Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ама сватете нешто.. не го сакаат сите исто Вардар... Не се сите Комити......
Поголем дел од обичните љубители на фудбалот ќе се сложат со мене.....
Епа и мене ми е проблем да дојдам до Аеродром од другиов крај на Скопје и да платам 100 денари карта.... А, не го сакам МЗТ. Пример ти кажувам ова, ако гледаш така секој за нешто ќе се буни, тоа е таа цена ако на некој му се гледа нека повели ако не има на ТВ. Ако некој го сака Вардар ќе дојде, ако некој го сака Работнички ќе дојде, ако сака да ужива у фудбал ќе дојде, или ќе си гледа на ТВ... Еден викенд ќе скратиш место 10 пива ќе испиеш 9 и ете ти ја картата.

Ама сватете нешто.. не го сакаат сите исто Вардар... Не се сите Комити......
Поголем дел од обичните љубители на фудбалот ќе се сложат со мене.....

NEma vrska toa sto go kazuvas , 100 den za ovaa utakmica koga Vardar ima tim za titula i Rabotnicki isto taka ima super tim , 100 den ne e skupa karta. Da go zborese ova lanskata sezona ke te podrzev. Druga rabota za kosarkava MZT-Rabotnicki pa u Boris znaes li deka davaa gratis karti na neutlrana i ne bese neso full salata(80%), samo za kupot bese puna salata. Toa kazuvas nesto ne procenlivo bogastvo nznam ti sto samo se forisras nisto poise, nemozes da sporeduvas brend so tim kako mzt , pozdrav

Скоро на сите натпревари низ Македонијава карта е 100 денари...незнам што толку се проблем 100 денари за Вардар-рабопички,да речеше за турново-напредок да те сватам,ама вака....

NEma vrska toa sto go kazuvas , 100 den za ovaa utakmica koga Vardar ima tim za titula i Rabotnicki isto taka ima super tim , 100 den ne e skupa karta. Da go zborese ova lanskata sezona ke te podrzev. Druga rabota za kosarkava MZT-Rabotnicki pa u Boris znaes li deka davaa gratis karti na neutlrana i ne bese neso full salata(80%), samo za kupot bese puna salata. Toa kazuvas nesto ne procenlivo bogastvo nznam ti sto samo se forisras nisto poise, nemozes da sporeduvas brend so tim kako mzt , pozdrav

Според тебе која е дефиницијата за бренд, SBEP_CPB? :icon_lol:

Која е дефиницијата за бренд?
Историјата на двата клуба спореди ја и види што значи Вардар, што МЗТ. Исто како што бренд во кошарка е Работнички, за жал.

A нив кај ги има? Ги има по 5 0на натпревар, само им дигате акции, напнаа у последно коло дојдете да не подржите со Скопје, ова она, и к***ц, они едвај 70 луѓе
http://komiti.org/galerija/index.ph...qKmU3YmRkNmQ0ZDdjZTc0NTRiYWJhNzZmNTVkNDg5NDYx
(y)
На ниеден меч не сме биле под 100 на домашен, просек ни по 250-300. На гости секогаш идеме барем 80 души...
Нема ниедна друга група што има таков просек низ една сезона. И секако ниту една група нема толку гостувања, можеби Фаланга редовно си одат покрај нас и Војводи.

Историјата на двата клуба спореди ја и види што значи Вардар, што МЗТ. Исто како што бренд во кошарка е Работнички, за жал.

Ако историја на клуб значи само титули у едно мочано домашно првенство тогаш се слагам, ако не е така тогаш провери ја историјата на МЗТ пошто на Вардар ваљда ја знаеш..

Ако историја на клуб значи само титули у едно мочано домашно првенство тогаш се слагам, ако не е така тогаш провери ја историјата на МЗТ пошто на Вардар ваљда ја знаеш..
Ги имам двете истории проверено не се секирај, само ти ја немаш на Вардар очигледно, зошто не е само во мочано домашно првенство, Куп на Југославија, Лига на Југославија нешто значи...

Доста се карате бе :D
Ич не ми се коментираше овие денови. Своето си го кажав уште пред 5 дена :D
Како што кажа ultras.kh2o ЗАТИШЈЕ...... ПРЕД БУРА :D
НАПРЕД ВАРДАР!!!

Скоро на сите натпревари низ Македонијава карта е 100 денари...незнам што толку се проблем 100 денари за Вардар-рабопички,да речеше за турново-напредок да те сватам,ама вака....

Затоа сегде низ Македонија стадионите се празни...... :)

http://komiti.org/galerija/index.ph...qKmU3YmRkNmQ0ZDdjZTc0NTRiYWJhNzZmNTVkNDg5NDYx
(y)
На ниеден меч не сме биле под 100 на домашен, просек ни по 250-300. На гости секогаш идеме барем 80 души...
Нема ниедна друга група што има таков просек низ една сезона. И секако ниту една група нема толку гостувања, можеби Фаланга редовно си одат покрај нас и Војводи.
Добро намерно беше ова 70, сигурно не мислев дека стварно толку сте биле, муабетот ми е дека на таа утакмица не отидоа луѓе кои на фб у гради се удараат, неќам да именувам сигурно се знаете, некои од нив видов на неутралка си седат... ме разочара тоа едноставно

Ги имам двете истории проверено не се секирај, само ти ја немаш на Вардар очигледно, зошто не е само во мочано домашно првенство, Куп на Југославија, Лига на Југославија нешто значи...

Ratiofarm Ulm, Porto, Benfica, Real Madrid ваљда нешто значат, 4 пати куп победник на Македонија ваљда нешто значи. Зборот ми беше, ако титулите во домашното првенство се мерило за „бренд“ тогаш Фени, Струмица, Николферт се поголеми брендови од МЗТ. Тоа што се Вардар, Пелистер, Слога па до некаде и Работнички во фудбал, тоа се и Работнички и МЗТ во кошарка. Неможе да ми кажеш дека Вардар е бренд и нешто значи, а МЗТ е обичен клуб.

Сфатете дека не е се во цената на картата, и бесплатно да е, оној што не сака да оди нема да отиде... Работата е што на голем дел од оние на кои сега им е скапо, против Лацио ќе им биде многу ефтина картата...

Добро намерно беше ова 70, сигурно не мислев дека стварно толку сте биле, муабетот ми е дека на таа утакмица не отидоа луѓе кои на фб у гради се удараат, неќам да именувам сигурно се знаете, некои од нив видов на неутралка си седат... ме разочара тоа едноставно
Ах братко ако го земаш ФБ за мерило досега ќе имавме по 2 000 навивачи на секој меч. Таму сите се навивачи а уствари од тие кои што цело време пишуваат никој не иде по утакмици (со ретки исклучоци :)). ФБ ти е место каде што дечурлана од 12-3 години се вреѓа меѓусебе...
АЛи јебига во денешно време служи како добро средство за информирање за тоа кога има утакмици, колку е карта и слично. Пошто треба прво да им изџвакаш па да голтнат:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom