И Ашковски кај и да еЌе доаѓаше и Ѓоргиевски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Ашковски кај и да еЌе доаѓаше и Ѓоргиевски
Ако инфото од писанија по портали и социјални мрежи го зимаш здраво за готово, досега во Вардар требаше да бидат Ристовски, Велковски, Ѓоргиевски, Ашковски, Николов и веројатно уште некој испуштив да набројам. Ама ете никој од нив не е...Со Боби Николов што се случи, нели ќе доаѓаше... Или чека за надвор, па ако не испадне ништо Вардар му е фикс.
Да видиме што денес ќе објави Буревесник за иди и екипата
Прегледај го приврзокот 454482
Објави врховниотКолку е сигурно доаѓањето на Бабунски во Вардар или ова е уште еден случај како со Ашковски, Николов итн...?
Сигурно ќе бидат домашни играчи... Дали ќе бидат Ѓоргиевски и Николов? Или ќе има бомба ТрајковскиБабунски и утре потпис уште двајца нови играчи ..
Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупиПретпоставувам членови на форумов се некои што активно се вклучени во работата на младинските школи. Дали има некој талент во помладите категории кој реално може да прерасне во солиден играч бар за македонска лига? Настрана победите од по 10-0 со пола лига, секако освен 3-4 екипи другите постојат бидејќи се обврзани да имаат млади категории, ме интересира дали би извадиле некој играч во иднина.
Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупиПретпоставувам членови на форумов се некои што активно се вклучени во работата на младинските школи. Дали има некој талент во помладите категории кој реално може да прерасне во солиден играч бар за македонска лига? Настрана победите од по 10-0 со пола лига, секако освен 3-4 екипи другите постојат бидејќи се обврзани да имаат млади категории, ме интересира дали би извадиле некој играч во иднина.