- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 2.807
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бошковски...лев бек.Честито победа, многу ми се направи мерак што им ја свртевте на напатениве душичиња.
За цената стандарт, кога се работи за Работнички, него кој ви беше играчот со број 3?
Бошковски...лев бек.
Да да, ЗлаткоТој што беше у Силекс едно време?
Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!!Епа коа ви викам јас Маџарии коа ви кажав дека ке го алармирам цело мало,и цела трибина Вардарци ке биде.Одма нека преместат Маџари,денес само Ченто,Маџари,Хиподром бевме преку 400 души,а и стадионот во Маџари е кока кола за тој во Ѓорче
![]()
За стадионот зборува, не за народот од Ѓорче...Друже од лична почит кон тебе,не сакам да побеснам,немој друже да го навредуваш Ѓорче,па одлично место е,па наместо да одам ко будала до Маџари ,подобро е тука во Ѓорче ем поблиску е за фудбалерите и за мене и фановите од Ѓорче,ем имаат простор за секој случај за тренирање...Навистина немој друже !!!![]()
Брдарески ги поздрави Чкембари или...??![]()
![]()
![]()
Па фала богу да има еден АУУУ клип...ultras.kh20 напрај го најјак до сега !Слушам клипот од навивањето ќе бил АУУУУУ![]()