- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 537
Cestito, zasluzena pobeda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Може грешам, може имам нешто испуштено ама колку што ме држи паметот било која екипа од нашава лига што барем малку продолжила во европа, секогаш имала проблем во домашната лига или поточно како што и сам напиша имала проблем со играње на два фронта.Евидентно е дека Шкендија не може на два фронта и тек ќе има проблеми со тоа.
Нема врска муабетот дека сме им дале бод, со сите сили игравме да ја тепаме Брера.Од Брера 4 комада, на кој ние му дадовме бод
Таа сезона кога Вардар играше Лига Европа, Шкендија заврши со 35 бодови предност. Заклучокот е јасенМоже грешам, може имам нешто испуштено ама колку што ме држи паметот било која екипа од нашава лига што барем малку продолжила во европа, секогаш имала проблем во домашната лига или поточно како што и сам напиша имала проблем со играње на два фронта.
Да но на полусезоната речиси целиот тим беше сменет, со нов стручен штаб предводен од Васоски кој имаше само една петтина од буџетот на претходниот.Таа сезона кога Вардар играше Лига Европа, Шкендија заврши со 35 бодови предност. Заклучокот е јасен