Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа, многу ми се направи мерак што им ја свртевте на напатениве душичиња.
За цената стандарт, кога се работи за Работнички, него кој ви беше играчот со број 3?
Фичо,Лико, Пеѓа :cuc:

Честито победа, многу ми се направи мерак што им ја свртевте на напатениве душичиња.
За цената стандарт, кога се работи за Работнички, него кој ви беше играчот со број 3?
Бошковски...лев бек.

Бевме број 1 како група и кога Вардар беше последен на табела. Разбирливо ќе бидеме и сега, и секогаш ! Без разлика каде се наоѓа Вардар на тебела.

Денес тоа на стадионот Борис Трајковски беше СОН за сите други групи.

Фотографии:
http://www.komiti.org/galerija/inde...iozZTAzMGI3YjZkYWQ3YWZiYTQ2MjllZTQ0ZjQ0ZDQ2Mw

Видео ќе има најверојатно утре, доколку не се постигне истото да биде напревено уште во текот на оваа вечер.

ВИСТИНСКОТО, СЕ ДОЖИВУВА САМО НА СТАДИОН, НЕ ВО САЛА !

КОМИТИ И ВАРДАР НА ВРВОТ !!!

Епа коа ви викам јас Маџари :D и коа ви кажав дека ке го алармирам цело мало,и цела трибина Вардарци ке биде.Одма нека преместат Маџари,денес само Ченто,Маџари,Хиподром бевме преку 400 души,а и стадионот во Маџари е кока кола за тој во Ѓорче :D

Епа коа ви викам јас Маџари :D и коа ви кажав дека ке го алармирам цело мало,и цела трибина Вардарци ке биде.Одма нека преместат Маџари,денес само Ченто,Маџари,Хиподром бевме преку 400 души,а и стадионот во Маџари е кока кола за тој во Ѓорче :D
Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!! ;)
--- надополнето: Nov 5, 2011 5:29 PM ---
И дали се знаат некои нови засилувања на Вардар за наредниов период ?! :)

Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!! :(
За стадионот зборува, не за народот од Ѓорче...
Нема ништо навредливо во постот де, тревата во Маџари е многу подобра од таа во Ѓорче, а и трибината е подобра.
Сепак не е наш изворот, каде мисли Илчо дека е најдобро, таму нека се игра!
Да не правеме сега бесмислени притисоци :D

за денес незнам што да пишам. 10/10 навивање.
И ја се согласувам да играме во Маџари. Ем поубав е теренот ем поголема е бројката ( само да има и еден автобус од фонтана да трга :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom