Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaes koj saka da igra taka trebase da ti e jasnoГо вади Пиреш, наместо Азер при ваква ситуација ... Дефинитивно мора да игра.
Јасно ми е, ама при ваква ситуација ваљда интересот на клубот треба да биде пред амбициите на индивидуата.Znaes koj saka da igra taka trebase da ti e jasno
Како и да е, сега е 250.000 долгот, од први ќе биде околу 350.000 ... не менува дали игра Азерињо или не. Плус спонзорите така сакаат, а Миленко нема избор. Да се прашува Миленко ќе игравме ЛШ, вака и он е приморан да трпи, нели кано?Јасно ми е, ама при ваква ситуација ваљда интересот на клубот треба да биде пред амбициите на индивидуата.
Ама Комити го донесоа…Го вади Пиреш, наместо Азер при ваква ситуација ... Дефинитивно мора да игра.
А шо очекуваш да се случува со играч помалку?Ако продолжи да се игра ваква викторија, ќе го изедеме скроз. А што друго да се игра кога сме во минус со играчи...
Инаку, навивачите на Рига се убедливо најдосадните фудбалски навивачи што сум ги видел. Цело време некое безвезно скандирање, ко "дифенс, дифенс" во НБА. Отров.
Да се извади Азер на пример? Или ќе лета тренерот од работа?А шо очекуваш да се случува со играч помалку?
Можи да сме задоволни шо и покрај то не му дозволивме на Рига да направат повеќе сериозни шанси (имаа само една таква кога погодиа статива).
*два играчи помалкуА шо очекуваш да се случува со играч помалку?
Можи да сме задоволни шо и покрај то не му дозволивме на Рига да направат повеќе сериозни шанси (имаа само една таква кога погодиа статива).
Најголема грешка што скапо ке ја платиме во второ полувремеГо вади Пиреш, наместо Азер при ваква ситуација ... Дефинитивно мора да игра.
Дефинитивно... Родригез ќе си беше сам напред како најистурен, знае да прими, да се загради, брз е за контра, а Пиреш и те како ќе помагаше у дефанзива.Најголема грешка што скапо ке ја платиме во второ полувреме