Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е голман сега у вардар? пачовски си отиеде? што е ова и лани така исега да се примало гол во продужеток?
Nemora da znaci ako ste primale gol vo 94 min golmanot so sigurnost e bil kriv! informiraj se prvo

стварно голема штета убаво ќе беше со победа да тргневме

Nemora da znaci ako ste primale gol vo 94 min golmanot so sigurnost e bil kriv! informiraj se prvo
Во овој случај голманот беше крив бидејки прими гол од слободен удар навидум лесна топка која одскокна пред него и влезе во гол

Lele ova kratovo od koga ne sme tepale tamu:)
Ali slusam dobro sme igrale (kako i sto ocekuvav) pa sme primile gol kakov sto primivme so Metalurg vo Avtokomanda ovaa sezona:toe:
A zosto ustvari ne branel Madzovski???
I ako ima nekoj sliki od mecot neka postira posto ja bev na mini odmorce i ne bev u moznost da otidam vo kratovo:( Aj pa sleden mec ocekuvam visoka pobeda nad teteks i polni tribini:)

А зошто да брани Маџовски?!?! Филип Маџовски нема утакмица 1 година,ни припреми 3 месеци... и ајде да брани... ццццц
Одма плукате по Марко Јовановски!

А зошто да брани Маџовски?!?! Филип Маџовски нема утакмица 1 година,ни припреми 3 месеци... и ајде да брани... ццццц
Одма плукате по Марко Јовановски!
Nikoj ne pluka po nego samo prasav zasto ne branel Madzovski zosto smetam deka e daleku podobar izbor

Lele ova kratovo od koga ne sme tepale tamu:)
Ali slusam dobro sme igrale (kako i sto ocekuvav) pa sme primile gol kakov sto primivme so Metalurg vo Avtokomanda ovaa sezona:toe:
A zosto ustvari ne branel Madzovski???
I ako ima nekoj sliki od mecot neka postira posto ja bev na mini odmorce i ne bev u moznost da otidam vo kratovo:( Aj pa sleden mec ocekuvam visoka pobeda nad teteks i polni tribini:)

За ова малку потешко :):)

Nikoj ne pluka po nego samo prasav zasto ne branel Madzovski zosto smetam deka e daleku podobar izbor
Па Rider само што дојде Маџовски. Нема ваљда одма он да брани. Јовановски ги помина комплетните припреми со екипата, бранеше на сите контролни утакмици и сеа на што ќе личи да му го земе местото некој со 3 дена во клубот. Дечкото прими гол по едно многу заебано одскокнување за голманите, сличен како што и сам спомна Пачовски со Металург, и одма сите му се нафрлија. А за голот што го прими Пача, не се сеќавам некој да искоментира нешто.
Башка не знам што толку сте се фатиле за Маџовски, кога човекот е голем киксер и не знам по која основа е толку многу подобар избор од Марко. Маџо не е ништо повеќе од просечен голман.

Brat ete kolku go zasluzil:)
Inace ne se slozuvam deka Madzovski e prosecen golman i mislam deka treba on da bide vo startnata postava. Inace site plukaat po nego deka golot bese primen vo posledna minuta i nervozata e golema inace da go primel od pocetok ke pominese so mali komentari kako sto bese vo slucajot so Pacovski, ali toa e toa!!!!

Маџовски не е просечен голман,но треба да влезе во екипата,а не вчера потпишал и одма на гол...мислам веќе 3-4 коло може да застане да брани,голот се случува :toe: лошо отскокна безопасна топка,лошо ја избоксува место да ја фати во раце :toe: се случува одиме на три бода со Тетекс :olee:

НЕДЕЛА ВАРДАР - ТЕТЕКС КЕ БИДЕ ЈАКО СЕ НАДЕВАМ НА ПРВА ПОБЕДА И ДА НИ ДОЈДАТ ВО ШТО ПОГОЛЕМ БОРЈ НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ВОЈВОДИ ПОЗ

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2787313&postcount=172
hmmmmmmmm, kolku ima vistina u ova???
Slusnal li nekoj nesto????
Прв пат слушам за ова...
Многу повеќе ќе ми сметаше Космофон да не беше купен од Словенската компанија(не ми текнува на името) а сега би било добро да биде спонзор на Вардар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom