Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нема воља да се среди клубот, на некои изгледа им одговара да е ваков, доколку тие што се во Вардар сакаа да го средат се ќе беше поинаку. Нека ми каже некој што прави Камчев во клубот, тоа ми е мистерија, дали вложува или што прави, незнам? Долговите и не се некој голем проблем, ќе дојде нов сопственик ќе направи финансиска ревизија и ќе се види колку должи и постепено ќе го враќа долгот. Проблемот е многу покомплициран изгледа, во Вардар има кртови кои мора да излезат од клубот за тој да почне да функционира, се додека ги има нив ќе го нема Вардар. Како може Работнички да функционира нормално а Вардар не? Во Вардар има лешинари кои сакаат да го молзат клубот, а не допринеле ништо за него. Тоа се што е внатре треба на клоци да се избрка, да дојдат комплетно нови луѓе, да го превземат клубот во целост и се да почне од почеток. Се додека не се случи комплетен ремонт Вардар никогаш нема да биде оној стариот.

orce kamcev e tehnicki sponzor vo vardar

Da taka se vodi. Ali negovata uloga vo klubot e stvarno misterija. Jas mislam deka tokmutoj e licnost poradi koja Vardar nemoze da prosperira, zatoa od sekoj sto ke vleze kako sponzor vo vardar, bara pari za tie nekoi negovi dolgovi od porano. I zatoa nikoj nesaka da vlozuva:toe::toe:

abe on se vodi kako tehnicki sponzor ama uste od vremeto koga tatko mu vleze vo vardar nikoj neznae sto praevea a i sega on ne za dzabe ostana vo vardar trifco si otide sega on e "general" vo vardar orce ja zamrzna ziro smetkata na fk vardar i seuste e zamrznata od vakvi lopovi kako borce ristevski, braco i orce kamcev vardar ke propagja

tezok slucaj e vardar tuku kazete mi dali ke odite na sostankot u 19h na fontana???

Кој и да има долг од Вардар што го чека, мора да го прости, буквално. Знам дека е тоа тешко за тие нафурани фаци на кои парите им се све во животот, и им се замена за тоа шо имаат мало ку*енце, али па као шо нив ги боли за моите чувства така и мене за нивните пари.

Фк Вардар згаснува официјално како здружение на граѓани, тоа се објавува у службен весник, и се почиња со нов клуб со поинакво име, да речеме Фк Вардар Скопје. Знам дека такви малверзации се правеле и порано со други спортови и екипи, и со тоа официјално долговите ги снемува, бидејќи нема кој да ги врати. Е сега не знам дали е возможно Вардар така да остане во прва лига. Ама токму тие кои ги чекаат долговите да им се вратат, го имаат Вардар во раце, и не го пуштаат. Мирен народ сме, не сме чаталџии као други, до сеа требаше мртви да има.

Кој и да има долг од Вардар што го чека, мора да го прости, буквално. Знам дека е тоа тешко за тие нафурани фаци на кои парите им се све во животот, и им се замена за тоа шо имаат мало ку*енце, али па као шо нив ги боли за моите чувства така и мене за нивните пари.

Фк Вардар згаснува официјално како здружение на граѓани, тоа се објавува у службен весник, и се почиња со нов клуб со поинакво име, да речеме Фк Вардар Скопје. Знам дека такви малверзации се правеле и порано со други спортови и екипи, и со тоа официјално долговите ги снемува, бидејќи нема кој да ги врати. Е сега не знам дали е возможно Вардар така да остане во прва лига. Ама токму тие кои ги чекаат долговите да им се вратат, го имаат Вардар во раце, и не го пуштаат. Мирен народ сме, не сме чаталџии као други, до сеа требаше мртви да има.

potpolno si vo pravo inace moze da ostane vo prva liga samo sto i na hari mu odgovara vaka seta taa mafija e povrzana toa treba sve da se pocne od vardar i ffm se da se utepa da se izbrka dosta pari lapnaa uste li sakaat nenasitni kopiljina

Технички спонзор е измислена функција, јас не знам некаде во светот да постои функција технички спонзор. Ако имаат воља да годадат Вардар на нов купувач тоа ќе го направат, ама не е така. Жално е што Вардар тоне, секаде во светот фудбалот оди напред, а ние сме светлосни години далеку од тоа, ние одиме назад. Секаде се вложува, а кај нас само се краде без да се даде нешто за клубот. Катастрофа. Видете фудбалот у Кипар каков стана, два пати по ред различни клубови се пласираат во Лига на Шампиони. А ние се резилиме само, од срам во срам влегуваме, сменија тренер за девет дена, не му дадоа шанса да води ни еден натпревар, а капак на се поразот од 11ти Октомври. Што е следно?

Технички спонзор е измислена функција, јас не знам некаде во светот да постои функција технички спонзор. Ако имаат воља да годадат Вардар на нов купувач тоа ќе го направат, ама не е така. Жално е што Вардар тоне, секаде во светот фудбалот оди напред, а ние сме светлосни години далеку од тоа, ние одиме назад. Секаде се вложува, а кај нас само се краде без да се даде нешто за клубот. Катастрофа. Видете фудбалот у Кипар каков стана, два пати по ред различни клубови се пласираат во Лига на Шампиони. А ние се резилиме само, од срам во срам влегуваме, сменија тренер за девет дена, не му дадоа шанса да води ни еден натпревар, а капак на се поразот од 11ти Октомври. Што е следно?
Со ваква лига како денешнава никој не е будала да вложува во некој од нашите клубови и тие што ги има неколку што вложуваат за брзо време се откажуваат кога веќе гледаат дека фрлаат пари во празно . Тоа е тоа . Поздрав:toe:

Захариев поднесе оставка во ФК Вардар...

Со ваква лига како денешнава никој не е будала да вложува во некој од нашите клубови и тие што ги има неколку што вложуваат за брзо време се откажуваат кога веќе гледаат дека фрлаат пари во празно . Тоа е тоа . Поздрав:toe:

Захариев поднесе оставка во ФК Вардар...

da da zahariev podnel ostavka poradi porazite od makedonija i 11oktomvri

Со кој состав играле вардар бе као мозе ваков пораз да си дозволат уште во прво коло срамота ејјј од 11 октонври оф леел чим од овие почнавме да губиме лошо ни се пишува

овие од кои губите се 1000 пати поорганизирани и поспремни од вас и можат во секое време да ве растурат без разлика каде ќе се игра!:hump:

овие од кои губите се 1000 патипоорганизирании поспремни од вас и можат во секое време да ве растурат без разлика каде ќе се игра!:hump:
Вчера да не беа извлечени и по групи во лига на шампиони ?! :vozbud: Добро бе дај да не тресеме глупости ... Не сум навивач на Вардар али тоа што изгуби од второлигаш не е никаква сензација поради тоа што очигледно е дека во клубот не штимаат некои работи и нормално е да се излезе на утакмица и да си помине утакмицата ко да се играчите на пикник :toe: Тоа се случува со многу светски екипи а не па кај нас ... Затоа ве молам не мора до толку да го величите 11 октомври затоа што следна фаза во купот ке си прими од некој појак клуб 3 - 4 парчиња и завршена . Болдираното ти е голема грешка . Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom