- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 3.427
Работнички да не е таква екипа каква што е, и да ја пушти снимкава од пеналот таму кај што треба, ќе ни забранат фудбал едно 10 години минимум тука
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мизерија невидена, вакви победи ниту сакам ниту ќе прифатам. Пу јзк.
[/QUOTE Зашто мораше судијата да биде во центарот на вниманието па макар и да не победеше Вардар. До сомнителниот пенал беше интересна утакмицата и Вардар беше подобар и може ќе дадеше гол и баш ја гледав со гости кој онака не пратат многу Мак фудбал и беа изненадени па добра утакмица е ајде другпат ќе одиме на стадион и после пеналот и понатаму се разочараа.Поентата ми е дека може да се привлече плус публика,но вака реално тешко
Диего за гла се фатеКаква пета на Азер![]()
Кастањеда е одличен, особено за лига како оваа. Давид секако може подобро и од него очекувам да оди само во нагорна линија.Колку се очигледни дубарите со “засилувањата“ кои ги прави. Најавуваш нови играчи како засилувања, а овие не помирисаа терен. До сеа играч профил кој најмногу ми се свиѓа за во Вардар од новите ми е Диего. Прави разлика со одредени потези, посебно на средината, дели топки и го разигрува тимот. Дури и она што го гледам од Бабунски е доста климаво, не прави некоја разлика, многу слаб у дуелите како ништо да нема јадено. Мато секако е неприкосновен. Многу почна да греши мистер плетеница у одбрана. Какви се тие доцнења при покривање, не можам да го гледам. Жално е, пошо стварно може да се скоцка топ тим со кој ќе ги газиме сите во лигава со по пет парчиња. Ама агендата со татини синчиња, и одредени форсирани фудбалери не убива у поим.