Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ni mene ne mi smeta:)
Abe da ne znae nekoj kolku e 11 oktomvri:Vardar:toe:

11 Oktomvri - Vardar 3:1 ...I ne e prijatelska nego 1/16 finale za kup,taka da vardar se zboguva od prvata titula uste na pocetokot..Vejke 15 god odam na fudbal,ali tolku slab Vardar nemam videno do sega..Ednostavno 11 Oktomvri do nekade 75 min im odrza lekcija po fudbal,i na 3:0 imashe nekolku sansi za zgolemuvanje na vodstvoto..Posle Vardar dade 1 gol,odma posle toa imashe sansa i za vtor,ali odbrani golmanot...Vo 90 min im beshe isto ponisten gol poradi ofsajd,i toa e se od Vardar!!I pokraj zabranata za gostuvanje imashe 2 koli so navivaci na Vardar,no poradi megusebno koskanje so del od publikata na poluvreme bea odstraneti od tribinite,povejke radi prevencija,odkolku sto imashe potreba za toa..
Se na se mizerija od Vardar!!

16:00
11-oktomvri%20logomalo.png
11 Октомври
-
fk_vardarm.png
Вардар
3:1

aКо не ти се верува отвори на ффм страницата,имаш на насловна :pos:

Ајј срамота како мозе ваков пораз бе од 2 лигаш не ми се верува и тоа куп оф леле пак маки!!!

ne samo poraz tuku i katastrofa igra...upatija samo 3 udari kon golot na 11 vo tekot na cel natprevar..plus bea mnogu grubi,i ja provociraa publikata ,pa na kraj dobija i po nekoe sise vo glava (sto ne go opravduvam),bidejki nemase potreba da se kazbni 11 Oktomvri...

Со кој состав играле вардар бе као мозе ваков пораз да си дозволат уште во прво коло срамота ејјј од 11 октонври оф леел чим од овие почнавме да губиме лошо ни се пишува

не ми се верува како сме изгубиле од овие... незнам што се случува со Вардар ова е катастрофа

Оффф леле од кого стигнавме да губиме еј...не ми се верува коа прочитав:jaj:

Za mana nisto ne ocekuvano so ogled na toa deka samo se menjaat treneri nema treninzi tapa sme povtorno:(

mozno e ova da se izgubi od 11 okt
SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

treba da se sobereme da gi zgazime igracite na vardar, pamet da im dojde:drk::drk::drk::drk::drk:

so da gi zgazis igracite pogledni go timot so koj igra vardar kraj na kraevi ne se krivo oni poglednija celosno situacijata u klubot, atmosefera katasrofa,pari nema nisto nema vardar najmalce od se se krivi igracite spored mene na igracite im trbea ogromna podrska koja im e potrebna poveke od koa i da bilo zs vardar go dopre dnoto

mozno e ova da se izgubi od 11 okt
SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

treba da se sobereme da gi zgazime igracite na vardar, pamet da im dojde:drk::drk::drk::drk::drk:

ne se za gazenje brat realno bese deka ke izgubime igracite zimaat 33evra mesecno plata potocno 100evra na 3 meseci timot nema treninzi pomosniot teren e katastrofa taka da toa e toa plus site igraci se mladi ne iskusni inace imaat kvalitet i ke vidime sega vo nedela sto ke bide na sobranieto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom