Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Denovive Skopskata Carsija nagolemo shpekulira deka aktuelnata vlast ( nejzini visoki pretstavnici), kova plan za rushenje na Braco, po shto navodno tie bi formirale uprava i bi go krenale Vardar.
Со други зборови Орце со помош на високите функционери на ВМРО се обидува да си го врати Вардар.
Со сосема поразбирливи зборови... РИП Вардар :pop:

Од каде ова ?

Од каде ова ?

Не е релевантен извор, пошто е од ФБ, али пошто и дел од воџите го потврдија би требало да е до некаде точно...
Затоа одеднаш почнаа да фрчат казни од сите страни за нас...

До сега не го кренаа,па сега им текна! Нека се гонат сите у курац,нека го оставаат човекот на раат нека работи па ке видиме што ке направи!

До сега не го кренаа,па сега им текна! Нека се гонат сите у курац,нека го оставаат човекот на раат нека работи па ке видиме што ке направи!

Samo so smena na vlasta ke go ostavat inace vaka ke se desava ova celo vreme, inace Hari e gotov n 31vi Mart ima sobranie pa se ocekuva i konecna negova kapitulacija :)

Со други зборови Орце со помош на високите функционери на ВМРО се обидува да си го врати Вардар.
Абе нездрави луѓе ти се тоа! Шо друго да се каже. До пред 2 месеци го имаа Вардар во свои раце и слободно можеа да го држат колку сакаат. И сега сакале да си го вратат назад. Невиден апсурд!? Нема спас од нив.

Тој Орце нели отиде во МЗТ колку што знам,што к*р бара сега пак да се меша он и владата во Вардар ! Многу е чудна ситуацијава,не се знае кој сака да му одмогне а кој помогне на Вардар ако воошпто има таков!

????? ZAREM E MOZNO SEGA PAK??? NE MI SE VERUVA?

--- надополнето ---

али пошто и дел од воџите го потврдија би требало да е до некаде точно...Затоа одеднаш почнаа да фрчат казни од сите страни за нас...
PA NEKA SI EBE MATER VISE SE,OVA GO NEMA U ZIMBABVE!

--- надополнето ---

Абе нездрави луѓе ти се тоа! Шо друго да се каже. До пред 2 месеци го имаа Вардар во свои раце и слободно можеа да го држат колку сакаат. И сега сакале да си го вратат назад. Невиден апсурд!? Нема спас од нив.
si igraat k**** so site nas! natigo-dajmigo e rabotava...orce si ide,orce ne si ide,orce blokiral,orce odblokiral...braco go zel,orce mu go zema sega...abe ova e makedonska i samo makedonska rabota!!! mi se gadi,mi se povrakja od situacijava vise,neka ide se u k****!!!

Брацо не вреди да се спомне.:toe:
Ја заеба цела лига, мајката негова, местаџија, пере пари. :pusk:

zaboraiv da prasam samo edno!
koj kogo ebe sega u celava situacija??? koj e ebanata strana u situacijava...braco,vardar,igracite,komiti,site sto go sakaat vardar...KOJ???

Може и ќе се оствари една желба што ја имаат сите од поодамна. Да не се коментира да оставиме да видиме дали ќе биде така.

Мораат вмрОВЦИВЕ се да контролираат во државава, па така и Вардар... Од цела оваа ситуација на крај ќе излезе дека Брацо колку и да е лош, сепак во споредба со овие вмровскиве сељачишта е 100 пати подобро решение. Најбитно од се што голем дел од оние екс "главни" фаци на навивачите на Вардар сега се дел од сељациве, ама некако го заборавија Вардар во моментот кога добија некоја функција... ДА ТИ ЕБАМ СЕЉАЧИШТАТА, ПОДОБРО ДА ПРОПАДНЕ ВАРДАР ОТКОЛКУ ВАКВИ НЕПИСМЕНИ ВМРОВСКИ ГНИДИ ДА ГО ВОДАТ КЛУБОТ!

Мораат вмрОВЦИВЕ се да контролираат во државава, па така и Вардар... Од цела оваа ситуација на крај ќе излезе дека Брацо колку и да е лош, сепак во споредба со овие вмровскиве сељачишта е 100 пати подобро решение. Најбитно од се што голем дел од оние екс "главни" фаци на навивачите на Вардар сега се дел од сељациве, ама некако го заборавија Вардар во моментот кога добија некоја функција... ДА ТИ ЕБАМ СЕЉАЧИШТАТА, ПОДОБРО ДА ПРОПАДНЕ ВАРДАР ОТКОЛКУ ВАКВИ НЕПИСМЕНИ ВМРОВСКИ ГНИДИ ДА ГО ВОДАТ КЛУБОТ!
тоа ти е,бидејќи во историјата,а и сега ,НЕ СЕ НАЈДЕ ЕКИПА/ГРУПА која НЕМА ДА БИДЕ ОД ИНТЕРЕС,секогаш горенаведените ќе ВЛАДЕААТ т.е. уништуваат

Друже, искрено преку таквото ми е дојдено од политиката и луѓето кој буквално го продадоа клубот поради истата... Токму политиката е причината за заминување на голем број луѓе од Запад, луѓе кои тешко дека некои од младиве ќе можат да ги заменат.

Инаку на 4 или 5 февруари екипата заминува на подготовки во Макарска :)

Друже, искрено преку таквото ми е дојдено од политиката и луѓето кој буквално го продадоа клубот поради истата... Токму политиката е причината за заминување на голем број луѓе од Запад, луѓе кои тешко дека некои од младиве ќе можат да ги заменат.
mladite perspektivni momci treba da ucat od postarite sto vazat vo megjusebniot krug kako dobri navivaci i poznavaci na tifo-kulturata,taka da toa e modelot za funkcioniranje.fakt e deka postarite komiti vo poinakvi sostojbi se razvivale kako iskreni i vistinski navivaci na fk "vardar" otkolku segasnive generacii,koi i ne se krivi sto se rodeni vo vreme na poplava od internet i drugi "pridobivki" na "modernoto"vreme.
ali neka konecno(ako voopsto)se sredi sostojbata vo "vardar",a posle malku poveke optimizam,ima uste neupotrebeni dzokeri vo igra...:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom