Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Машала...
Нека се ебат у гз, со пристапниве цени :D

Негооо и татко ми поминал вчера, па ми вика имало маици во разни бои од Вардар. Незнам точно што гледал, ама ми вика дека покрај работите кои ги набројав од пред 3 дена, имало и маици Вардар во зелена, сина, црвена и црна боја. Немогуче, кој би купил зелена маица Вардар :pos:
Али дур не видам со свои очи не верувам, а цената им била 700 денари наводно...
Инаку има имиња на дресовите или потешко?:D

Бтв утре изгледа собирањето ќе биде на фонтана, па ќе се оди со автобуси, ама денес треба да излезе официјално...
Пошто планирам да одам со градскиве автобуси, ај ако има некој одн Ѓорче нека ми објасни на која станица треба да се симнам од 5-ка за да дојдам до таму?
Три пати сум бил на тој стадион, и пак немам три чисти како да дојдам до него :pos:

Koi crni pristapni ceni be ne e dupi c cc, kako mozat be ova vaka so visokive ceni, vrska nemaat znaci , da ne se znaelo kako da se zaraboti. Marketing 0 c c c

Абе утре собирање каде, кога? Никој ништо не кажува. Помина цела недела, ни еден евент на фб не направија.

Собирање пред стадион.
Тие што не знаат како да стигнат поточно Сабер, ќе си се симнеш у Ѓорче кај тинексот (5ка) и цепаш право не првата туку втората кривина лево вртиш и се ти е јасно веќе :))

Сега поминав од орка на дресовите нема ни број а не па име,што да кажам катастофа,новчаникот за кур не го бива а само тој беше со добра цена,нема две прегради,нема место за слика...200 денари чорапи алооооооооо...со 200 денари 8 пара ке купам бе..А за маички не видов дека има,можеби..

Сега поминав од орка на дресовите нема ни број а не па име,што да кажам катастофа,новчаникот за кур не го бива а само тој беше со добра цена,нема две прегради,нема место за слика...200 денари чорапи алооооооооо...со 200 денари 8 пара ке купам бе..А за маички не видов дека има,можеби..
Хаха, на мајка ми и викам ќе си купам чорапи од 200 денари, она ми вика дај ми ги тие двеста денари, ќе ти купам десет пара:pos:
Женска ми го даде истиот заклучок за новчаникот, дека немал место за слика :pos:
А и вистина, ептен е онаков детски...
Кажав уште тогаш дека ги чекам дресовите, али 1 500 денари за дрес без број и име???
Нема шанси.
Па во таа фирмата во Инџиково каде што ги правеа претходниве дресови цената беше 800 денари, и тоа можеше да ти напишат и име од позади...
Прават промотивна кампања, а цени набиле божем ние сите на висока нога живееме...
Види го Минчо колку реквизити испродаде. Ставија попиларни цени на се, и како алва им иде.
Чим не давам пари за дрес, можеби ќе дадам 400 денари за капата :icon_lol:
--- надополнето: Oct 21, 2011 3:24 PM ---
Собирање пред стадион.
Тие што не знаат како да стигнат поточно Сабер, ќе си се симнеш у Ѓорче кај тинексот (5ка) и цепаш право не првата туку втората кривина лево вртиш и се ти е јасно веќе :))
Тинекс.... :D
Ништо не ми значи тоа :D
После Хром колку станици има?
Во Ѓорче знам само од тоа новиот кружен тек, па до тоа паркчето кај бурекџилницата Ваташа :icon_lol:
Е сега кај се врти тука, немам три чисти. Сите улици ми се исти. Три пати сум бил, три пати по различен пат сме оделе :pos:

Хаха, на мајка ми и викам ќе си купам чорапи од 200 денари, она ми вика дај ми ги тие двеста денари, ќе ти купам десет пара:pos:
Женска ми го даде истиот заклучок за новчаникот, дека немал место за слика :pos:
Кажав уште тогаш дека ги чекам дресовите, али 1 500 денари за дрес без број и име???
Нема шанси.
Па во таа фирмата во Инџиково каде што ги правеа претходниве дресови цената беше 800 денари, и тоа можеше да ти напишат и име од позади...
Прават промотивна кампања, а цени набиле божем ние сите на висока нога живееме...
Види го Минчо колку реквизити испродаде. Ставија попиларни цени на се, и како алва им иде.

Во Ѓорче знам само од тоа новиот кружен тек, па до тоа паркчето кај бурекџилницата Ваташа :icon_lol:
Е сега кај се врти тука, немам три чисти. Сите улици ми се исти. Три пати сум бил, три пати по различен пат сме оделе :pos:
Јас коа идев ко копиљ на тренинг во Ѓорче памтев: трета станица после мостот :pos:

Е сега, ваљда беше третата али така ќе да беше, со 5ка... И одма преминуваш улицата и таму имаш уличка за да стигнеш до стадионот, мислам дека имаше некоја реклама за билдинг/козметичко студио (ептен блиски поими :pos:), ако не ќе си прашаш :)

Иначе од колку саат се игра и со кој играат?

Јас коа идев ко копиљ на тренинг во Ѓорче памтев: трета станица после мостот :pos:

Е сега, ваљда беше третата али така ќе да беше, со 5ка... И одма преминуваш улицата и таму имаш уличка за да стигнеш до стадионот, мислам дека имаше некоја реклама за билдинг/козметичко студио (ептен блиски поими :pos:), ако не ќе си прашаш :)

Иначе од колку саат се игра и со кој играат?
Во 14 часот со Турново :)

Не би коментирал за останатите реквизити, но во врска со дресовите ќе кажам дека не сте во право. Точно дека 1500 ден. не е баш ефтино, но сепак се работи за оригинал дресови и тоа од позната компанија која се произведува и други работи освен дресови. Да ве потсетам дека Адидас дресови на ракометна репрезентација се продаваа по цена од над 2000 ден.
Реално јас очекував некоја цена до максимум 1500, све над таа вредност е сепак солена цена.

Добро бе луѓе, колку сакате да биде оригинален дрес!? На Динамо, Звезда, Хајдук се дупло поскапа цена од овој на Вардар. За име и бројка уште 10-15 евра плус се доплаќа. За поголемиве светски клубови да не праиме муабет уопште. Сајбер, тие дресовите од погонот во Инџиково се ужас невиден! Шо сакаат нека ти иштампаат одпозади. Џабе им е. Не вредат ни 500 денари. Не можеш ни случајно да ги споредуваш со овие од Ли-Нинг. Реално овие се доста квалитетни, дури и со извезено лого од клубот, што ретко можеш да сретнеш кај нас. Цената е доста приступачна во споредба со клубовите на приближно рамниште и не се жалете многу, туку навали народе! :D

Нема шанси.

После кружниот тек на првата станица ќе се симнеш :) Од Хром имаш 3 станици до таму.... Значи после СП Маркет ќе се симнеш и коа ќе се симнеш карши ти е школото Кочо Рацин и цепај само права не првата, втората уличка лево вртиш и се глеа кокта :)
--- надополнето: Oct 21, 2011 3:53 PM ---
Komiti Skopje
d8VnhscRGIo.gif
Ф.К. Вардар - Турново
ПРОМЕНА НА ПЛАНОТ!!! Собирање на фонтана во 12.30 тргање 13.30. Има организирано автобуски превоз.

Like · · 11 seconds ago

Вардар на Турново без српското трио

Лидерот Вардар се сели во Ѓорче Петров, но и таму планира да ја продолжи успешната серија без пораз во овој шампионат. Впрочем, тренерот Илчо Ѓорѓиоски и одредени фудбалери ќе бидат „како дома“, ако се погледне дека во минатото беа дел од Македонија Ѓорче Петров. Сепак, стратегот на „црвено-црните“ ќе има проблеми со составот за утрешниот меч со Хоризонт Турново, со оглед дека нема да ги има на располагање српските интернационалци Ранѓеловиќ, Стојаковиќ и Бојовиќ.

Предраг Ранѓеловиќ има пет жолти картони и ќе мора да паузира на утрешниот дуел, а Игор Стојаковиќ повторно се повреди, овојпат го мачи бутниот мускул и според проценките ќе паузира најмалку две седмици. Дефанзивецот Раденко Бојовиќ заработи незгодна повреда на лицето на последниот куп-натпревар со 11 Октомври и иако се чувствува подобро, најверојатно ќе добие поштеда од стручниот штаб.

Кого го нема, без него се мора, во таков стил размислува и Илчо Ѓорѓиоски, па во првиот состав најверојатно ќе бидат вклучени Тони Велјаноски, Остоја Стјепановиќ и Лико.

Од друга страна, нов тренер на Хоризонт Турново е Ѓорѓи Тодоровски - Џони, кој во минатото седеше и на клупата на „црвено-црните“. Тоа сепак беше периодот во кој Вардар се мачеше за да обезбеди опстанок, а Џони Тодоровски немаше на располагање квалитетен тим. Сега е во Хоризонт Турново, а на своето деби во Купот, оствари триумф. Сега ќе дебитира и во шампионатот на клупата на турновци, а за противник го има „својот“ Вардар.

Штета што нема да игра Ранѓеловиќ, доста ослабени ќе бидеме у средината со неговото неиграње. Али и без него не очекувам ништо друго освен победа, се надевам Влатче конечно ќе проработи и ќе даде некој гол.
Иначе кога е возвратната со Идинајсти во купот ?

Добро бе луѓе, колку сакате да биде оригинален дрес!? На Динамо, Звезда, Хајдук се дупло поскапа цена од овој на Вардар. За име и бројка уште 10-15 евра плус се доплаќа. За поголемиве светски клубови да не праиме муабет уопште. Сајбер, тие дресовите од погонот во Инџиково се ужас невиден! Шо сакаат нека ти иштампаат одпозади. Џабе им е. Не вредат ни 500 денари. Не можеш ни случајно да ги споредуваш со овие од Ли-Нинг. Реално овие се доста квалитетни, дури и со извезено лого од клубот, што ретко можеш да сретнеш кај нас. Цената е доста приступачна во споредба со клубовите на приближно рамниште и не се жалете многу, туку навали народе! :D
За кого како, за мене 1 500 денари се МНОГУ...
Тоа е тоа, ќе чекам подобро време...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom