Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Само на мрт 3? Па тој канал не се наоѓа на нет. Ај некој ако има линк за натпреварот нека пушти тука. Фала!
Автоматски споено мислење:

Какви гомнари се овие мртв, ставиле пренос на единствената тв која не можеш да ја најдеш на нет (Мрт3) , a сите останати срања како Мртв сат, Мртв собраниски, Мртв2, тоа се пушта. Ах бе да ти се намочам у лигата скапана воопшто не треба ни да барам да гледам, ама пуста болест по Вардар те влече. Пуштете ако најдете некој линк.
Ја има на playmrt.mk
Прошло коло на МРТ2 Башкими - Силекс во "Full HD"
Истовремено Вардар на МРТ 3 во 140п резолуција, единствена програма нa МРТ преку стримот на playmrt.mk без "Full HD", очите ми остарија 10 години во 90 минути

Омерагиќ 1+1 :uzi:

Ја има на playmrt.mk
Прошло коло на МРТ2 Башкими - Силекс во "Full HD"
Истовремено Вардар на МРТ 3 во 140п резолуција, единствена програма нa МРТ преку стримот на playmrt.mk без "Full HD", очите ми остарија 10 години во 90 минути

Омерагиќ 1+1 :uzi:
Да, ама не ги пушта во странство. Само во Македонија.

Струга после ова коло отпаѓа од конкуренција за титула, останува борба со Искра.
Торес вака на прва делува технички доста поткован, му фалат две-три утакмици во низа за да се опушти.

Струга после ова коло отпаѓа од конкуренција за титула, останува борба со Искра.
Торес вака на прва делува технички доста поткован, му фалат две-три утакмици во низа за да се опушти.
Koja borba? Da ne sakash da kazhes na mesto borba corba e ligata, se znae od pocetok kade ide titulata.

Koja borba? Da ne sakash da kazhes na mesto borba corba e ligata, se znae od pocetok kade ide titulata.
Многу пичкарски менталитет од ваша страна, однапред си најдовте изговор за потенцијалниот неуспех во ПМФЛ.

Нормално дека се знае каде иде титулата, бидејќи се знае кој има најдобар состав, кој нема пораз од лани, кој има најмногу постигнати голови, најдобра гол разлика, најмногу посед по натпревар, кој ве победи на гости итн.

Ајдеее..ако тебе те прашувавме требаше тоа тимчето твое да штанца титули :D. Колку титули освоивте во лига без Вардар или банкротиран Вардар. Тогаш не беше чорба лигата :D. Не треси глупости.

A ти баше убаво кога Искра лапаше рамковни титули?
Ramkovni shkendija hahahhaah lol. Nemoj te molam ne tresi gluposti, daj dokazi?
Ајдеее..ако тебе те прашувавме требаше тоа тимчето твое да штанца титули :D. Колку титули освоивте во лига без Вардар или банкротиран Вардар. Тогаш не беше чорба лигата :D. Не треси глупости.

Vie bankrot da ama artan I sejdini ne. Nema sto da debatiram na vas fan klub, poiskusnite za ovaa liga znaat kako isle nekoi raboti.

Vmro-vardar
Dui-struga
Dui-shkupi

Многу пичкарски менталитет од ваша страна, однапред си најдовте изговор за потенцијалниот неуспех во ПМФЛ.

Нормално дека се знае каде иде титулата, бидејќи се знае кој има најдобар состав, кој нема пораз од лани, кој има најмногу постигнати голови, најдобра гол разлика, најмногу посед по натпревар, кој ве победи на гости итн.

Vie ne ste fudbalsko drustvo nego drzaven projekt isto kako crvena zvezda.

Да, ама не ги пушта во странство. Само во Македонија.
Ќе си клајш IPTV дома исто и на мобилен па ќе гледаш цело време или ќе спуштиш апликација за VPN каде има македонска ИП адреса ја активираш и гледаш на МТВ како демек гледаш од Македонија или бараш линк на https://m.livetv.sx/dex/
Понекогаш има исто и на YouTube имаш два три канали
шо даваат пренос од 1мФл но ова мачење ќе биди уште месец дена после ќе одат преноси на Арена Спорт македонски канали каде ќе има преноси а мтв не се толку криви колку ффм кој вети дека исто времено нема да има утакмици дека сите ќе бидат во различен термин па да има преноси а плус сега со олимпијадата се е измешано ќе издржиш уште некое време оти нема клуб што си дава пренос или снимки на својот канал на YouTube а да не збораме за свој ТВ канал сто години сме назад од сите најголем балканот и европа да сакаш и да си платиш не можиш да го гледаш својот клуб

Ќе си клајш IPTV дома исто и на мобилен па ќе гледаш цело време или ќе спуштиш апликација за VPN каде има македонска ИП адреса ја активираш и гледаш на МТВ како демек гледаш од Македонија или бараш линк на https://m.livetv.sx/dex/
Понекогаш има исто и на YouTube имаш два три канали
шо даваат пренос од 1мФл но ова мачење ќе биди уште месец дена после ќе одат преноси на Арена Спорт македонски канали каде ќе има преноси а мтв не се толку криви колку ффм кој вети дека исто времено нема да има утакмици дека сите ќе бидат во различен термин па да има преноси а плус сега со олимпијадата се е измешано ќе издржиш уште некое време оти нема клуб што си дава пренос или снимки на својот канал на YouTube а да не збораме за свој ТВ канал сто години сме назад од сите најголем балканот и европа да сакаш и да си платиш не можиш да го гледаш својот клуб
Абе знам , имав до вчера и iptv ама ми ја блокнаа па денес останав без фудбал, тоа е :D .За следно ќе биде секако.Фала на одговорот.

Да не беше победата во Тетово чиста како солза да се буниш, вака...
Ќе имате уште две утакмици сезонава да докажете дека вмро ни ја донело титулата, а не дека сме победиле чесно на терен, моментално е 1-0 за нас. И не бидете педери да испаѓате од Струга во купот, сакаме финале со вас или со имењаците од Арачиново.
Него каква Слога Југомагнат е станат Работнички еј. Газди Турци, во состав 10 Албанци и 7 Македонци, а менаџери на клубот Санџаклија од Ѓорче 2, бивши младинец на Слога и шверцер и буквално син му на Рафет :LOL:. Дабогда испаднат во општинска лига.

Vie ne ste fudbalsko drustvo nego drzaven projekt isto kako crvena zvezda.
Наместо да признаете како мажи дека Вардар направил конкурентен и силен тим за наша лига, нешто кое секој со IQ 60+ може да го увиди и потврди, вие се служите со вакви "сам себе убио" изговори. Искрено, многу пичкарски од ваша страна.

186546202_3950900118279826_1314634760073278215_n.jpg

Ахмети го крена пехарот за шампионската титула на Шкендија ФОТО ВИДЕО

Речиси целиот партиски врв на ДУИ го славеше новиот фудбалски првак на Македонија, Шкендија.

Пехарот го крена лидерот на ДУИ, Али Ахмети. Друштво му правеа и потпретседателката на партијата Теута Арифи, претседателот на Собранието Талат Џафери, првиот вицепремиер Артан Груби, министерот за економија Крешник Бектеши. Моментот е овековечен со фотографии и видеа кои ги споделуваат на социјалните мрежи функционери на ДУИ.

Наместо да признаете како мажи дека Вардар направил конкурентен и силен тим за наша лига, нешто кое секој со IQ 60+ може да го увиди и потврди, вие се служите со вакви "сам себе убио" изговори. Искрено, многу пичкарски од ваша страна.

186546202_3950900118279826_1314634760073278215_n.jpg

Ахмети го крена пехарот за шампионската титула на Шкендија ФОТО ВИДЕО

Zosto drugite klubovi ne mozat preku nok da se dignat od nula? Na primer pelister, belasica, teteks, pobeda?

Najvise ste dobile vie pomos od koga jas pratam fudbal a osobeno mak fudbal od 1999, trebase od opstinska liga da startuvate a ne so bezbroj problemi preku nok prvi kandidati za titula, samo vo mk ova se slucuva a vie ste najlos primer od site ex you ekipi sto se natprevaruvale 1liga.

Абе знам , имав до вчера и iptv ама ми ја блокнаа па денес останав без фудбал, тоа е :D .За следно ќе биде секако.Фала на одговорот.
За тоа имаш пак решение земаш иптв на проба пет или седум дена и гледаш фудбал па после можиш да си земиш од друг итн...:D то тие колку за да можиш да изгледаш едно коло две :sneaky: гледам и реклама на тие мтел има враќање назад до 30 дена ако е со ресивер само картичка можи и тоа да брка работа но други е во живо упм фаќај авион од време на време да ја чешаш крастата друго чаре нема

Што е работава што Градски не е во функција и сите натпревари Вардар и Работнички како домаќини ги играат на стадионот на ФФМ ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom