Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
e taka mala doza realnost. koga od karti ne se sobiraat ni 10k evra godisno smesno e da jadete gomna neli?
Продолжете да бидете вака иритантни, ти на форумот тука а директорот на сите останати социјални мрежи и нема да се соберат ни 1000 евра во сезонава што следи. Почит за тебе, очигледно си помагал во одредени тешки моменти, ама притисни малку на кочница. Не можеш баш така да релативизираш некои работи кога очигледно има доста работи што едноставно не штимаат и тоа е тоа. Не ја разбирам поентата на тоа константно да се оди контра на секој што ке посочи одреден проблем кој што реално постои во дадениот момент.

Продолжете да бидете вака иритантни, ти на форумот тука а директорот на сите останати социјални мрежи и нема да се соберат ни 1000 евра во сезонава што следи. Почит за тебе, очигледно си помагал во одредени тешки моменти, ама притисни малку на кочница. Не можеш баш така да релативизираш некои работи кога очигледно има доста работи што едноставно не штимаат и тоа е тоа. Не ја разбирам поентата на тоа константно да се оди контра на секој што ке посочи одреден проблем кој што реално постои во дадениот момент.

vo red e ne treba.

I ova sega vi smeta ? Pa taka sakaat sponzorite. Parata go vrti svetot a ne ko nas maloumni so sakame da e ubabo nesto c c c
Така де, не даваме ние пари за да им кажуваме како се пишува правилно.. Ех ја па глуп...

I ova sega vi smeta ? Pa taka sakaat sponzorite. Parata go vrti svetot a ne ko nas maloumni so sakame da e ubabo nesto c c c

budali sto uopste se zamaraat da vi postiraat nesto pogotovo koga ke se zeme u predvid deka nekoj seuste ne gi vratil nazad profilite na klubot.

a sto e bitno toa? ti pravi razlika? mene mi e bitno da se smeni na podobro a kako ic ne mi e gajle
Da imaa kozarite kadar, do sega nivnata strana bez problem ke bese nad 30k. Ama pošo se nekadarni partiski dupelizaci i elementarno nepismeni, neka se blamiraat na taa čipiripi strana

Da imaa kozarite kadar, do sega nivnata strana bez problem ke bese nad 30k. Ama pošo se nekadarni partiski dupelizaci i elementarno nepismeni, neka se blamiraat na taa čipiripi strana

im e gajle... koga ke sakaat ke ja zemat i oficijalnata na eden ili drug nacin. vaka si teraat zurka bez odgovornost a vie ovde slobodno pisuvajte si sto sakate, sekako ne se zamaraat so forumov.

kontinuirano ostavate prostor da se vadi i da krivi nekoj drug.

Back
На врв Bottom