Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе игра Работнички,тоа е најново...и темава е за Вардар така да не се замарајте со други клубови :toe:...зашто еден е ВАРДАР :olee:

Ќе игра Работнички,тоа е најново...и темава е за Вардар така да не се замарајте со други клубови :toe:...зашто еден е ВАРДАР :olee:

Па кој збори за Работнички, реков доколку не играа ќе беше засегнат и Вардар, а инаку и јас сакам да ти кажам дека еден е Вардар:olee:

ке играат дефинитивно е тоа ама ке изгубат и таму и овде тапа се нема кој да игра
п.с.до пред два месеца се смееја на нас вардар
а кога си замина трифун немаме играци немаме опрема немаме голови немаме пари нема да моземе у лига на сампиони
епа сеа они со си мислеа туку така ке го снема вардар
нека играат сега у трета дебар маалска лига

ке играат дефинитивно е тоа ама ке изгубат и таму и овде тапа се нема кој да игра
п.с.до пред два месеца се смееја на нас вардар
а кога си замина трифун немаме играци немаме опрема немаме голови немаме пари нема да моземе у лига на сампиони
епа сеа они со си мислеа туку така ке го снема вардар
нека играат сега у трета дебар маалска лига
И оваа година ке бидеме шампиони само тоа ке ти го кажам
ЕДИНСТВЕН РАБОТНИЧКИ

ЕДИНСТВЕН РАБОТНИЧКИ

Тешко ќе иде таа работа. Досега бевте шампиони без некоја посебна конкуернција, јасно ми е дека ви е криво дека Кометал премина во Вардар, и мене би ми било. Не знам само со кој играчи ќе бидете шампиони, а инаку почнаа првите плачки а уште не е почната сезона. Бабунски сакал да ја повлече екипата од Лига на шампиони во знак на солидарност со вардаровите фудбалери !? Па кај беа истите тие што се солидализираат сега со суспендираните на крајот од сезоната кога клубот беше оставен ан милост и немилост. Што не кажеа тогаш нешто, зашто тогаш не бараа бојкот на првенството. Со ова само ме тера да размислам дека Брацо и тоа како е навлезен во Работнички, ако е така како што мислам...можам само да го видам сценариото што му беше приредено на Вардар во последните 5 години. ИЗВИНИ РАБОТНИЧКИ, АМА СКОПЈЕ НАВИВА ЗА ВАРДАР.

браво така треба со овие од дебар маало
п.с.треба за сите нив со влагаат на насава тема БАН

ЕДИНСТВЕН РАБОТНИЧКИ

Не шампиони.Со момнталниов состав и во лига на шампиони може да влезете.Смешни сте...

Да не се лажеме но со овој состав не можеме да постигнеме ни блиску до прво место.Но преодниот рок не е завршен нормално.Останува да видиме.
П.С Продожете со дискусијата за Вардар и да не ги мешаме темите .

Па како што знам преодниот рок не е само за Работнички, туку за сите екипи. Така да и Вардар може да земе уште засилувања.

Па како што знам преодниот рок не е само за Работнички, туку за сите екипи. Така да и Вардар може да земе уште засилувања.
По што заклучи дека моето мислењње беше дека овој преоден рок е само за Работнички?

Не заклучив туку сакам да кажам дека во преодниот рок можат да се засилат сите екипи, чисто онака вратив на твоето мислење, дека доколку Кометал види дека Работнички осетно се засилува, нормално е дека и Вардар ќе се засили

точно
нормално
не се они од вчера

Драган Љубисављевиќ најверојатно ќе биде новото засилување на левата бековска позиција, која остана празна по повредата на Никола Ѓошевски. Поранешен играч на Македонија ЃП и Обилиќ. Инаку одигран е пријателски натправар со Маџари С. и остварена е победа со 3-1 (Пеев 2, Ејупи)

Со Бајевски ќе се обноват преговорите и најверојатно и следната сезона ќе го гледаме во Вардар.

абе луге шо се дешава со иди баба и со тој другиот од гана или од нигериа нз од кај бесе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom