Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Обично сум против да се користи AI за вакви работи, ама ова може да се каже дека е добро склопено.

Римејк на „Чија Си“ од Славе Димитров со помош на вештачка интелигенција.

Жива материја е во прашање, не можеш со секој противник исто да настапиш но сосема си во право дека со таа формација најмногу сме покажале, проблемот е што имаш играч кој што е ВИШОК, значи повеќе ке добиеме да сме со играч помалце од колку азер да ти е во почетен состав, ја малтретира цела јавност јас не знам и не разбирам КАКО СЕ НЕМА ОСЕТ И СРАМ дечкото врска нема буквално, кога веќе имаш кеш, фрли пари во некој второлигаш плаќај ги само нека го чуваат таму нека настапува ми се повраќа веќе кога го гледам нема смисла ова е крајно идиотски треба да се протестира со глад значи барем со шкендија, силекс, струга да не го ставаат тешка дилајла е поима нема или дај да се договориме да платиме некој да го масакрира нека го повреди да се спасиме аман
Дај оставете го дечкото нека дише. Само поддршка момче!
Сезонава има неколку голови и асистенции, во последните 4 натпревари има 2 гола и 2 асистенции, и е само 23 години, со простор за напредок. Да бидеме критички ДА, но да оставиме сезонава и да видиме што ќе излезе.
Сезонава покажува дека е прилично ОК играч, а има само 23 години.
Само тренирај момче, не се откажувај и биди ВАРДАРОВ и КОМИТСКИ мангуп!

Сезонава има неколку голови и асистенции, во последните 4 натпревари има 2 гола и 2 асистенции, и е само 23 години, со простор за напредок. Да бидеме критички ДА, но да оставиме сезонава и да видиме што ќе излезе.
1758625357775.png
Веќе има напредок да... хахахахах
Напаѓач кои игра по 90мин дава 2 гола у сезона... и уште игра не се откажува.

За Вардар не треба да играат ОК играчи, туку најдобрите, фудбалери со 3 класи подобри од тие на пример на Струга.
Во ситуација кога Вардар има 3,5 милиони евра буџет, недозволиво е Струга со трипати помал буџет да има во Компаоре напаѓач со 3 класи подобар од нашиот.
И тоа не важи само за позиција голгетер, туку и на останатите позиции се најмалку рамноправни по квалитет, ако не и подобри од нас, повторно напоменувам со трипати помал буџет од нашиот.

За Вардар не треба да играат ОК играчи, туку најдобрите, фудбалери со 3 класи подобри од тие на пример на Струга.
Во ситуација кога Вардар има 3,5 милиони евра буџет, недозволиво е Струга со трипати помал буџет да има во Компаоре напаѓач со 3 класи подобар од нашиот.
И тоа не важи само за позиција голгетер, туку и на останатите позиции се најмалку рамноправни по квалитет, ако не и подобри од нас, повторно напоменувам со трипати помал буџет од нашиот.
Сега и ти ја претера за Струга..Вардар за оваа год покрај буџетот и долгови исплаќа и кога ќе видиш не е нешто поголем од буџетот на Струга

Азер, и по форуми ли почна да се шеткаш?

Нешто ми вика дека Трим Љум ќе играат за нас годинава и дека намерно е оставено да имаат јак состав (да кинат бодови на конкуренција). Можеби грешам, ама така ми личи по сите утакмици со нив од ланска сезона.

Нешто ми вика дека Трим Љум ќе играат за нас годинава и дека намерно е оставено да имаат јак состав (да кинат бодови на конкуренција). Можеби грешам, ама така ми личи по сите утакмици со нив од ланска сезона.
Podrska za gradonacalnik vo Struga:pipi:

И ланската 1-4 за Струга ти личи така?

И ланската 1-4 за Струга ти личи така?
Од полусезона се смени касетата. Прва полусезона ај што немавме квалитет ама и намерно се губеше, за да се бркаат неподобни играчи и лица во клубот и да се издемотивира цела публика, за свињенко да биде херојот кој не извадил од калта.

Финалето ни го пуштија милијарда посто, а и таа во Струга прилично лаганица ја добивме ко за формата која ја имавме во тој моментж

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom