Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако дојде Орце, а ние ,,Комити" не направиме ништо во врска со тоа јас се префрлам на неутрална трибина. Тој човек не може да направи ништо добро верувајте...
Срање...Ако се врати камчев нема да стапнам на трибина веќе!!!
Да бевме сериозни ние, Вардар немаше ни да биде на овакво дереџе. Да, направивме што можевме, но во оваа држава каде што криминалците не се казнуваат, толку ни е силата. Зар не се обидовме досега да го вратиме вардар на здрави нозе? Да се обидовме, но не успеавме...Смешни сте. Смешни и бедни. Со не идење на трибина што ќе постигнете ? Баш така ќе му го направите ќеифот на Орце.
Сфаќате ли дека Орце е силно поддржууван од актуелната власт, и дека ако решат тој повторно да дојде во Вардар, нема да може никој туку така баш лесно да го спречи тоа. Секако дека Комити се ГОРДОСТ И СИЛА, но работите не одат како што вие замислувате. Едни „Бед Блу Бојс“ веќе цела година се обидуваат да го тргнат Здравко Мамич од клубот, па мака мачат за да го сторат тоа.
Размислете малку подлабоко.
Pa koj da se vrati be Marko, ovie kapitalisticki kopilinja samo gledaat kako pari da ispetar nisto poise, ah zlatno vreme komunisticko...
najloso za edna nav.grupa e momentot sto poedinci ili poveke lugje zdruzeni imaa(t) tesni vrski so lugje vo rakovodstvoto na vardar(boro,braco,orce,i sl.) za licen profit,pozicija. toa sekogas e stavano nad grupata(za zal poredovnoto i povlijatelno clenstvo stana tolku inertno sto veke lugjeto se umorija od konstantnata borba so vakvite pojavi).verojatno i nemanjeto nacin kako da se sprotivstavat,nemanjeto zdrava ekipa koja razmisluva pravilno dovede do toa lugjeto da se povlekuvaat od tribinata(tivok bojkot,nezadovolstvo,nemok)...Плус сам знаеш дека во минатото имаше фракции од групата кои застапуваат некоја страна и ја помагаат. Вистина е сдека тие веќе не ни одат на утакмици, но се уште се влијателни луѓе, дури и многу повлијателни од оние кои се во водството на Комити во сегашноста...
Втората лига е само почеток на крајот на Вардар и само виша сила може да го спречи тоа![]()
Па добро сеа Илчо не е толку лош тренер, во споредба со тие што пројдоа во Вардар задњиве години. Ама на маестро Ѓоко не му е ни до колена. Тука си апсолутно во право. А за Орце Камчев... за него не ми се прави муабет. Нема спас од таа напаст!dejvid koperfild pak se umesa vo vardar!
utre ima sobranie,grad skopje go prevzema vardar so sponzorstva od javnite pretprijatija sto spagjaat pod gradot...
koce trajanovski ke bide na celo na klubot...
trener ke bide ilco georgievski,go ispustaat namerno gjoko hadzievski,zatoa sto ako sakaat da pravat zdrav klub treba i jak strucnjak,a toa ilco sigurno ne e(barem vo sporedba so gjoko)...
najverojatno na miravci ke mu se kaze,naredi ili kako sakate da ne plakja kotizacija,i vardar da ostane da igra na negovoto mesto vo 1 liga...(IMA NAJAVI ZA VAKVOV RAZVOJ NA NASTANITE)
posle se ova mi se gadi,mi se povrakja,mi se odmiluva klubot za koj ke ostane zapameteno deka ostanal vo 1 liga blagodarenie na otstapeno mesto od selska ekipa!!!
orce kamcev ke bide involviran vo klubot...
prostorii ke ima vardar pod severna tribina...
komiti ke go dobijat veteniot prostor pod zapad...
NAZDRAVJE!
ne,ne velam jas deka ilco e los trener,daleku od toa...ako ne za vardar, dobar e za analiza na "kanal 5" za liga na sampioni...Па добро сеа Илчо не е толку лош тренер, во споредба со тие што пројдоа во Вардар задњиве години. Ама на маестро Ѓоко не му е ни до колена. Тука си апсолутно во право. А за Орце Камчев... за него не ми се прави муабет. Нема спас од таа напаст!
Си бараат некој што ќе им игра по нивни ноти, да не речам нивни човек. Kога треба да се лапне некоја пара од намештаљка, да имаат кого да окриват без да се буни па на крај заедно ќе си делат паритеne,ne velam jas deka ilco e los trener,daleku od toa...ako ne za vardar, dobar e za analiza na "kanal 5" za liga na sampioni...
p.s./ vo situacija koga go imas Gjoko tuka vo gradov dostapen i saka da bide vo vardar i da go vodi klubot vo 2 liga,zalno e da ne go imas vo klub! za makedonskive treneri e murinjo u gvardiola vo edno!
nekoi izgleda neznaat sto se ima toj covek osvoeno so vardar!!! ali takvi se lugjeto,si imaat kompleks od velicini...
Го потпишувам ова со двете раце. Голем пропуст е да го испуштиш маестрото кој го има рецептот за освојување титули со Вардар! И да не те чуди што не знаат некои за неговите заслуги? Кој очекуваш да знаат... Коце, Камчев,...!? Тие не знаеа дека постои фудбал кога Вардар личеше на клуб и мајсторот редеше титули, благодарение на кои сеуште сме најтрофеен клуб.ne,ne velam jas deka ilco e los trener,daleku od toa...ako ne za vardar, dobar e za analiza na "kanal 5" za liga na sampioni...
p.s./ vo situacija koga go imas Gjoko tuka vo gradov dostapen i saka da bide vo vardar i da go vodi klubot vo 2 liga,zalno e da ne go imas vo klub! za makedonskive treneri e murinjo u gvardiola vo edno!
nekoi izgleda neznaat sto se ima toj covek osvoeno so vardar!!! ali takvi se lugjeto,si imaat kompleks od velicini...