Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еве почнаа да пеат 20 души, цели 20 секунди. Таман да се направи клипче :pos:

ти да не гледаш на МУТЕ....пеколна атмосфера е во тетово...

Која пеколна жити се??Скандирањата.Па тоа може да урлаат и обична публика.Недај боже да губеа они 3:1 глас немаше да им се слушне.

Што е со слободниве не ми е јасно. Центар шутеви кои одат 20 матра подалеку од голот, или над голот или некаде на трибините:toe:

--- надополнето ---

Не им замерајте гласовите им се засипнати од вчера...излегувале момците. Засипнале пеејќи и сега немаат глас а ни сила...

Се испоначукале сега не знаат кај се... И многу чај не е на арно :pos:
Настевски конечно направи еден добар продор, али на крајот се лизна кога требаше да шутне и да намали...
Се на се, заслужено си губиме денеска, иако и противникот не беше на ниво. Слаб натпревар, но сепак покажуваме мал потенцијал. Може да се подобрат работите, во следните мечеви, само треба да се работи на подобрување на одбраната...

mi se dopagase maliot kaj vas napred igrase mislim vo desna strana kako se vika ?

mozete vie i podobro,veruvam deka doma ke uspeete da tepate na poveketo od natprevarite,isto i u Stip imate sili da se vratite so 3 boda.Sigurno go izbegnuvate odpaganjeto

Бидна што бидна денеска пројде....Наредна земате од нас сигурни 3-бода туку ајде пополека да се спремамо на навијачки план :) поздрав засекогаш заедно Војводи-Комити...

Ајде ве чекаме,Сабота а може и Недела да се игра по барање од нас,за да дојде повеке публика.Кога и да е ве чекаме да направиме една братска утакамица поздра. :)

2005, збориш за оној меч кај што ве тепавме пред јужна и после на фонтана кога не знаевте што да правите?! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom