Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно или намерно отиде многу вирално видеото, овие другиве што ги набројуваш проаѓаа испод радар. За ова со Каролина нема кој не искоментира од политичари, инфлуенсери, инжињери, музичари... Наивно се наместивме сами на пенал

abe gonete gi, neka igraat u vtora liga ili shipo ligata ako sakaat i toa e toa...

ke slavime kako sakame ako se uvredzeni neka placat i nema sto poveke da zamaraat.

karolina ako saka neka tuzi, tie 1000e sto ke gi zemi neka gi iskoristi za preselba nazad u seloto i toa e...

Случајно или намерно отиде многу вирално видеото, овие другиве што ги набројуваш проаѓаа испод радар. За ова со Каролина нема кој не искоментира од политичари, инфлуенсери, инжињери, музичари... Наивно се наместивме сами на пенал
Се е дојдено до нив, само селектираат што ќе пуштат , тоа е проблемот.

Апсолутно сите нека бидат избркани од сите фудбалски структури. Сите пејат зад затворени врати, никој не е ретард ко свињата за да објави јавно. Ама како што кажав, него ваквото внимание му годи.
Не се сеќавам кои беа, мислам дека беше некој од управата ваша меѓу тие што пееја или некој од екс тренерите од сезонава (не можам ред да фатам). Како и да е, беа лица поврзани со клубот и екс репрезентативци.
Демек вашиве играчи не запеале да се врати 63-та никогаш?
Никого не оправдувам, легитимно е бунењето да оди во ваа насока.
Пресмешно е што Декси и сличните си го користи истото за себе промоција, пак да го тргне вниманието од тоа што од екипа со 4 најголем буџет, се борите за опстанок во боранија лига. Криејќи се зад делото на Каролина, па постира видеа нејзини, слики со знамиња. Ало, Каролина 30 години не живее во Битола туку во Скопје, ја заболе патката за Битола. Сите дечковци последни и се скопјани, ако не се лажам мажена е за скопјанец. Песната постои 20 години, не ми глумите космполити тука, да припаѓате за глупости.
Џабе не можеме да се објасниме ...
Нема врска бе како се вика , тоа ти е исто како Вељко Пауновиќ (селектор на Србија ) да пее да ја е*и Цеца , а Мијаилович ( претседателот на звезда ) шера на негов профил.

Џабе не можеме да се објасниме ...
Нема врска бе како се вика , тоа ти е исто како Вељко Пауновиќ (селектор на Србија ) да пее да ја е*и Цеца , а Мијаилович ( претседателот на звезда ) шера на негов профил.
Никола Пековић шала-лала - jебе Гогу Секулић шала-лала :)

Никола Пековић шала-лала - jебе Гогу Секулић шала-лала :)

Само што не учествува селектор и не шера претседател на клуб

Поштењачини глумат луѓе во чија што сала спикерот ја намалува Дирлада на пауза за да може цела публика да пее против Скопје :icon_lol: Абе поголема селендра се и од Миленко и од тој носоњата…

На оној па хомосексуалецот му остана уште текстови против Вардар да пишува и да дупи баирчани со тоа, зошто како тргнало ќе му секнат еврата наредна сезона, а оваа 100 кура испуши за да оправда буџет поголем од Силекс, а резултати малку подобри од Слога.

Се сте во право, но што па за Пелистер се пеело, ниту во фудбал сезонава биле ривали ниту пак некогаш (што вика Кано).

Миленко и другите небитно, ама селектор ова не треба да си го дозволи и во секоја нормална земја ќе беше сменет. Ама во секоја нормална земја и немаше да биде он поставен, ниту пак Миленко за ФК Вардар... Уствари од толку многу ненормални работи, се ова е нормално...

Само што не учествува селектор и не шера претседател на клуб

bojkotirajte be... i onaka nema reprezentativci od pelister :icon_mrgr:

pretsedatelot ima pravo da si proslavi kako saka pogotovo koga nekoj mu se zakanuva deka nemalo da go pustat da vlezel na stadion sto ne e nivna sopstvenost ili toa zaboravivme...

se fakate za sitnici mesto da se fokusirate na fudbalot, za nas sezonata zavrsi za vas doprva ima zosto da se igra ne barajte alibi ovde

Milenko Nedelkovski

1ч. ·

Fact # 1:
Официјалната прослава за Шампионската титула на ФК Вардар
1f3c6.png
1f3c6.png
1f3c6.png
1f3c6.png
1f3c6.png
ќе се одржи во сабота 23-ти мај на Школката во Градскиот парк.
Ќе присуствуваат сите фудбалери
⚽️
и ракометари
1f3d0.png
на Вардар што оваа година ги обединија титулите и ги вратија во Скопје. Каде што природно припаѓаат.
Ќе има свирка од реномиран Рок бенд.
Комерцијални шанкови во организација на “Здружение 35 години вардарци”.
VIP и V-VIP зона во организација на ФК Вардар АД.
Ќе ја праиме голема…
Поканети се СИТЕ.

Nesto pametno i od upravata na fk…super idea zaedno so rakometniot klub , surite na aparati ke legnat…..Tamu zabraneto li ke bidi da ja peeme “dirlada” ili treba da barame dozvola?
Овој пат ќе пееме дека нема да ја ебеме Каролина да не збеснат уште толку

Дечки колку време постои песната за Каролина? Не е дека сега се измисли... не ми е јасно зошто до сега немаше вакви морализирања, сабајлево читам нешто и некоја патетична поезија напишале за Каролина и Битолчанки :pos:
Ја не ја гледам разликата од тоа на секоја утакмица (слободна проценка) ова да се пеело и од тоа сеа јавно шо било објавено. Ако било проблематично, проблематично е и вака и така.
Културата на навивање на Балканов е ваква и тоа мислам нема да се смени и наеднаш навивачите да пеат стихотворби и поезија... прејако ми е дека толку се преувеличи ова, ко демек ете сите само шо не отидоа стварно да ја ебат Каролина. Мислам дека луѓево премногу сериозно си го сфаќаат навивањево, не како декор и ривалитет меѓу клубови (освен кај навивањето по етничка основа, таму и те како има омраза) туку као демек еве они имаат против Битолчанките...

А уствари сите ги боли курот, ама сакаат да се претставуваат како колку се згрозени од неморалот у општеството, небитно шо после 5 минути мислат како да изгазат други луѓе за да успеат :love:

Back
На врв Bottom