- Член од
- 25 август 2024
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 175
Иницијатива за јужна да го добие името по легендата Васил Рингов. Одлична идеа!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ситуацијата околу нашиот клуб е следнава
Седло коњот останува во Вардар до јуни и европските натпревари после тоа заминува само за репрезентација да биде селектор на негово место тренер ке дојде Илчо , а нов директор после Миленко ке биде Боби Милевски со тоа што брадосаниот ке си ја исполни желбата и егото со Дупла Круна сезонава да замине КОНЕЧНО во пензија и да се фали доживотно со тој успех ЈАС ЈАС ЈАС, се е договорено однапред и двојната круна и рокадите во режија на Орцо Камчев и Мицкоски ,со посредство на Нело (шеф на кабинет на премиерот) и Кендо ( министер за одбрана и ѓорчевската линија за пакетот Илчо и Боби )
Еве ви малку предновогодишно инфо за крај на 2025.
Се надевам дека немаНаводно шкотски Хартс заинтересиран за Мато. Ако ни избега сред сезона, наебавме.

Афричките медиуми ја имаат таа пракса, да дигаат цена и популарност на нивните играчи преку измислени шпекулации за трансфери.Наводно шкотски Хартс заинтересиран за Мато. Ако ни избега сред сезона, наебавме.
Афричките медиуми ја имаат таа пракса, да дигаат цена и популарност на нивните играчи преку измислени шпекулации за трансфери.
ekipa.mk