Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

600.000 евра, тешко ми е за верување ова, ама ете пишал некој.

1770036737897.png
Па знам дека се плаќа ама дека овие стварно дале 600,000 за 5 месеци е чудно и изненадувачки малце.

Dzabe praime muabet ednostavno i toa e toa mi se povrakja od ovoj vardar vo koj sto igra KOPITO KAKO OMERAGIC, kogo sakaat neka donesat ednostavno e zaludno so takov napagjac koga igras toa e toa i nema veke na sto da se nadevame ke cekame od korner matic da dade gol so glava ili pogreska ako se ohrabrat da sutnat a da ne podadat na omeragic ovie danev, spahiu, babunski drugoto pisi propalo, na vardar NISTO NE MU TREBA, SAMO OMERAGIC DA GO DADE I PLUS MILION EVRA DA PLATI OSTETA NA KLUBOT STO KE MU GO DADEME KOPITOTO OMERAGIC ZA BEZ PARI I KRAJ jas licno veke ne go gledam vardar se dodeka igra Omeragic i toa e toa edino ke dojdam da navivam za arsimi, tikves, pelister DURI I JAVNO SO IME I PREZIME KE JA PODRZHAM sloga samo za inat od svinjata i omeragic tolku.
Автоматски споено мислење:

Ova sto ni se pravi e siluvanje, genocid, terorizam, NAJSLAB IGRAC VO ISTORIJATA NA MAKFUDBALOT -------
O M E R A G I C !!

Tolku covek da ne znae da se zagradi, da primi topka, da krene glava da podade, nema nikakov oset, konj, stoka, da ne znae eden normalen obicen fudbalerski potek da napravi abe vnukot so sirok spektar na autizam e 100 pati pokvaliteten eve glava secam ako ne e taka

sekoj sto ke upati kritika kon zakaric ili bosancikj e teska budala, da imas napagjac kako omeragic koj sto se krie na teren so interpol nemozes da go najdes i da mislis deka problemot e vo nekoj drug treba da ne si vo red, EDNA EBANA UTAKMICA DA IZIGRAAT VEZ OMERAGIC, celata javnost da vidi deka cela igra na Vardar ja sere toa kopito

Последно уредено:
Уште еден висок пораза на Вардар во Анталија, овој пат од Алашкерт од Ерменија.
Да, пријателски се, подготвителни, но крајно разочарувачки е ова. Не знам што тренираат, ама ова не чини.

Па толкав е квалитетот без Мато. Три класи е послаба екипата без него, особено во нападот.
Одбраната личи одлична дека во наше првенство се игра фудбал со одење, во било кое друго натпреварување ќе им го испијат мозокот ко со Лозана што им се случи.
Преслаба е лигата, дури и со овие неколку засилувања, пак сме најголеми фаворити.

Па толкав е квалитетот без Мато. Три класи е послаба екипата без него, особено во нападот.
Одбраната личи одлична дека во наше првенство се игра фудбал со одење, во било кое друго натпреварување ќе им го испијат мозокот ко со Лозана што им се случи.
Преслаба е лигата, дури и со овие неколку засилувања, пак сме најголеми фаворити.
За жал така е... Не знам што е планот за на лето, под претпоставка дека ќе биде првак, ама со сегашниот состав(тука ги сметам и новите) нема што да бараме во Европа. Само добра ждребка и луда среќа ако се погодат, се останато е погубно.
Автоматски споено мислење:

Ќе рече МН барате леб преку погача, дека до вчера Вардар беше мртов, дека сега е прв, оди да на двојна титула, има репрезентативци итн итн... Ја да не бев (читај Власта) ќе го снемаше Вардар.

Сега нема да ме чуди ако унгарскиот 4IG од лето биде нов спонзор, претпоставувам дека тоа е еден од условите за нивниот влез на МК пазар.

Последно уредено:
Да де, Хартс даваа 300к да го откупат веднаш , за сега да дадат 600 к за позајмица... филмови на козарот и неговите шарпланинци
Па позајмицата ти е потпуно исто како да го откупиле веднаш. Нема никаква разлика. Од лето секако е нивен играч.

П.С. Која е точната сума само Свињенко знае...
Дека не пунат како гласачка кутија во Сарај ми е јасно, ама атомскиот напад предводен од Азар дае уопште некој гол на припремиве:toe: Со Гаучосот и Србинот на крила веруј дека и нема да се примети толку отсуството на Мато.

Сумата е платата што ја зима во Вардар да биде покриена од Хартс до јуни, какви 600.000 евра…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom