Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ситуацијата околу нашиот клуб е следнава
Седло коњот останува во Вардар до јуни и европските натпревари после тоа заминува само за репрезентација да биде селектор на негово место тренер ке дојде Илчо , а нов директор после Миленко ке биде Боби Милевски со тоа што брадосаниот ке си ја исполни желбата и егото со Дупла Круна сезонава да замине КОНЕЧНО во пензија и да се фали доживотно со тој успех ЈАС ЈАС ЈАС, се е договорено однапред и двојната круна и рокадите во режија на Орцо Камчев и Мицкоски ,со посредство на Нело (шеф на кабинет на премиерот) и Кендо ( министер за одбрана и ѓорчевската линија за пакетот Илчо и Боби )
Еве ви малку предновогодишно инфо за крај на 2025.

јас ко шо знам во Вардар конците ги влече Масар, а он и Илчо не се во добри односи, така нема шанси да дојде до таква рокада.

Наводно шкотски Хартс заинтересиран за Мато. Ако ни избега сред сезона, наебавме.
Афричките медиуми ја имаат таа пракса, да дигаат цена и популарност на нивните играчи преку измислени шпекулации за трансфери.

Афричките медиуми ја имаат таа пракса, да дигаат цена и популарност на нивните играчи преку измислени шпекулации за трансфери.

Има многу заинтересирани клубови, еден од посериозно заинтересирани е Итихад Тангер од Мароко . Мислам дека целта на продолжување на договорот е продажба уште во овој преоден рок.

Добар потег.. Треба да му се билда цена на Мато, па со уште една добра евро сезона, да се заработи јако. Вакви понижувачки понуди треба да се одбиваат во старт.

Голема грешка е што управата на Вардар не му понудила подолгорочен договор. Со подолгорочен договор друг ќе беше муабетот. Вака на крајот може како слободен да си замине.

Колку е нашиот народ фудбалски неписмен најубаво ќе видите по коментарите на порталиве, конкретно на Вардар Фанс каде може да се прочитаат бисери од типот дека Мато може да игра во најдобрите европски лиги/екипи, дека вреди 30 милиони или дека вака се прави тим за европски трофеј...

Инаку сигурен сум дека поголема а ни приближна цена за овој играч нема да добиеме никогаш повеќе ако воопшто е точно ова(а) што се пишува...

Да се надеваме дека тој самиот сака да остане, во спротивно лошо ни се пишува.. Баш да го видам тој Афрички играч што ќе остане имун на поголема плата и можност за пробивање на поголема сцена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom