Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки момци, конечно Вардар почна да се враќа на старите патеки и баш ми е мило за тоа !
Комити, додека имаше пренос чиста 10-ка БРАВО !!

Паролите, ''Работнички кога ќе порасне сака да биде Вардар'', и другата, во стил, '' Работнички, кога ќе дадете гол со кого ја споделувате радоста '', не беше мислам баш ваков редоследот на последната парола али поентата беше таа ...
Влегов некаде накај 5та минута, све да им ебам у билетарата, еден шалтер а 1000 луѓе карта сакаат, тек после ги отворија и другите али маме им ебам 3 кила симнав чекајќи за карта, ко со Реал Мадрид да играа Вардар а не со Работнички изгледаше просторот околу билетарата ради малоумните.

За натпреварот, малку шанси, 1 гол, Работнички разочараа, немаа ниту една 100% прилика, Вардар 2 шанси 1 погодок по грешка на '' новиот Касиљас '' ....
Комити одлични, Pure 10, поправете ме ако грешам ама како да приметив еден инцидент меѓу нив во прво а потоа имаше фрки со џандарите во подтрибинскиот простор, и во првото полувреме и во второто.

Одлична партија на момците и уште поубава победа,Лико ги растури... си игра курташак со нив,добивме уште подобар играч од Настевски...

океј е све само едно не валја,кој беше денес на фонтана и на запад знае за што зборам,мора да се средат работите,мора да се вратат некој стари луге (воџи) за да се средат работите,да има ред...

Инцидент имаше и во текот на натпреварот ,а после утакмица што се деси едноставно не е за на форум! Мора да се воведе мир иначе ке биде лошо за сите,што се однесува до натпреварот заслужена победа на Вардар и морам да го пофалам играчот со број 11 како само ги дрбилаше како мали деца:pos:!На трибина бевме над 1,000 и навиваме добро и покрај малиот инцидент,се надевам од другата утакмица ке се среди тоа и ке бидеме уште подобри!:)
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:39 PM ---

Што било фрката на трибина ?
Не е за на форум,да беше една фрка добро ке беше!Во Прилеп имаше инцидент,денеска пак,ако се продолжи вака лошо ни се пишува како група!Мора да се решат работите додека не е касно,добивме силен Вардар и мораме тоа да го почитуваме!

Инцидент имаше и во текот на натпреварот ,а после утакмица што се деси едноставно не е за на форум! Мора да се воведе мир иначе ке биде лошо за сите,што се однесува до натпреварот заслужена победа на Вардар и морам да го пофалам играчот со број 11 како само ги дрбилаше како мали деца:pos:!На трибина бевме над 1,000 и навиваме добро и покрај малиот инцидент,се надевам од другата утакмица ке се среди тоа и ке бидеме уште подобри!:)
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:39 PM ---

Треба брат треба да се фатат некој фаци што беа и да се истераат од запад,не се они за таму... од следна утакмица мора ред да се донесе,каде се златни Мачка Жаре и компанија,коа беше Мачка имаше ред и мир...

Сосема солидна игра на Вардар и заслужена победа.
Син си ја пропуштил изгледа шансата што ја имаа Вардар кога 2 пати промашија празен гол. Освен таа шанса, имаше уште неколку добри акции, али и голманчево на Работнички одлично истрчуваше, освен при голот кога киксираше... А и за карта не се иде во 5 до 8, околу 7 саат немаше никој.

Не знам само од кога на стадион се пуштаат навивачите 40 мин пред почеток на натпреварот, секогаш вратите биле отворени минимум саат време пред почеток на натпреварот, треба да се собере гужва па да отворат вратите.
И што кур беше со странската музика, па и со навивачките химни, Вардар или Македонија играше?
Среќа се оправија со семафорот и тоа Вардар 1947....

Оса маме ебаваше во средина, Лико одличен, Фичо премногу е тромав не дај боже контра да има. Игор Стојаковиќ(10) изигра многу лошо, може знае да игра ама побрзо треба да се ослободува од топката. Најбољи беше 8цата, само не знам како се вика, нека каже некој повеќе за него....

Сосема солидна игра на Вардар и заслужена победа.
Син си ја пропуштил изгледа шансата што ја имаа Вардар кога 2 пати промашија празен гол. .
Ако било на старт, сум ја утнал, знам слушнав реакција на публика надвор помисливме гол паднало ... ама све да им ебам на тие у билетара !

Ајде сеа некој од Комитиве да ми објасни што беше оноа пред стадиот после утакмица ? Многу ме занима, и ви гарантирам дека после тоа ќе се намали бројот на неутрални гледачи, посебно на оние со деца

Ајде сеа некој од Комитиве да ми објасни што беше оноа пред стадиот после утакмица ? Многу ме занима, и ви гарантирам дека после тоа ќе се намали бројот на неутрални гледачи, посебно на оние со деца
Пишано е на темава од членови на групата, за такви работи тука не се дискутира така да џабе бараш одговор, ќе останеш на тоа што си го видел или едноставно некој поупатен што те знае ќе ти одговори што, како, зашто ...

Пишано е на темава од членови на групата, за такви работи тука не се дискутира така да џабе бараш одговор, ќе останеш на тоа што си го видел или едноставно некој поупатен што те знае ќе ти одговори што, како, зашто ...
Може ќе добијам пријатно изненадување у ПП :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom