Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Главоњата мора да си оди, од кога се знаеше дека ова вака ќе заврши. Кењаме овде цело лето, вика ростерот бил задржан и појачан. Крв да му ебам смрдена. Ебате распашаната команда!! Џабе само се мижи и се бута под тепих. Не е муабетот пораз, тука како се тоа изгледа на терен. Бруки , нема што више да се каже :tapp:

Битно тренериште од Аргентина ни донесе.
Шо да направи Аргентинецот во 3 недели?
Прв тренер кој шо го извади надвор Омерагиќ.
Повеќе беа разиграни Купс, тим кој што е доста време заедно + имаат активно нивно првенство.
Босанчиќ каков клошар, можи да добие шут карта во еден правец уште вечерва. Во ситуација кога почнавме да имаме некоја иницијатива напред, добива втор заслужен жолт, зошто ете некој финец Паненен на нерви во моментот му одел, па да го извади сељачкото од него, небитно то шо тимот останува со играч помалку.

Шо да направи Аргентинецот во 3 недели?
Прв тренер кој шо го извади надвор Омерагиќ.
Повеќе беа разиграни Купс, тим кој што е доста време заедно + имаат активно нивно првенство.
Босанчиќ каков клошар, можи да добие шут карта во еден правец уште вечерва. Во ситуација кога почнавме да имаме некоја иницијатива напред, добива втор заслужен жолт, зошто ете некој финец Паненен на нерви во моментот му одел, па да го извади сељачкото од него, небитно то шо тимот останува со играч помалку.
Да беше само Босанчиќ со карта за еден правец..абе 80%од ростеров треба да добие карта во еден правец. И овие аргентинскиве кловнови што ги форсира новиов тренер , се на клоци треба.

Сепак кајакарењето во Норчиа не вроди со плод. :(

Не знам зошто има изненадени од резултатот. Со оглед на тоа што има нов тренер, нова формација и филозофија на игра, нула воиграност + Омерагиќ напред, пак добро поминавме. За разлика од Вардар, од авион се гледа дека финците се далеку повеќе воиграни и знаат што прават. А не дека не се/беа ранливи и тие. Плус, на сред сезона се во домашното првенство, нешто што премногу влијае врз играта.

Не дај Боже да требаше со Сабах Баку да играме, 10+ голови во двомечот ќе беше, ако не и повеќе.

Абе ако после баражот во Струмица не ви е јасно дека подобро беше да згаснеме ко клуб и да стартуваме од општинска, отколку свињенко да го води клубот, џабе правиме муабет.
И да тепавме денес исто ќе мислев.
Не ми е ни жал за клубот, нема потреба да се нервирам веќе за играчи што ништо ме ме врзува ни мене за нив, ниту нив за публиката. Единствено ми е жал за помладиве генерации Комити што останаа без можност да се докажуваат и да растат во европски рамки. Да се врати и обичната публика како што почна полека да се враќа.
Што побрзо прифатат сугестија да се префрлат сите сили во другите спортови (кога веќе имаме силен РК), толку подобро. Овој не може да го смениме, сите знаеме зошто. И да го сменат, доаѓа дамбетер решение, едноставно цела партија (затоа што не бараат решение подалеку од партија) да се соберат не може да склопат еден асален министер и градоначалник, не па некој да води фудбалски клуб.
Си легна и Орце на брашното. Ќе дошол градоначалник, он ќе се спротиставел за доброто на клубот. Оди легни си.

Back
На врв Bottom