Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо да се надградуваме барем ан едно ниво од последнагта сезона ние одиме неколку чекори назад.Страшно.Место да носиме играчи,ни бегаат играчи.Тие шо треба на клупа да спијат по дели натпревари играат.Тренер не може да најдат.Се ми се чини некој нов Фабиани ќе слета од некаде.

Вистинските навивачи на Вардар и на ова топло време беа на јужна.
Тој што беше можеше да види како козарот после навредите на јужна ги пушти неговите батинаши да се пресметуваат со тинејџери и средношколци.
А тој што беше на утакмица, можеше и да ги види во живо господата за кои споменав претходно во моите постови на лице место.
Затоа наместо бранење на клубот од фотељи и под клима уреди, појавете се на стадион.
На козарот му се одбројани минутите, играчите чекаат да се официјализира новиот тренер, денеска утакмицата беше претстава за мали деца и купување уште некое време плус да спласне притисокот на неговата позиција.

После подолго време бев на утакмица дека некако повеќе ми одговара терминот во работен ден после работа. Не навлегувам во тоа дали натпреварот бил наместен,интересен беше фактот што едно 20 деца по 15-16 год дојдоа на јужна пред камерата и пееа против Миленко,но на полувреме дојдоа некои типови и со закани кој ги пратил и да престанат да пеат.

pa prezemi ti ako mozes podobro
Пички му матер, тонеме како држава,не дупат ВМРО и СДСМ,и преземи ако можеш. Глупи сме ние што седиме во Македонија. Од утре ќе бидам Кано. Ти ветувам.

Back
На врв Bottom