Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
незнам што е чудно :) за гостување во странство треба пара да се даде..нити клубот има вишок пари за ова нити некој комити ке платат..ке отиде мала бројка само оние што со кеш,и ете шанса да се јаде ќутек таму.

Јак заклучок имаш,ако не се иде на пријателска не си сериозна група :tapp:
prijatelskata ne bese u avstrija,svajcarija,hrvatska,slovenija...vo SOFIJA bese(BUGARITE OVDE DOJDOA I IMASE INCIDENT NELI SO NIV)
ako razgovarame seriozno so lugje sto go razbiraat vistinskiot navivacki film ke dojdeme lesno do vistinata.
ovde ima lugje sto go razbiraat navivackiot moment(kako treba,a kako ne treba),a za site kako tebe preporacuvam da citas bez da komentiras so glupi muabeti,polezno e za tebe,za tvoe dobro da naucis nesto!!!
ne se sekiraj,ke ima komentari od pametni lugje vo komiti ke podebatirame za ovaa rabota...
--- надополнето: Oct 8, 2011 6:18 PM ---
незнам што е чудно :) за гостување во странство треба пара да се даде..нити клубот има вишок пари за ова нити некој комити ке платат..ке отиде мала бројка само оние што со кеш,и ете шанса да се јаде ќутек таму.
zlaten dimitar,ti si cul za navivacka CEST,IDENTITET,GORDOST,PRIVRZANOST,VERNOST,PRIPADNOST,POTEKLO,NACIJA I SL.?
epa se toa denes bese mesto da se pokaze vo bugarija!!!
ALI VO POSLEDNATA TVOJA RECENICA IZGLEDA LEZI VISTINSKIOT ODGOVOR!!!

Ти Клинт направи нешто поинаку од другите? Беше во Софија? Јавно ги повика останатите и не ти се придружија? Мене ми изгледа како само да болдираш без врска.

Поздрави на всички фенове на Вардар. Аз с'м фен на ЦСКА. Извинјавам се че не пиша на македонски но мога да чета но не мога да пиша добре на вашијат език. Интересува ме дали екипата на Вардар е с наи добрите футбалери или Вардар играе с резервите. Екипата на ЦСКА е с 7 резервни играчи ( 4 не са играли през целијат сезон). Мишел Платини е бразилец. Освен него имаме и Зику. Липсват ни само Марадона и Зидан -)

Поздрави на всички фенове на Вардар. Аз с'м фен на ЦСКА. Извинјавам се че не пиша на македонски но мога да чета но не мога да пиша добре на вашијат език. Интересува ме дали екипата на Вардар е с наи добрите футбалери или Вардар играе с резервите. Екипата на ЦСКА е с 7 резервни играчи ( 4 не са играли през целијат сезон). Мишел Платини е бразилец. Освен него имаме и Зику. Липсват ни само Марадона и Зидан -)

Вардар играше без двајца репрезентативци, а воедно и најдобри играчи на клубот (Грозданоски и Ивановски), но и тие да играа против ЦСКА резултатот ќе беше 2:0 или 3:0 за вас. Овој тим на Вардар може да биде рамноправен со Локо Софија и Пловдив, Славија Софија и клубовите кои имаат сличен квалитет на овие, Вардар во моментов е далеку од ЦСКА, Левски, Литекс и Лудогорец :) Нажалост, фудбалот во Македонија паѓа се подлабоко и подлабоко, овој тим на Вардар е нов, прва цел е титула оваа година, па да се надеваме дека потоа ќе се надополни тимов со 5-6 КВАЛИТЕТНИ играчи, бидејќи доколку сакаме да направиме каков-таков успех во Европа, мора да се трошат пари.

Браво за управата што овозможи одигрување на пријателски натпревар со квалитетен противник, честитки за победата, а мило ми е што конечно се наоѓа човек од Бугарија на форумов кој политички не провоцира (y) Поздрав

Вардар искаше да играе с Локо Софиа в Скопие но те не се с'гласиха и за това играха в Софија с ЦСКА.
И б'лгарските отбори не са много силни. Металург Скопие беше по добар от Локо Софиа и триабваше да победи но с'диата попречи.
Нашијат нацинален отбор е на последно миасто в квалификациите. Вие поне сте предполседни и с повече точки а и играете по добре.
Голјама част от добрите играчи на ЦСКА са чужденци - Мболи, Платини, Зику, Мораес, Нелсон - повечеро взети без пари, само за Платини платихме голјама трансферна сума около 800 000 еврто преди 3 години. Единствениат много доб'р играч от Б'лгарија е Делев от Петричко.
Може ли да ми кажете какви са заплатите на фуболистите в'в Вардар - наи големите?
Говори се че в ЦСКА петимата чужденци - Мболи, Платини, Зику, Мораес, Нелсон взимат 15-20 хилјади евро на месец но не е сигурно.

302424_132703923496592_100002709546161_121151_2073253255_n.jpg

:cuc::icon_lol:

^Slicen jazik bugarski-makedonski. I ako sto sum albanec go razberev se sto saka da kaze deckovo .

citam vnimatelno se sto se pisuva okolu utakmicava so cska,ama nemozam da poveruvam deka nitu EDEN nema postaveno prasanje ili otvoreno diskusija ZOSTO KOMITI NE OTIDOA VO SOFIJA?
1. komiti se neli najdobra i najstara navivacka grupa vo makedonija!
2. celo vreme stoi faktot deka ovde na fudbal se nema vistinski rival...
3. vardar nema odigrano megjunaroden mec veke podolgi godini!
4. idealno blisku e sofija!
5. bugarite ovde na prijatelskata dojdoa!!!
6. se odelo na gosti vo stranstvo na rakometi,kosarki i raznorazni levi utakmici!
p.s./ maski e da se priznae NEMOKJTA ZA SOOCUVANJE SO NAVIVACKA GRUPA od tipot na taa sto ja bodri cska sofija!!!
p.p.s./ nieden izgovor po povod neodenjeto NE DRZI VODA! lesno e da si jak u ohrid,kicevo,turnovo,stip,prilep...ova denes bese mec za SERIOZNA GRUPA!!!

Друже , не си доволно информиран.
ЦСКА Софија на ден пред натпреварот соопшти дека ќе се игра пред публика, претходно имаш соопштение дека натпреварот ЦСКА (С) - ВАРДАР ќе се игра пред празни трибини.

Вардар играше без двајца репрезентативци, а воедно и најдобри играчи на клубот (Грозданоски и Ивановски), но и тие да играа против ЦСКА резултатот ќе беше 2:0 или 3:0 за вас. Овој тим на Вардар може да биде рамноправен со Локо Софија и Пловдив, Славија Софија и клубовите кои имаат сличен квалитет на овие, Вардар во моментов е далеку од ЦСКА, Левски, Литекс и Лудогорец :) Нажалост, фудбалот во Македонија паѓа се подлабоко и подлабоко, овој тим на Вардар е нов, прва цел е титула оваа година, па да се надеваме дека потоа ќе се надополни тимов со 5-6 КВАЛИТЕТНИ играчи, бидејќи доколку сакаме да направиме каков-таков успех во Европа, мора да се трошат пари.

Браво за управата што овозможи одигрување на пријателски натпревар со квалитетен противник, честитки за победата, а мило ми е што конечно се наоѓа човек од Бугарија на форумов кој политички не провоцира (y) Поздрав
Играше и без Оса. Не смее да се заборави. Он ни е еден од клучните играчи во дефанзивата. Без него сме значително послаби.

Единствениат много доб'р играч от Б'лгарија е Делев от Петричко.
Може ли да ми кажете какви са заплатите на фуболистите в'в Вардар - наи големите?
Говори се че в ЦСКА петимата чужденци - Мболи, Платини, Зику, Мораес, Нелсон взимат 15-20 хилјади евро на месец но не е сигурно.
Делев и Jакимов са од село Клуч, Петричко. Карачанаков од село Ново Делчево Санданско. На Кпатов татко му е од петричко, а маика му од Бл-град. Караджов од Кресна, Галчев маи беше од Банско или разложко.
Бес Галчев сите са околу 20 години.

И мен ми е интересно колко зимат sвездите на Вардар, оти нашите са на по 15-20 илиади и се плачат за пари и ништо не играт.
Инако Вардар, овои славен македонски тип му е времето да се врати там, дека му е местото. На врвот на табелата во МКД.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom