Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Леле:vozbud:
Конечно иако Милано не е некој противник... ама битно победа на ВАРДАР се надевам ќе ни тргне па да нижеме неколку победи по ред:pipi:
Игра магично магично ВАРДАР игра фатнастично :back::komiti:

Милано не е ништо посебно Македонија ГП им напука 8 гола ко од шала така да не ја сфакам нешто посериозно победава али сепак победа си е победа и и' се радувам.Него што бидна со спонзорите ке влегува некој нема да влегува????Пак затишје :(

iskreno se mislam deka e laga seto toa zs niz hrvatskite sajtovi niso ne pisuva za agrokor deka ke sponzorite u vardar, ako ima nkoj nka postavi link kade sto pisuva

44164143.jpg

Новите резервни дресови (бели со црвени ракави) кои ги сефтосавме вчера во Куманово со победа :wink:

Ајде па за 2 кола со пелистер на гости. Таму да победат и ништо друго нетреба:vozbud::vozbud:

Ако не се лажам ова ни е прва победа на гости по повеќе од една година. Последната што ја памтам истотака беше против Милано 1:3 поправете ме ако грешам :):) Инаку најискрено новиве дресови ни се срање:pipi:

Ако не се лажам ова ни е прва победа на гости по повеќе од една година. Последната што ја памтам истотака беше против Милано 1:3 поправете ме ако грешам :):) Инаку најискрено новиве дресови ни се срање:pipi:
Не се лажеш... година и кусур требаше да помине за да победиме на гости. Премногу долг период. Се надевам дека за следната победа во гости нема да чекаме толку долго :)
Иначе не знам што си очекувал ти од резервните дресови, ама ја мислам дека се сосема ок. Другпат биле скроз бели, така да и нема некоја разлика од претходните верзии :wink:

Sledno gostovanje sekako odime na pobeda :) koj gi ebe seljacite kolku i da se palat na nas ke go jadat :vozbud::vozbud::vozbud:

Следниот натпревар го играме дома против Работнички, па потоа следи гостување во Битола ама нормално нема да се иде поради законот за забрана за гостување на гостински навивачи

Следниот натпревар го играме дома против Работнички, па потоа следи гостување во Битола ама нормално нема да се иде поради законот за забрана за гостување на гостински навивачи

А за чаирчани не важи тоа? Биле на Ренова - Шљога...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom