Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа и нема и ќе нема публика. Безразлика што од сите екипи (освен Шкендија) сме појаки и би тепале без проблем ако не мора да игра синчето татино, пак мора да добиваме глупа судиска помош. Место по 5 комада да им даваме со асален напаѓач, ќе се резилиме вака. Чудо и како не му дадоа да го шутне пеналот.
Миленко ефект, ги избрка сите што последните неколку години се навлекоа на Вардар.
Најжалосно што истото влијае и врз бројката на групата. Жално, колку и да пробувам, не можам да се поврзам со тимот на Свињенко. Најголема грешка е што не се истера до крај борбата против него, па макар и да пукнеше тиквата и да не стапневме на стадион до крај на сезона.

Мизерија невидена, вакви победи ниту сакам ниту ќе прифатам. Пу јзк.
[/QUOTE Зашто мораше судијата да биде во центарот на вниманието па макар и да не победеше Вардар. До сомнителниот пенал беше интересна утакмицата и Вардар беше подобар и може ќе дадеше гол и баш ја гледав со гости кој онака не пратат многу Мак фудбал и беа изненадени па добра утакмица е ајде другпат ќе одиме на стадион и после пеналот и понатаму се разочараа.Поентата ми е дека може да се привлече плус публика,но вака реално тешко

Колку се очигледни дубарите со “засилувањата“ кои ги прави. Најавуваш нови играчи како засилувања, а овие не помирисаа терен. До сеа играч профил кој најмногу ми се свиѓа за во Вардар од новите ми е Диего. Прави разлика со одредени потези, посебно на средината, дели топки и го разигрува тимот. Дури и она што го гледам од Бабунски е доста климаво, не прави некоја разлика, многу слаб у дуелите како ништо да нема јадено. Мато секако е неприкосновен. Многу почна да греши мистер плетеница у одбрана. Какви се тие доцнења при покривање, не можам да го гледам. Жално е, пошо стварно може да се скоцка топ тим со кој ќе ги газиме сите во лигава со по пет парчиња. Ама агендата со татини синчиња, и одредени форсирани фудбалери не убива у поим.

Колку се очигледни дубарите со “засилувањата“ кои ги прави. Најавуваш нови играчи како засилувања, а овие не помирисаа терен. До сеа играч профил кој најмногу ми се свиѓа за во Вардар од новите ми е Диего. Прави разлика со одредени потези, посебно на средината, дели топки и го разигрува тимот. Дури и она што го гледам од Бабунски е доста климаво, не прави некоја разлика, многу слаб у дуелите како ништо да нема јадено. Мато секако е неприкосновен. Многу почна да греши мистер плетеница у одбрана. Какви се тие доцнења при покривање, не можам да го гледам. Жално е, пошо стварно може да се скоцка топ тим со кој ќе ги газиме сите во лигава со по пет парчиња. Ама агендата со татини синчиња, и одредени форсирани фудбалери не убива у поим.
Кастањеда е одличен, особено за лига како оваа. Давид секако може подобро и од него очекувам да оди само во нагорна линија.
На шпиц мора да биде Михаил Талески место Азер, ќе има плус голови, со него Кастањеда и Мато ќе можат полесно бункер одбрани да разбиваат. Диме Тодоровски солиден и треба почесто да се користи, има материјал во него.

Одбраната според мене е најголем проблем, Матиќ, Сегнор и Јанкулов се хотел промаја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom