Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Aj cestito pobeda. Pokazaa deka se najgolem makedonski klub i bez somnenie zasluzuvaat da se vo vrvot na makedonskiot fudbal. Se nadevam deka rabotite brzo ke si dojdat na svoe mesto.

Браво. Така се игра за Вардар. Ова е Вардар у кој сум заљубен. Перфектна атмосфера денес. Транспарент на место, среќен осми март управа... а ја сега ќе одам да се убијам зашо вчера пиев а денеска спиев до 2. Идиот. :nerv::zid:

Може ли чоек сам себе да си дае црвено?

браво за вардар и браво за комитите...најверна публика во македонија

Браво Вардар! Само напред! :helou:

Немам зборови ... момциве ме оставија без текст, одиграа со срце и уште еднаш ја докажаа вардаровата неопислива големина.Искрени честитки за сите од прв до последен, тие се нашата единствена гордост во овие тешки денови за клубот!!!
ЕДЕН И ВЕЧЕН, ГОЛЕМ А СЕПАК МАЛ ЗА ВО СРЦЕ ДА СЕ НОСИ. Тоа е нашиот Вардар.

ODLICNA ATMOSFERA NA STADION I PRED SE CESTITKI ZA IGRACITE IZGINAA NA TEREN ZA VARDAR POKAZAA KAKO TREBA DA SE IGRA ZA SINONIMOT ZA FUDBAL VO MAKEDONIJA poz

Не знам што да кажам после утакмицава, како што кажа Јово ме оставија играчите без текст. Да гинеш така со играч помалце...Не знам стварно уште сум под импресии.

Комити - браво момци денес бевте одлични

Кај е сега дебилон од Ѓорче кој се*еше против Вардар и играчите до вчера, кај е грчкиот гзолижач, кај е мајмунон прилепски!?!?!? Сфативте ли вие за кои потенцијал на играчите зборев?

Вардар не го бивало!? Гледајте си ги своите екипи... Одлична игра на Вардар, сосема заслужена победа. Дефинитивно Вардар има големи потенцијали за кои треба да се грижи, Дино - мајстор!!! Сигурно ќе биде столб во одбрана како татко му, Костенцоски иако е 20 кила со копачки, денес одигра сосема солидно, Пандовски исто така...

Па добро зарем оној е најдобар македонски судија!? Досуди пенал, а немаше никаков контакт, додели црвен картон без врска ама заборава дека црвено-црниот инат е голем, БРАВО МОМЦИ!

Работнички освен неколку удари од далечина не покажа ама баш ништо! Џабе одење во Турција кога очигледно ништо не сте направиле :) Зарем Пандев е играч? Каква мизерија од човек, незнам како успеал да стигне до Динамо ама изгледа одговорот се наоѓа во клубот каде што игра сега.

Навивањето беше одлично, браво за Комитите! Многу транспаренти, кои се сосема на место. За Романтичари или како и да се викаат НОУ КОМЕНТ! Едноставно ни се слушнаа, ни се видоа (однивниот транспарент).

Ајде сега на здравје бричење за тие што се*еа дека Вардар ќе испаднел во 2 лига, меракот ми е уште поголем што мајмунине не победија, а уште поголем ќе биде ако некој каже дали денес го извадиле транспарентО ФФМ-ПРИЛЕПСКА ПРЕСТОЛНИНА на натпреварот со Силекс :pusk:

Браво и за играта и за навивањето.Дадоа све од себе и се исплатеше.Коментаторов колку беше за Вардар еј.Се знае за кој е.

Тоа а магично магично Вардар игра фантастичноо,браво момци секоја чест
очекувајте до вечер клипови од мене

Вардар си бил и ќе остане Најголем Клуб во Македонија ни Трифун ни никој друг нема да го уништат поздрав до верните Комити кои ја пружиија подршката и денеска:smir: БРАВО така се сака Клуб

Иначе Вардар оствари победа после цели 5 месеци верувале или не

Ајде. Одлична игра. Одлична атмосфера од Комитите. Романтичарите или Легија 5 what ever на една рака да ги изброиш. Не ни се слушаа (уствари кога се слушале).
Уште еднаш браво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom