bravo ! ! !
Малку беше што скопје 2014 со наши пари се гради сега уште во клубот миљонче Браво и секоја чест за умро-дпмне !
Само не ми е јасно оти овие од другите градови и клубови ќутат како пички![]()
Зошто вие како Чкембари дозволивте Пелистер да падне на ова ниво што е денеска?
Билмез еден, што те брига тебе како се трошат парите од буџетот на Скопје? Ти граѓанин на Скопје си? Во наш град ти ли ќе не поставуваш правила? Гледај си како се трошат парите од буџетот на Битола? За Скопје ич да не ти е гајле. Не си меродавен да збориш!
Bravo ! ! !
Не сум никаков комита, но следствено на протестот на Фемили, увидоа градските власти во Скопје дека спортот има доста голем број фанови, па почнаа да вложуваат во него. Каде сте вие да излезете на протести досега ?Оти вие случајно да не решавата за клубот ваш или пак ние да не решаваме за Пелистер ? Ова да не се пари од ваш џеп од Комити како група што го спасвате ? дај молимте
Ова нема врска со навивачки групи туку со политика и партија !
Некои работи едноставно не можат да се скријат. Може екипата добро си тера, ама во управа на Вардар нема еден што појма си има од фудбал! Ова е врвот на нивното непознавање на работите. Еден просечен фудбалски познавач знае колку титули означува една звезда, а камоли некој што работи во синонимот за фудбал во Македонија. Описменете се прво, па после нека ви доверат водење на фудбалски клуб од рангот на Вардар. Заради вакви абдали, Вардар заглави толку длабоко! За вакви лапсуси, во нормален клуб би летале глави!Со кој памет 5 звезди?
![]()
да порчиташ нешто шот пишува ќе беше подобро
Bravo ! ! !
Не дека пречи управата, али она што до сега се збореше само се потврдува дека вакви „ситни“ грешки постојано се прават, од сајтот па до ова со ѕвездичкиве и се што беше претходно истакнато.ајде за ѕвездите се фативте..некако секоја управа на нас ни пречи некако![]()