Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daj boze d se resi ama... :S
Шо и да пише може нема да биде точно така да ќе почекам ја на вести да кажат !!!А се надевам дека тоа ќе биде оставка на Камчев и ваљда промоција на нов спонзорneka pise nekoj od denesnoto sobranie sto prisustvuval sto kako se desavalo
Хаха немој по грешка да пишеш Вардар на тестот хахаJa cekam drugar eden da mi se javi pa stom ke doznaam ke pisam, u picku se nerviram nemzoam da ucam a polagam u 2ako ne mi kaze do 2 kako ke polagam neznam hahahaha
Камчев нема шанси да си оди пошто како што знам и да дојде нов спонзор тој останува во ФК ВАРДАР со 1 колективен член.Шо и да пише може нема да биде точно така да ќе почекам ја на вести да кажат !!!А се надевам дека тоа ќе биде оставка на Камчев и ваљда промоција на нов спонзор
А добро што глуми лудило тој не ми е јасно па сите пари ги искраде више и да сака да краде нема што да краде дури и топките си ги зел за дома гарант.Цели простории ќе фатат прашина од него ни чистачка има ни ништо вол глуп нека седи сам сега и играчите нема да идат на утакмици?Мислам дека Камчев е проблемот зошто до сега Вардар не најде спонзорКамчев нема шанси да си оди пошто како што знам и да дојде нов спонзор тој останува во ФК ВАРДАР со 1 колективен член.