Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Следниот натпревар е дома против Напредок на 19 ноември...

Денешниов натпревар беше мерачки, ваков секс Работнички оддамна не доживеал. Додуша во последно време сите ги ебат, ама оргазмот што го доживуваат од нас е поразличен...

Дрва се Работнички, ДРВА!!!!

Браво за играчите, мислам дека ова им беше најслаба утакмица на Оса, Рангеловиќ и Гроздановски, а сепак стигнаа до пресврт. Воедно и најдобра за играчиштето Ивановски :D

Првиот дел изедначен, Фичо утна една шанса со глава, Работнички искористија најверојатно грешка на судијата кога не досуди фаул за Лико.

Вториот дел доминација....

И што к*р им е на Работнички, 150 денари карта, никад да не продадат повеќе од 50 карти!

Делириум на трибина беше денес
Вакво навивање немало во последните неколку години ..
Пред почетокот ни бараат карта по 150 денари и само 100 души да влезат ... :confused:
отиде вратата и комотно си влеговме сите
на трибина бевме сигурно 800 + повеќе од пола трибина ја зафативме
на крај славење со играчите и се тоа ..
и да се пофалам си ќариф дрес од Лико :D

И што е ова???
ОВА Е ЛУДИЛО, ЛУДИЛО, ЛУДИЛООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!

Да не претерам ама ова е можеби најслатката победса што сум ја дожувеал во мојов ичиња, пичрживот. Патете пичиња, пичкарски клуб без публика, играчи што губат од кој стигнат али против Вардар гинат или во превод не стануваат од терен.
Мислеа ќе лежат цело време и ќе победат ама ете им, нека СИСААААААТТТ!!!!
Како ми почна утакмицава на раб бев сам да се тепам со цела полиција:icon_lol:
На почетокот инцидент со желките, бел ден да не видат матер им ебам.
Килавициве од Работнички ставиле карта 150, и кој кур ни бараат картѕи кога ние тоа си го регулираме со нашата управа која им пла
а на нив на карти.
Денес бевме 700 луѓе, а можеби и повеќе. Маџари покажа дека е цело црвено-црно. Од Ченто и Маџари сигурно имаше 250 луѓе.
Настана мешаница на влезната врата, па истата беше откорната. И тука напад од специјалците.
И нормално паѓаат сите, и јас директива на кичма...
Мамицата да им ја ебам, сосема непотребен напад и курчење осд нивна страна.
ОСтај тоа, и најубавиот блузон го скинав:mad:
Нека соберат сега пари нов да ми купат пичка им ли материна. Се пуштив тука да сделам правда сам, али со неандерталци тешко дека ќе се разбереш...
Не натискаа во доста помал простор, па го накрцавме третина стадион, али стоевме
еден преку друг.
700 души како ништо, крцаше до максимум.
Навивање одлично во целиот мкеч, иако губевме 80 минути.
Провоцираа тоа педерите цела утакмица.
Колку ме фати жал кога го дадоа голот. Дава Маневски гол и се врти накај публика и му текнува дека немаат ниеден фан, и си оди кај играчите негови...
Али ние згрмуваме како Вардар да дал гол, а они од немоќ на разглас ја пуштаат химаната на рабоПички:place:
До крај лудило, судијата можеше комотно да ја прекине кога Маневски по илјјадитата глума беше гаѓан со се и сешто.
Судијата судеше одлично. Црвениот на Влатче оправдан.
Не ми се верува дека тепавме ејјјјјј:vozbud:
И тоа со играч помалку :pos:
Прво полувреме они беа подобар противник особено до првиот гол. Дадоа гол по грешка на Бојовиќ. Му ја зема маневски топката изби сам и погоди за 1-0...
Одтогаш не станаа во игра.
Во првиот дел имавме само една шанса од слободен но нивниот голман убаво одбрани...
Во втор дел доминација тотална...
Не мрднаа овие, ама одбраната им беше на ниво.
Цело време ќе ги изместевме али на крајот грешевме...
Немаше мнопгу шанси али дело време доминиравме.
Лико ги отвори во 80-та минута, доаде до Петров, овој шутна траљаво, Ивановски смени правец за експлозија на трибините. И ова се по исклучувањето на Влатче.
Потоа уште толку нападнавме. Овие не станаа од терен...
Једино Крсте Велковски беше добар, но ја уитна единствената шамнса за Работнички во второ полувреме.
И кога сите го очекуваа крајот, топката се плеткаше на работ на шеснаесертникот, Ивановски ги издрибла како мали деца педерчоњата, и со шпиц ја закова топката за делириум.
Неможам да опишам што се случи.
Цело раковбодство на Вардар, со играчите дојдоа до нас. Кај нас се сруши трибината у пм...
И веднаш потоа судиски свиреж, за нови ОГРОМНИ три бода!!!!
Браво момци, особено за Ранѓеловиќ, Лико и секако ИВАНОВСКИ!!!

И за крај поздрав до двете групи МААЛСКИ групи, кои мислеа дека со нивното квази ривалство ќе ја растурат навивцачката група која е синоним за навивање во Македонија.
ЕДНИ СЕ КОМИТИ, запамтете во лето и виеќе бидете на запад;)
--- надополнето: Nov 5, 2011 3:44 PM ---
Делириум на трибина беше денес
Вакво навивање немало во последните неколку години ..
Пред почетокот ни бараат карта по 150 денари и само 100 души да влезат ... :confused:
отиде вратата и комотно си влеговме сите
на трибина бевме сигурно 800 + повеќе од пола трибина ја зафативме
на крај славење со играчите и се тоа ..
и да се пофалам си ќариф дрес од Лико :D
Лико денес сто дреса подели:pos:
И Ивановски го даде дресот, и Ранѓеловиќ и Ивановски и Влатче!
По мечот фудбалерите неколку пати се вратија на "БИС":D

Најако беше кога Манвески легна демек е повреден,но почнаа да летаат лименки и столчиња накај него па фино лепо си стана и си ја продолжи утакмицата:pos:! Иначе бројка бевме добра,не видов првин добро колку има бидејки бевме многу збутани но сепак потоа се виде дека не имало и над 700.Ваква победа е најслатка,со ирач помалце и да им дадеш гол во 95 минута:cuc:,нека пукнат педерчињата бидејки на 1-0 за нив 10 минути задржаа лежење на терен(само голманот 5 минути им лежеше) али сепак правдата испадна очекувана на крај! Иначе специјалците и мене ме избутаа пред почетокот,се налутија излеа бидејки ја откорнаа вратата тие во први редови!

На трибина бевме сигурно над 900 .. Дека ја зафативме пола трибина сигурно ако не и уште натака колку што успеав да видам а и бевме многу збутани ..

Е кај вратата јас го јадев фино и лепо.Коа ме акна со штитот по грб мртвите ги видов,матер им ебам незнам од кај искочија од еднаш.

Победа на Вардар, на стадионот Борис Трајковски во Маџари. Комити одлични, со неколку пати падови во навивањето но и неколку пати вистинска ерупција. Извадена мала кореографија, и неколку пароли, како и секогаш продолжуваме со визуелниот изглед на трибината како вистинска група, сериозна група. Реалната бројка беше околу 650 според некои информации . Не претерувајте со бројката, и овие 650 се одлични, кога ќе се земе во предвид лошиот термин ! Ако е во недела се знае дека ќе имаше многу повеќе.
И ова е ВРВ за оваа тифо сцена, бевме, сме и ќе бидеме БРОЈ 1, ПОИМ ЗА НАВИВАЊЕ ВО ОВАА ДРЖАВА !!!

Е кај вратата јас го јадев фино и лепо.Коа ме акна со штитот по грб мртвите ги видов,матер им ебам незнам од кај искочија од еднаш.
И јас тоа викам од кај излегоа се им ебам:D
Баш ме интересира колку точно бевме. Јас мислам дека бевме нешто над 700. И се надевам ќе има некој добар клип сега. Секогаш кога навиваме добро имаме тапа клипови. Многу грмиме и се прави фонија :P

Уште не можам да се соземам. Каква утакмица у курац! Одамна немало толку адреналин на трибина како во последните 10 минути. Полудеа сите буквално. И старо и младо! Ептен мерак ми се направи зашто романтичните комшивки не бираа средства да стигнат до победа и премијатa од 1000 евра. Каков анти-фудбал играа денес, тоа е неверојатно. Пичкетини класични! Ја прележаа цела утакмица на трева, особено тоа пичето битолско Маневски и голманчето. На крај најслатко си го сркнаа :D Tој шупакот Јани Урдинов мислам дека денеска беше напатен за цел живот. Јебига кога е кретенчина тешка, никој не му е крив.
Предлог до управата: Мењајте локација подитно! Се покажа дека во Маџари или Ченто, како и да е, Вардар има многу поголема поддршка.
На крај ништо од планот на опинокот битолски да им ја посвети победата на нашите драги чкембарчиња. Баш ми е многу жал :pos:
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:18 PM ---
Еден специјален поздрав до комшивките наши :D

Tој шупакот Јани Урдинов мислам дека денеска беше напатен за цел живот. Јебига кога е кретенчина тешка, никој не му е крив.

Па никој не му е крив што прво изјавуваше дека го сака Вардар и ги поздравуваше Комити, за потоа да потпише во педерскиот тим. Причина - сакал фраерот во било кое време да направи трансфер во странство, управата на Вардар не се согласи со тоа, исправна одлука. Не ни требаат кондом играчи за една употреба. Ако мислеше Јани дека сето тоа ќе помине туку така, се лажеше. Не сакав денес да бидам во неговата кожа :)

Предлог до управата: Мењајте локација подитно! Се покажа дека во Маџари или Ченто, како и да е, Вардар има многу поголема поддршка.

Апсолутно се согласувам. Се докажа денес дека од овој дел на Скопје, имаме повеќе навивачи. Односно Ченто, Маџари, Автокоманда, Железара, Илинден, Ново Лисиче, и некој делови од општина Гази Баба се покажаа како по бројни да речеме од Влае, К-4, Хром, Ѓорче.
АПЕЛ ДО УПРАВАТА, СТАДИОНОТ БОРИС ТРАЈКОВСКИ Е ДАЛЕКУ ПО ИСПЛАТЛИВА И ПРОДУКТИВНА ВАРИЈАНТА ЗА ПУБЛИКАТА ЗА РАЗЛИКА ОД ЃОРЧЕ!

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=2307

Радувајте се КОМИТИ, курчете се !!! Зошто го заслуживме ова !!!
Едноставно од клубов никад нема да се откажам !!!:)

И дефинитивно Вардар треба да игра во Маџари...како само моќно изгледа трибинава...

Да знаете во Кисела Вода што ќе биде ако играме...:D
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:52 PM ---
И подитно да му се дасде државјанство на Ранѓеловиќ. Не ми се верува дека Муарем Муарем игра за репрезентација. Ранѓеловиќ е едно 2178637863781263476278934612786378216378126378612 пати подобар од него. Најслаб поединец беше денес кај "домаќините".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom