- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Овие што штрајкувале сите на трансфер а ?
Ако никој не ги купи, ги бркаат
Лакрдии... Во македонска лига, Брага да го отпуштиш треба да си ментален случај, или да си баук за фудбал. :pop:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие што штрајкувале сите на трансфер а ?
Лакрдии... Во македонска лига, Брага да го отпуштиш треба да си ментален случај, или да си баук за фудбал. :pop:mora da se pobunite za braga i uste za nekoi a mislam deka vo tie e najjakiot golman vo makedonija ne mi teknuva imeto momentalnoАко никој не ги купи, ги бркаатЛакрдии... Во македонска лига, Брага да го отпуштиш треба да си ментален случај, или да си баук за фудбал. :pop:

mora da se pobunite za braga i uste za nekoi a mislam deka vo tie e najjakiot golman vo makedonija ne mi teknuva imeto momentalno![]()
се обврзаа да купат 15 нови фудбалери место штрајкувачите,незнам ама сепак како што кажуваат мислам дека не знаат колку вреди на го носиш тој дрес,не велам да играат без пари ама па и кога им било платено за кирија тие продолжиле со штрајкот...само да ја добиеме ште лиценцата за Интертото за овие млади фудбалери да добијат на искуствоИ дефитнивно Трифун во Вардар.Тоа е.Единственото што мене ме расположува во целата оваа ситуација е тоа што конечно тоа "Кометал" ќе се тргне од името Работнички.
Ако се лажеме па ај да кажам и мене дека ми е мерак шо Кометал ќе го има на дресот на Вардар... :poss:
само не знам како ке иде ова правно
на кој ке се посвети поише итн.итнОва не е бе некој вид на конфликт на интереси,устварни ова е секој вид на конфликт на интереси
Виде не виде Трифун мораше ова неминовно беше,толку години во Работнички не успеа да привлече публика ни внимание од јавност и на секој успех на Работнички сите викаа“еее вака дај боже Вардар’’ а никој за Работнички не му чуесамо не знам како ке иде ова правно
на кој ке се посвети поише итн.итн
Баш сега да го видам Коки.
Само он да не се појави во Вардар...