Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да речеме дека ќе ја стават на ФФМ, дали ќе биде дозволено да има гостински навивачи (комити)?
Па по мене , ако стадионот ги исполнува условите за две навивачки групи , (во таков случај не знам дали би дошле овие) би требало да е дозволено. Можат на било кој стадион да играат, или пак мора да е на одредена оддалеченост?

Да речеме дека ќе ја стават на ФФМ, дали ќе биде дозволено да има гостински навивачи (комити)?

jas ne bi prasuval, cela grupa ako se pojavi sto ke pravat? mora da se izvrsi pritisok na ovaa utakmica zosto ni e klucna.

Неможе да се игра во Скопје во друг град ќе се игра,треба да биде подалеку Скопје е многу блиску,најиделно е Штип мислам дека и таму ќе се игра.

Што така Силекс да им скине бодови на Шкендија...
Утре мора победа пошо пеколни ќе се останатите 3 утакмици.
Математички со следните две победи сме шампиони, после башкими со кој играме ако победиме титулата се враќа каде што и е место.

Математички со следните две победи сме шампиони, после башкими со кој играме ако победиме титулата се враќа каде што и е место.
Со победа денес доволно е и Х со Силекс следно коло. 2 титули во размак од 3 дена:D

Да не сте грешка нешто? :D
6 бодови бегаме, ни требаат минимум уште 4 бода во последните 3 кола за сигурно да освоиме титула.
Ако загубиме 3 бода во наредните две кола (Силекс дома и Струга гости), а Шкендија победи во овие две кола. тогаш со пораз во последно коло од Шкендија, тие ќе се шампиони.

Каде може да се гледа утакмицава денес,има ли информации околу резултат?Ако тепаме денес идеме на 6 бода и на три кола до крај ќе мора победа и против Силекс дека доколку сме со исти број бодови незнам како се гледа дали меѓусебен или гол разлика.

Каде може да се гледа утакмицава денес,има ли информации околу резултат?Ако тепаме денес идеме на 6 бода и на три кола до крај ќе мора победа и против Силекс дека доколку сме со исти број бодови незнам како се гледа дали меѓусебен или гол разлика.

При ист број на бодови, гол разлика одлучува. Моментално, Вардар има +17 гол разлика во однос на Шкендија.

Значи следна утакмица следна недела ќе биде журка на Градски играме против Ѕинговци.

Back
На врв Bottom