Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде одвај чекам да дојде недела ке има и бакли колку што дознав:vozbud:,да им покажеме на сељаците како се навива:toe:,иначе баш ме интересира колку ке дојдат
Кореографии пароли и уште многу многу работи, да видат што значи дерби:smir:

Ајде одвај чекам да дојде недела ке има и бакли колку што дознав:vozbud:,да им покажеме на сељаците како се навива:toe:,иначе баш ме интересира колку ке дојдат

Што бе брат, колку ке дојдат, како и секогаш што се палат 4-5 автобуси и на крај ке дојдат 50-100 души. Али како и да е со срце чекам да дојде утрешниот ден да им кажеме на селјаците како се навива позз.:smir:

Што бе брат, колку ке дојдат, како и секогаш што се палат 4-5 автобуси и на крај ке дојдат 50-100 души. Али како и да е со срце чекам да дојде утрешниот ден да им кажеме на селјаците како се навива позз.:smir:

Нема да дојдат.....забрането е гостински навивачи на Градски!:toe:

Нема да дојдат.....забрането е гостински навивачи на Градски!:toe:

Според нивни најави ќе тргнат 2 автобуса за Скопје. Дали ќе ги пуштат да влезат или не, тоа не знае никој :)
Да ги баталиме Чкембари. Ние утре идеме за Вардар а не за нив:helou:
Времето е одлично и оправдувања за неприсуство НЕМА!
Очекувам поддршка од 800 Комити, и заедно да се прослави победата над вечниот ривал. Ќе биде чест утре да си ВАРДАРЕЦ:baklja:

Најава за мечот:
ДЕРБИТО НА МАКЕДОНИЈА ВАРДАР- ПЕЛИСТЕР!
Се ближи и тој ден (21.03) кога ќе се одигра дербито на Македонија ВАРДАР-пелистер, или пак Бренд против комплекс.
Комити собирање во 12 часот на Фонтана, утакмицата почнува од 14.
Мислам дека нема потреба од мотивација за оваа утакмица името само по себе говори. Сите на трибина да го однесеме Вардар до победа, се најавува пиротехничко шоу, кореографии, пароли и се што една сериозна група прави на дерби утакмица.
Да направиме да се исплати картата за влез во кино "Филип Втори" на Чкембари и да им покажеме како Комити тоа го прават во наш стил..

Според нивни најави ќе тргнат 2 автобуса за Скопје. Дали ќе ги пуштат да влезат или не, тоа не знае никој :)

Не ги пуштаат!:toe:

Имаше и соопштение во медиумите за ова мислам.

Mnogu "jako" gostuvajne 2 avtobusi! N.K. MAJMUNI duri bese aktiven vo poslednite sela se odese po 2 avtobusi a ne pak za derbi! Sega za sega ne vredi da se naviva kaj nas inaku pak ce pocnime da odrzuvame lekcii po navivanje i fudbalski ambient.

Не ги пуштаат!:toe:

Имаше и соопштение во медиумите за ова мислам.
Па ФФМ им забрани да гостуваат, ама они викаат дека ималке дозвола и од МВР и од ФФМ: Можеби е најдобро они да дадат одговор, пошто само они си ја знаат вистината :)

Mnogu "jako" gostuvajne 2 avtobusi! N.K. MAJMUNI duri bese aktiven vo poslednite sela se odese po 2 avtobusi a ne pak za derbi! Sega za sega ne vredi da se naviva kaj nas inaku pak ce pocnime da odrzuvame lekcii po navivanje i fudbalski ambient.
Јебига толку средства собрале :)
Битно да дојдат па колку се толку се. Да се одржи дерби, во права смисла на зборот :salut:

Ја не сфаќам како ке ги пуштат само на север,по што сме на иста трибина тоа е сигурен инцидент :toe:,немој да ми каже некој дека меѓу нас ке има џандари и тие ке не спасуваат од блиска среба:pos2:, ако има желки меѓу нас во средина разбирам тешко дека ке има инцидент али ако има обични џандари сигурен сум дека ке има блиска средба и нека му ја мислат тие 100 души чкембари:toe:п.с затоа мислам дека нема да ги пуштат да влезат

Ја не сфаќам како ке ги пуштат само на север,по што сме на иста трибина тоа е сигурен инцидент :toe:,немој да ми каже некој дека меѓу нас ке има џандари и тие ке не спасуваат од блиска среба:pos2:, ако има желки меѓу нас во средина разбирам тешко дека ке има инцидент али ако има обични џандари сигурен сум дека ке има блиска средба и нека му ја мислат тие 100 души чкембари:toe:

:oftopic:
Молете бога да има желки оти ваф вие вас планот ние ако се плашевме од деца како вас ич не идевме на иста трибина кај вас и да знаеш подобро е два автобуси убај луѓе отколку како што викате 500 души одкои пола деца под 18 кои прв пат ќе се одат на стадион и за ќотек ние можно е да јадиме од желките само зошто сум сигурен ќе има провокација од нивна страна а од наша уште сум по сигурен дека ќе се одговори и тогаш се знеа што следува и нема да не остават до крај да ја одгледаме утакмицата :tapp:и по некој кривична тој што ќе биде фатен на камера :kesa:и за таа подгрупата што планирала да чека кај обиколницата ќе се заеби ќе одиме од кај идризово :baeh:
PS.чекам десетка со кромид од комита ултрас за кладбата што ја даде дека нема да дојдиме :salut:

Молете бога да има желки оти ваф вие вас планот ние ако се плашевме од деца како вас ич не идевме на иста трибина кај вас и да знаеш подобро е два автобуси убај луѓе отколку како што викате 500 души одкои пола деца под 18 кои прв пат ќе се одат на стадион и за ќотек ние можно е да јадиме од желките само зошто сум сигурен ќе има провокација од нивна страна а од наша уште сум по сигурен дека ќе се одговори и тогаш се знеа што следува и нема да не остават до крај да ја одгледаме утакмицата :tapp:и по некој кривична тој што ќе биде фатен на камера :kesa:и за таа подгрупата што планирала да чека кај обиколницата ќе се заеби ќе одиме од кај идризово :baeh:
PS.чекам десетка со кромид од комита ултрас за кладбата што ја даде дека нема да дојдиме :salut:
убаво им кажа,сеа ќе ве чекаат од кај идризово :tapp:

Можеби 65-70% се деца ама барем не се пички и не се плашат да влезат во фајт:toe:

убаво им кажа,сеа ќе ве чекаат од кај идризово :tapp:
А ти што мислиш Зошто им кажав?
па за да се сретниме надвор од стадион и каде што ќе има помалку полиција за после да не речат дека не знаевме или ова она :wink:

Можеби 65-70% се деца ама барем не се пички и не се плашат да влезат во фајт:toe:

Ќе видиме утре колку се плашат поздрав и носете си памперси за да не ве мијаме во врадар :helou:

Тие на плоштадот и во Нерези си имаа по 17-18 години само па се лупаат.

Fala za informacijata od kaj ke pominuvate .... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom