...si ja imate muvata na kapata...neli??? daj klip so nekoj istepan,ne mi davaj ovde "huligani vo obid"...incident mozes da napravis nadvor ako sakas,a vo sala dzabe e calamot kolku da te vidat drugarite...
pak ke vi kazam...sitel,gradski stadion,vreme navecer idealno za presmetka,ckembari 3 saati ve spomenuvaa vo emisija sred skopje,KAJ BEVTE VIE???dali se sobirale protiv vardar ili ne ,ne ja menjaj sustinata na muabetot.mozat da vi sedat na 10 metra do vas ako sakaat i nisto nema da im se sluci.
uste ova zaboraiv.koga igraa so apoel mislam deka bese ,pa masala se setaa so salovi niz cela okolina na stadionot.uste ednas prasuvam KAJ BEA TOGAS EKIPITE VASI?...ili ne mozete da se soberete od pusti strav(koj e denta na rodenden,koj na svadba,koj na gosti,koj levo,koj desno...samo nikoj kaj sto treba...)..taka so ckembari,taka so shverceri !
pa uste edna podebilna rabota ne sum procital vo zivot.sverceri naracale pa ne go platile transparentot nivni(kopijata).pa demek "snaodlivite" go zemale,platile(koj znae) i go donesoa na zapad ,pa pazi fraeri protiv partizan!!! a ista vecer sverceradosi vadat na alsat ist takov transparent kako dokaz...ALO be "legendi" daj spustete se malce,zabegavte so prikaznive...:kesa:
па ако толку Чкембари сакале тепачка во парк или било каде,зашто не спомнеле или да им се јават на Комити,после или пред емисијата ве чекаме во парк???или можеби и нив им било важен чаламот отколку тепачката
а зашто тогаш Комити да ги нападнат Чкембари,Вардар-Пелистер играа тогаш, закоравени сме како торцида и БББ или можеби сите сте влезени во некој си филм...ние бевме таму,кај бевте вие, се упичкавте,немате никаква храброст итн алоо ова е Македонија,не се дивите без врска
бладате 100000 постови за тоа знаме,кога НИКОЈ од тука не знае а богами и од членовите на Комити,како знамето се појавило на запад!!! се извади само муабет било копирано од страна на Комити,па кој будало ќе копира знаме од противничка група,па после да го пали(и немој да кажете па има будали-има будали само КОИ ВЕРУВААТ НА ТОА) и штом толку знаеш,прашај ги шверцери дали не оставиле слика/скица да им се прави такво знаме во некоја печатница???бидејќи за се си информиран:tv:
или си глуп или навистина сакаш само да првоцираш(а моментално и двете работи добро ти одат)..па кој паметен човек ќе направи инцидент во сала,стадион од 500 души и 200 плавци,желки и алфи??????
порано 100пати било подобро ќе те фатат плавците во марица едно 20 пендрека и после 10 дена те болат бубрези,а сега ќе те малтретираат во станица неколку часа,ќе добиеш кривична пријава за нарушување на јавен ред и мир,неколку месечно влечење по судови, и на крај парична казна се разбира....абе СРЦЕ ЌЕ ТЕ ЗАБОЛЕ и ЗДРАВЈЕ ќе оставиш по такво малтеретирање,ап дури ќе баталиш и навивање и македонски фудбал......
Дечко што се брукаш бре

знаеш каде се случува ова ?
Во кале што значи кај вас во сала дојдете вие во младост спортската на ракомет па да видиш како ќе :pusk:ама ај да не ви се мешам во фан клубот и учете од клинт исвуд зошто дечкото само ја зборува ВИСТИНАТА и ништо повеќе која е болна за сите нас за жал бидејќи пропаќа тифо сцената во Македонија
ps.се гледаме среда на 10 и потоа да дојдите и вие на иста трибина во Битола :salut:
па притеснете ја вашата управа да дозволи гостување во салата,па ќе видиме што ќе се случи

само немој да се вадите како и секогаш има еден влез,па неизводливо е присуство на гостинска навивачка група(како и шверцери):kesa: