Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно немаме среќа...Матич катастрофална грешка, од такви грешки изгубивме во Скопје две грешки два гола, Најдо толку може и толку знае

Znaes koj saka da igra taka trebase da ti e jasno
Јасно ми е, ама при ваква ситуација ваљда интересот на клубот треба да биде пред амбициите на индивидуата.

Јасно ми е, ама при ваква ситуација ваљда интересот на клубот треба да биде пред амбициите на индивидуата.
Како и да е, сега е 250.000 долгот, од први ќе биде околу 350.000 ... не менува дали игра Азерињо или не. Плус спонзорите така сакаат, а Миленко нема избор. Да се прашува Миленко ќе игравме ЛШ, вака и он е приморан да трпи, нели кано?

Четири бодичека досега од страна на Омер ага…
Автоматски споено мислење:

Го вади Пиреш, наместо Азер при ваква ситуација ... Дефинитивно мора да игра.
Ама Комити го донесоа…
Автоматски споено мислење:

Матиќ е дефанзивниот Омерагиќ.

Ако продолжи да се игра ваква викторија, ќе го изедеме скроз. А што друго да се игра кога сме во минус со играчи...
Инаку, навивачите на Рига се убедливо најдосадните фудбалски навивачи што сум ги видел. Цело време некое безвезно скандирање, ко "дифенс, дифенс" во НБА. Отров.

Ако продолжи да се игра ваква викторија, ќе го изедеме скроз. А што друго да се игра кога сме во минус со играчи...
Инаку, навивачите на Рига се убедливо најдосадните фудбалски навивачи што сум ги видел. Цело време некое безвезно скандирање, ко "дифенс, дифенс" во НБА. Отров.
А шо очекуваш да се случува со играч помалку?
Можи да сме задоволни шо и покрај то не му дозволивме на Рига да направат повеќе сериозни шанси (имаа само една таква кога погодиа статива).

Можи да сме задоволни шо и покрај то не му дозволивме на Рига да направат повеќе сериозни шанси (имаа само една таква кога погодиа статива).
Да се извади Азер на пример? Или ќе лета тренерот од работа?

*два играчи помалку

Тешко, но не и невозможно, да се издржи ваков константен притисок.

A prašanjeto e zosto nema nikakva reakcija od tribina nitu sprema toa tatino sinče? Bar edni svirezi, da se vidi deka ne e poželen. Najgolemo zlo momentalno posle kozarot!

Малку среќа ќе имаме ли...сега со девет играчи второ па ако издржиме и продолжение....тешко тешко.....

Најголема грешка што скапо ке ја платиме во второ полувреме
Дефинитивно... Родригез ќе си беше сам напред како најистурен, знае да прими, да се загради, брз е за контра, а Пиреш и те како ќе помагаше у дефанзива.

Ама татиниот мора да игра и по цена на испаѓање на Вардар.

Back
На врв Bottom